- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.301
aaa çok geçmiş olsun inşallah bebişin seninledir. Ben bugün de lekelenme devam edince merakımdan kan testi yaptırdım negatifNormalde 11 Ocak olacaktı kuzum ama bu ay yumurtam çok geç çatladı 23. Gün çatladı 36-37 günü bulacak döngüm muhtemelen 16-17 Ocak o civarlar batbu ay domuz gribi olmuştum ondan dolayı yumurtlama olayım da etkilendi hastalıktan
Sana da geçmiş olsun canım.öncelikle geçmil olsun.benim değerim 481 ken başladı kanamam.1 ayda sıfırlandı
14 canımyok canım yapmadım.adet gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.üzülme canım daha günümüze var.normalde kaç güne belli oluyor onu bilmiyorum ki
Amin çok teşekkür ederimMaşallah Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın
Saglikla kucagina al canım bende bu ay hem ovulasyon hemde jel kullandim ınsllah benimde olurEvet jeli ilk defa kullandım.. yumurtlama günü 3 gün kullandım.. ben onun faydası olduğunu düşünüyorum. Diğer aylardan farklı olarak jel kullanmıştm bu ay..
Canolar aradım doktoru kan ver bakalım kanama ile düşecek mi artacak mı dedi, bugün sağlık ocağının kan alma saati geçmişti. Yarın vereceğim. İnanın canlar üzülmüyorum, demekki sağlıksızmış veya hayırlısı değilmiş, Rabbim bizim için en güzelini bilendir. Sadece kafam karıştı 12 senelik evliyim. Geri çekilme ile korunuyoruz ki bunun bir korunma yolu olmadığını çok iyi biliyorum. 2 gebeliğimde planlı oldu ve başkada düşük kimyasal yaşamadım. Şimdi böyle olunca yaş mı, yoksa covid geçirmek mi veya aşılar mı kafamda deli sorular
Ya seni yerim minik maşallah rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin. Hamişlerin duası tutar amin canım benimMerhaba güzel anne adaylarıbugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Askım olabılır düşükse zaten canın sagolsun hemen yenıden olur onemlı olan yenıden yukselmesınde kanamaya ragmen betan.o yuzden gecıktırme yanı kanını ver bıran onceCanolar aradım doktoru kan ver bakalım kanama ile düşecek mi artacak mı dedi, bugün sağlık ocağının kan alma saati geçmişti. Yarın vereceğim. İnanın canlar üzülmüyorum, demekki sağlıksızmış veya hayırlısı değilmiş, Rabbim bizim için en güzelini bilendir. Sadece kafam karıştı 12 senelik evliyim. Geri çekilme ile korunuyoruz ki bunun bir korunma yolu olmadığını çok iyi biliyorum. 2 gebeliğimde planlı oldu ve başkada düşük kimyasal yaşamadım. Şimdi böyle olunca yaş mı, yoksa covid geçirmek mi veya aşılar mı kafamda deli sorular
imagination forever sevayd pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues
Mervenur277 ekimm24 melisaa93 melegim can
Valla bilemiyorum kuzum nedendir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yükselmiştir sonucun geç dollenmedir benim eşimde varikosel çıktı biliyorsun ameliyat oldu o bende bu ay korunuyorum diğer ay regl bitince gidip genetik test ve pıhtılaşma testi verecegim inşallah hayırlı haberler alırız ikimizdeCanolar aradım doktoru kan ver bakalım kanama ile düşecek mi artacak mı dedi, bugün sağlık ocağının kan alma saati geçmişti. Yarın vereceğim. İnanın canlar üzülmüyorum, demekki sağlıksızmış veya hayırlısı değilmiş, Rabbim bizim için en güzelini bilendir. Sadece kafam karıştı 12 senelik evliyim. Geri çekilme ile korunuyoruz ki bunun bir korunma yolu olmadığını çok iyi biliyorum. 2 gebeliğimde planlı oldu ve başkada düşük kimyasal yaşamadım. Şimdi böyle olunca yaş mı, yoksa covid geçirmek mi veya aşılar mı kafamda deli sorular
Masallah canım sağlıkla büyüsün gelsin bebeğin inşallahMerhaba güzel anne adaylarıbugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
belki daha önce yaşadın ama farkına varmadın canım. Allah sağlıkla tekrar nasip eder inşAllah. Covid etkisi de olabilir. sanki koronadan sonra düşükler, bebek kayıpları daha da çoğaldı yada biz daha çok duyar oldukCanolar aradım doktoru kan ver bakalım kanama ile düşecek mi artacak mı dedi, bugün sağlık ocağının kan alma saati geçmişti. Yarın vereceğim. İnanın canlar üzülmüyorum, demekki sağlıksızmış veya hayırlısı değilmiş, Rabbim bizim için en güzelini bilendir. Sadece kafam karıştı 12 senelik evliyim. Geri çekilme ile korunuyoruz ki bunun bir korunma yolu olmadığını çok iyi biliyorum. 2 gebeliğimde planlı oldu ve başkada düşük kimyasal yaşamadım. Şimdi böyle olunca yaş mı, yoksa covid geçirmek mi veya aşılar mı kafamda deli sorular
Teşekkür ederim canım.. zaten jeli ovulasyon testiyle birlikte kullanmak lazım .. İnşallah sende en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşarsınSaglikla kucagina al canım bende bu ay hem ovulasyon hemde jel kullandim ınsllah benimde olur
Bende pıhtılaşma testi vermek istiyorum aklıma gelmedi değilValla bilemiyorum kuzum nedendir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yükselmiştir sonucun geç dollenmedir benim eşimde varikosel çıktı biliyorsun ameliyat oldu o bende bu ay korunuyorum diğer ay regl bitince gidip genetik test ve pıhtılaşma testi verecegim inşallah hayırlı haberler alırız ikimizde
Amin insllah canimTeşekkür ederim canım.. zaten jeli ovulasyon testiyle birlikte kullanmak lazım .. İnşallah sende en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşarsın
Olabiliyormus benim bı akrabam kuzucum 8 aylık erken doğum yaptı bebeği 1 hafta sonra kaybetti sonra kimyasal olunca doktor ondan da pıhtılaşma istemiş pıhtılaşma çıkmış onda daBende pıhtılaşma testi vermek istiyorum aklıma gelmedi değilçünkü tanıdığım biri bir çocuğunu normal doğurmuş düştükten sonra ikinciye doktor pıhtılaşma var diyip kan sılandırıcı verip sezaryan yaptırmış. Sonradan da olabiliyormuş demekki
Yaaa maşallah annesiMerhaba güzel anne adaylarıbugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Allah sağlıkla ilerletip kucağına almaya kavuştursun inşallahMerhaba güzel anne adaylarıbugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Canim altta 2 tane toplam var yaKızlarrrreşimi bugün sperm testine götürdüm sonucu böyle çıktı doktor normal değerler demiş ama ne sperm sayısını görebildim ne de anladık anlayan varsa yorumlayabilir mi şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?