- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.341
Aynen canım bakalım ya testim yok yarın alırımgölgenin alt kısmında bir pembelik var ama emin olamıyorum seni de umutlandırmaktan korkuyorum :) sabah tekrar yapsan ona da baksak biraz daha belirgin olur belki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bakalım ya testim yok yarın alırımgölgenin alt kısmında bir pembelik var ama emin olamıyorum seni de umutlandırmaktan korkuyorum :) sabah tekrar yapsan ona da baksak biraz daha belirgin olur belki :)
yaa bende de oluyor bazen depresyona giriyorum her şeye küsüyorum.sonra sizi merak edip geliyorumInsallah canım sağlıklı güzel bir hamilelik nasip olsun bekliyorum güzel haberini aslinda artık girmeyecektim siteye ama size o kadar alıştım ki hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
çıkar benceKızçeler sizce çatlamanın 11. Günü erken gebelik testinde cıkar mı
Özelden yazar mısın kuzum
Doktoruma aslında bu ay çatlatma ignesi yapalım demiştim ama doktorum yumurtan çatlıyor gerek yok dedi iki ay ilaç kullanıp denedik olmadı 1 ay kendim ara verdim tekrar regl olunca gittim doktorum klomene tekrar başlatıp folik asitimi değiştirdi bu ay da olmazsa aşılama yapalım dedi normalde test yapmam gereken tarihi söylüyordu bu sefer soylemedi deçatlatma iğnesi kullandın mı :)
kız fotona bakan 35 der mi hiç. 35 te çok genç bir yaş tabi de fotoda 30 bile yoksun :)
Fotodaki geçen seneki resmin canım sadece şuan saçlarım sarı. Çok teşekkür ederim kuzum herkes senğn gibi düşünüyor kızımla dışarı çıktıgımda annen mi diye şaşırıyırlarkız fotona bakan 35 der mi hiç. 35 te çok genç bir yaş tabi de fotoda 30 bile yoksun :)
Yaa benim ailede yokta çevremde var pıhtılaşması olan gebelik süresi boyunca her gün iğne yapılması gerekiyormuş tabi bunun dereceleri de varmış inşallah bizde yokturdur diyelim o zamanKızlar bu pıhtılaşma öyle pis bir illet ki, kaybettiğimiz kardesimde kalp hastalığı çıkınca ortaya çıktı. Hem de genetik pıhtılaşma dediler. Şok olduk. Hamdolsun bende birşey yok ama insan acabasiz olamıyor...
aşılama için çok erken değil mi? klomenden daha iyi yumurta geliştirici ilaç vardı adını unuttum da bilen yazar birazdan. onu da deneyebilirsin.çatlatma iğnesi ile denersin.bitkisel de bir çok yöntem var.Doktoruma aslında bu ay çatlatma ignesi yapalım demiştim ama doktorum yumurtan çatlıyor gerek yok dedi iki ay ilaç kullanıp denedik olmadı 1 ay kendim ara verdim tekrar regl olunca gittim doktorum klomene tekrar başlatıp folik asitimi değiştirdi bu ay da olmazsa aşılama yapalım dedi normalde test yapmam gereken tarihi söylüyordu bu sefer soylemedi de
Aslında hacamat düşündüm ama cesaret edemedim bende yumurta tembelliği var ilk ay klomen ikinci ay FEMARA kullandım 1 ay ara ve tekrar klomen kullandım..eşimin sperm testi de iyi çıktı doktorum normal yolla gebe kalabilirsin demişti ilk gittiğim 2 ay ilaç kullandirtmadi yumurtalarim tembel olunca ilaca başlatmıştıaşılama için çok erken değil mi? klomenden daha iyi yumurta geliştirici ilaç vardı adını unuttum da bilen yazar birazdan. onu da deneyebilirsin.çatlatma iğnesi ile denersin.bitkisel de bir çok yöntem var.
hem bence hacamat yaptırmak, vücudu bir temizlemek lazım bu kadar ilaç üstüste olunca. eğer bu ay tutmadıysa reglden sonra hem eşime hem kendime hacamat yaptırcam.sende bir araştır istersn :)
4. Gün yumurtlama olmuş canim. En altta da çatlamış. İkisi de aynı gün mu ?
bu ilaçları da çok fazla kullanmamak gerek diye biliyorum canım bence biraz alternatif yöntemlerde deneyebilirsin :) mfk'nın vitaminleri de çok etkiliymişAslında hacamat düşündüm ama cesaret edemedim bende yumurta tembelliği var ilk ay klomen ikinci ay FEMARA kullandım 1 ay ara ve tekrar klomen kullandım..eşimin sperm testi de iyi çıktı doktorum normal yolla gebe kalabilirsin demişti ilk gittiğim 2 ay ilaç kullandirtmadi yumurtalarim tembel olunca ilaca başlatmıştı
En alttaki bugünün üstündeki dün yapildi4. Gün yumurtlama olmuş canim. En altta da çatlamış. İkisi de aynı gün mu ?
Ben de erkek olduğunu düşünüyorum sağolasın kuzumErkek gibi ama tam bilemedim saglıklı olsun inşallah kuzum
Maşallah bebegımmkalbınde sende coook guzelsın.eşin ve cocukların cok şanslıFotodaki geçen seneki resmin canım sadece şuan saçlarım sarı. Çok teşekkür ederim kuzum herkes senğn gibi düşünüyor kızımla dışarı çıktıgımda annen mi diye şaşırıyırlar
Erkek gibi ama tam bilemedim saglıklı olsun inşallah kuzum
Kızlar niye erkek olduğunu düşünüyorsunuzBen de erkek olduğunu düşünüyorum sağolasın kuzum
Ahshshs aynı stnı suan tam 4 yasında bakalım be olacakBizim ikinciler pek nazli çıktı yaa eşime diyorumki kızım olacak nazli bekletiyor kendini icime Hep öyle doğuyor Bir oğlum var birde kızım olur inşallah ama her geçen ay ilerliyor oğlumda büyüdü ben aralari 4 yas filan olur derken 5 yasida gecti
Çok teşekkür ederim canım benim o yüzden bu aydan aslında çok da umudum yok ya. Niye bilmiyorum beklenti içerisine giremiyorum. Olsun canım üzülme inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişinaaa çok geçmiş olsun inşallah bebişin seninledir. Ben bugün de lekelenme devam edince merakımdan kan testi yaptırdım negatif