- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.184
- 333
- 42
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.261
Satıcıya yazdım ama bilmiyorum ne saçma ya ovulasyon daha kötüydü bulursam çekeyim bu gebelik o bozuk olunca öylesine yaptım canımCiddi misin canim ?
İade etme şansın yok mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satıcıya yazdım ama bilmiyorum ne saçma ya ovulasyon daha kötüydü bulursam çekeyim bu gebelik o bozuk olunca öylesine yaptım canımCiddi misin canim ?
İade etme şansın yok mu ?
Ay facia yaniYa benimde bir ay önce almıştım hepsi laboquick gebeliği daha hiç nasip olmadı anlamaya hep negatif çıktığı için yorum yapamam ama ovülasyonundan hiç memnun kalmadım
Ah analık tohumunda başlıyor içine sevgisi düşüyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşadığımız yer soğuk, eşimle konuşurken aynı şeyi söyledim şimdi ben onu pamuklara sarardım. Üstüne yağmur yağacak kar yağacak diye. Üşümüyordur , çok sıcacık yerdedir. hep öyle hayal ediyorum. İçimize ferahlık gelsin bir an önce.bende buna şükrediyorum eğer kucağıma almış olsaydım dayanabilir miydim bilmiyorum.zaten doğum zamanımdı rabbim merhamet etti daha büyük sınav vermedi bana. öyle tabi en iyi yerdeler ama bazen dışarıyı izlerken hava soğuk diye içim bir kötü oluyor.sanki mezarında üşüyor gibi bir düşünce kaplıyor içimi
çok kullandın mı eğer bir kaç tane ise iade talebi oluştur fotoğraflaBizim kızlar biliyorsunuz laboquick aldım nerdeyse koliyle ama ovulasyondada gebelik tede test bozuk çıktı resmini çekmedim ama çizgileri olduğu yer bir süre sonra dağılıyor karışıyor artık neye bakacağımı şaşırdım ya
Ya ben 7-8 aydır onun ovulasyonunu kullandım çok memnun kaldım.Ya benimde bir ay önce almıştım hepsi laboquick gebeliği daha hiç nasip olmadı anlamaya hep negatif çıktığı için yorum yapamam ama ovülasyonundan hiç memnun kalmadım
Bu sefer kullanılmış derler yazdım cevap bekliyorum ovulasyon 4 kadar gebelik 1 yaptım diğerine bakıyorum şimdi şnsa bakınçok kullandın mı eğer bir kaç tane ise iade talebi oluştur fotoğrafla
amiiin inşAllah zaten bu şekilde düşünemesek ayakta kalamazdıkAh analık tohumunda başlıyor içine sevgisi düşüyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşadığımız yer soğuk, eşimle konuşurken aynı şeyi söyledim şimdi ben onu pamuklara sarardım. Üstüne yağmur yağacak kar yağacak diye. Üşümüyordur , çok sıcacık yerdedir. hep öyle hayal ediyorum. İçimize ferahlık gelsin bir an önce.
Bilmem belki de pozitifi ya da piki göremediğim içindir c lerin koyuluğuda iyi çıkmadı 30 lu mu ne almıştım trendyoldan dolandırımamışımdır inşallahYa ben 7-8 aydır onun ovulasyonunu kullandım çok memnun kaldım.
Sen neden memnun kalmadın ?
Bende teendyoldaj aldımBilmem belki de pozitifi ya da piki göremediğim içindir c lerin koyuluğuda iyi çıkmadı 30 lu mu ne almıştım trendyoldan dolandırımamışımdır inşallah
kaç damla damlatıyorsun canm bende ilk yaptığımda 3 4 damla damlattım dağıldı kırmızı renk aldığım kadın sadece 2 damla damlat dedi öyle yapınca gayet güzel çıktıBizim kızlar biliyorsunuz laboquick aldım nerdeyse koliyle ama ovulasyondada gebelik tede test bozuk çıktı resmini çekmedim ama çizgileri olduğu yer bir süre sonra dağılıyor karışıyor artık neye bakacağımı şaşırdım ya
Aynen damla çok kaçınca da kirmizilasiyor.kaç damla damlatıyorsun canm bende ilk yaptığımda 3 4 damla damlattım dağıldı kırmızı renk aldığım kadın sadece 2 damla damlat dedi öyle yapınca gayet güzel çıktı
Bilmem belki de pozitifi ya da piki göremediğim içindir c lerin koyuluğuda iyi çıkmadı 30 lu mu ne almıştım trendyoldan dolandırımamışımdır inşallah
Bende teendyoldan aldımBende teendyoldaj aldım
ay ne bilim 2/3 damla sanırım ama hepsine öyle yaşıyorum diğeri dağılmamış dağılmış haliyle 2 çizgi olsa bozuk demezdimAynen damla çok kaçınca da kirmizilasiyor.
Hatta ben bakıyorum, bir büyük damla kactiysa 2. Yi damlatmiyorum.
İnşallah canım yarın ola hayrola artıkBence bir ilaçla çözülecektir bu kanama canım
Bende varım kızlar babam okutmak hiç istemediSenin de miii? Benim de aynı şekilde
Ben çok tribe girerdim ama keşke o kadar kolay olsaymış ah kafamKızlar sizde sanki ilk korunmasız ayınızda hamile kalacagınızı sanıp en ufak bi riskte hemen ay olmustur kesin triplerine girdiniz mi hic cocuk düsünmeden önce, simdi o hallerimi düsünüyorum da….
Okudun mu peki? Babamda bana öğretmenlik yazdırmadı kendi istediği bölümü yazdırdı zorlaBende varım kızlar babam okutmak hiç istemedi
birde sıvı akımına dikkat et 2 damla yeterli :)Sen
ay ne bilim 2/3 damla sanırım ama hepsine öyle yaşıyorum diğeri dağılmamış dağılmış haliyle 2 çizgi olsa bozuk demezdim
Edeyim canım teşekkür ederimbirde sıvı akımına dikkat et 2 damla yeterli :)