- 13 Ekim 2022
- 524
- 869
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.781
oy oy yerim ben onuBende bendee ağladım sevinçten inşallahh sağlıkla ilerlertestlerin günahını aldık o kadar artimed d9gruymus onayladık böylelikle
Bende geçen ay çok erken başladım teste sonra çok pişman oldum. Bir daha bat geçince yapacağım dedim ama şimdi 10.gün yapsam mı düşüncesine girdimKesinlikle ben de bir sonrakinde inş olursa bekleyip giderim. Bunu bata 5 gün kala öğrendim stresten öldüm hala da belirsiz her şey. O an beklemek zor geliyor ama öğrendikten sonra daha da zor
canım bu akşam sökülmezsen bir kan ver canım ben senin kimyasal olmadığını düşünüyorumKesinlikle ben de bir sonrakinde inş olursa bekleyip giderim. Bunu bata 5 gün kala öğrendim stresten öldüm hala da belirsiz her şey. O an beklemek zor geliyor ama öğrendikten sonra daha da zor
Aynen canım katılıyorum zaten hiçbir şekilde bhcgnin yükselmesine katki sağlayamıyorsun öğrenince de en mantıklısı adet geçsin 5 gün sonra hala adet olmadıysan kan testi yapmak. Boşuna stres etme kendini her şey olacağına varıyor. Çok zor biliyorum amaKesinlikle ben de bir sonrakinde inş olursa bekleyip giderim. Bunu bata 5 gün kala öğrendim stresten öldüm hala da belirsiz her şey. O an beklemek zor geliyor ama öğrendikten sonra daha da zor
İşte ama tutunma için hap falan veriyorlar yaHemen kimyasal deme bı yarını bekle bakalım. Ben sırf şu takiplerden ötürü kan vermek istemiyorum bu ay pozitif çıkarsam. Çok yipratici bı süreç Allah sabır versin. Doktorlar hemen kötüyü söylüyorlar
Senin değerlerin kaç bu arada ? Adetinden kaç gün geçtiBende geçen ay çok erken başladım teste sonra çok pişman oldum. Bir daha bat geçince yapacağım dedim ama şimdi 10.gün yapsam mı düşüncesine girdim
Geçen ay kullandım progestan bir şeye yaramadı. Sende alip icebilirsin verdikleri şey buİşte ama tutunma için hap falan veriyorlar ya
Yumurta çatladıktan sonraki süreç senin de o ara ateşin düşüp yükselmişRegl bittikten sonraki 7-10 gün mu ?
Haha kesin ben de öyle olurum yaBende geçen ay çok erken başladım teste sonra çok pişman oldum. Bir daha bat geçince yapacağım dedim ama şimdi 10.gün yapsam mı düşüncesine girdim
Daha doğru sonuç veriyor canım ya dik altı ya da vajinadan. Diğerleri değişkenlik gösterebiliyor. Vajinadan olan da hijyenik olmadığı için en iyisi dil altıKızlar neden dil altında ateş ölçüyorsunuz diğerleri olmuyor mu
Sabah doktor randevum var canım o ister diye düşünüyorum istemezse gidip kendim veririmcanım bu akşam sökülmezsen bir kan ver canım ben senin kimyasal olmadığını düşünüyorum
Canımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler bize de dua etHepiniz dualarimdasiniz Rabbım aratmasın inşallahh
Aaaa işte bu doğruuuuuuKuzum şuna bakar mısın damlatir damlatmaz kızardı hemen bu t1 t2 olandan ilk kez kullanıyorum ısrarla eczacıya sirmus eşim orijinal üründür çok satıyorum demiş
Hangisiyle ölçülüyor kuzum dil altındanDaha doğru sonuç veriyor canım ya dik altı ya da vajinadan. Diğerleri değişkenlik gösterebiliyor. Vajinadan olan da hijyenik olmadığı için en iyisi dil altı
Daha yumurtlamadan sonraki 5.gündeyim.testi bat geçmeden yapmayacağım derken 10.gün yapıyım derdine düştümSenin değerlerin kaç bu arada ? Adetinden kaç gün geçti
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün dagsun bebişin40 .5 çıktı 3 haftalikmjs
10. Gün erken değil canım. 10 ve sonrası varsa çıkıyor zaten.Bende geçen ay çok erken başladım teste sonra çok pişman oldum. Bir daha bat geçince yapacağım dedim ama şimdi 10.gün yapsam mı düşüncesine girdim
yapıyım dimi ya. zaten varsa bile erken öğrenmek avantaj benim için. Risk faktörüm çok rabbim yardımcım olsun. :) test yapmaya bahane arıyorum resmen10. Gün erken değil canım. 10 ve sonrası varsa çıkıyor zaten.
10. Gün erken değil canım. 10 ve sonrası varsa çıkıyorBende geçen ay çok erken başladım teste sonra çok pişman oldum. Bir daha bat geçince yapacağım dedim ama şimdi 10.gün yapsam mı düşüncesine girdim
Yarın sabah ilk idrarla yap canim risk varsa.yapıyım dimi ya. zaten varsa bile erken öğrenmek avantaj benim için. Risk faktörüm çok rabbim yardımcım olsun. :) test yapmaya bahane arıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?