- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.281
Jelin faydasi oldu mu jeli ilk defa mi kullandinBat geçti canım hamileymişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jelin faydasi oldu mu jeli ilk defa mi kullandinBat geçti canım hamileymişim
Evet jeli ilk defa kullandım.. yumurtlama günü 3 gün kullandım.. ben onun faydası olduğunu düşünüyorum. Diğer aylardan farklı olarak jel kullanmıştm bu ay..Jelin faydasi oldu mu jeli ilk defa mi kullandin
5 gün hep 36.6 hatta 6 gunde 36.6 di ben 2 kere olctum 36.7 di baz aldim halbuki ilk olctugum 36.6 dı yani 6 gün sabit kaldi ateşimİnşallah bitanem inşallah söylediklerin dua yerine geçer bana geçen ayki ateş tablonu atabilir misin rica etsem kuzum
Maaşaaallah canımmm cok tatlıı allahım kucagına saglıkla almayı nasıp etsınMerhaba güzel anne adayları bugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
yaaa minnoş bezelye çok şükür varlığına Sağlıkla kucağına al inşAllah canımMerhaba güzel anne adayları bugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Evet cnm 1 tane evladım var 11 yaşındaaklımda bulunsun hacamat canım. benim eşim 89lu 34 yaşında ben de 29 yaşındayım. Bizde ileri hareketlilikte düşüklük vardı 3. ayın sonunda doktora gittik o eşime proxeed plus başldı bununla da olmazsa tüp bebek dedi. Ben o ay hamile kaldım ancak 24. haftada ölü doğum yaptım maalesef. 1 Eylülde bu ay da 3. ay oluyo9r korunmayı bırakalı. HAmile kalmak da yetmiyor ki her anı stres. Şimdi ben hamile kalamamaktan çok devam ettirememekten korkuyorumm. 24 hafta çok ileri bir gebelikti. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bizim hiç çocuğumuz da yok. 5 yıldır evliyiz. Sizişn var sanırım bir tane allah bağışlasın.
Kaç haftalıksın cnmMerhaba güzel anne adayları bugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Maaşaaallah canımmm cok tatlıı allahım kucagına saglıkla almayı nasıp etsın
Amin Allah razı olsun canlarım isim düşünmedik dahayaaa minnoş bezelye çok şükür varlığına Sağlıkla kucağına al inşAllah canım
ay çok güzel çok heyecanlı zamanlar isteyen herkese nasip olur inşAllah. isim düşünmeye başladınız mı :)
6+5 canımKaç haftalıksın cnm
Maşallah kuzum Bu cuma da ben gidicem inşallah hayırlı güzel haberler alırım.Merhaba güzel anne adayları bugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Amin inşallah canım sağlıkla gelsin minnoslar güzel haberini bekliyoruzMaşallah kuzum Bu cuma da ben gidicem inşallah hayırlı güzel haberler alırım.
bende gördüm canım ne kadar sürede çıktı :) çok beklediyse kuruma çizgisi olabilir çünkü çok silikKızlar merhaba gebelik testime lütfen bakar mısınız silik çizgiyi ben de dahil görenler var sizde görebiliyor musunuz sizce gebelik var mı yok mu Eki Görüntüle 3189012
Maşallah Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alınMerhaba güzel anne adayları bugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Ben aslında bu testi dun yaptım ve tek diye bakmadım fazla ve hemen burda da topik açtım yine mi tek çizgi diye fakat bayan arkadaşım ikinci çizgiyi ben görüyorum dedi bende kb bugün girince yanıtını gördüm dikkatli bakınca çizgiyi bende gördüm bu ay klomen kullandım ve tahminime göre reglim 1 gün geciktibende gördüm canım ne kadar sürede çıktı :) çok beklediyse kuruma çizgisi olabilir çünkü çok silik
Ya mesajınıza bayıldım yüzümde gülümseme oldu rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinyaaa minnoş bezelye çok şükür varlığına Sağlıkla kucağına al inşAllah canım
ay çok güzel çok heyecanlı zamanlar isteyen herkese nasip olur inşAllah. isim düşünmeye başladınız mı :)
yok canım yapmadım.adet gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.üzülme canım daha günümüze var.normalde kaç güne belli oluyor onu bilmiyorum kiBende bügün yaptım canım negatifti üzüldüm 11.günüm sen yaptın mı
Ay şu tablon var ya bana çok umut verdi kuzum çok sağ olasın bakalım benim nasıl olacak devamında5 gün hep 36.6 hatta 6 gunde 36.6 di ben 2 kere olctum 36.7 di baz aldim halbuki ilk olctugum 36.6 dı yani 6 gün sabit kaldi ateşim
Ben göremedim canim.Ben aslında bu testi dun yaptım ve tek diye bakmadım fazla ve hemen burda da topik açtım yine mi tek çizgi diye fakat bayan arkadaşım ikinci çizgiyi ben görüyorum dedi bende kb bugün girince yanıtını gördüm dikkatli bakınca çizgiyi bende gördüm bu ay klomen kullandım ve tahminime göre reglim 1 gün gecikti
Reglin 1 gün geciktiyse daha belli olmalıydı sanki bilemedim canım regl olana kadar ümit vardırBen aslında bu testi dun yaptım ve tek diye bakmadım fazla ve hemen burda da topik açtım yine mi tek çizgi diye fakat bayan arkadaşım ikinci çizgiyi ben görüyorum dedi bende kb bugün girince yanıtını gördüm dikkatli bakınca çizgiyi bende gördüm bu ay klomen kullandım ve tahminime göre reglim 1 gün gecikti