- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.741
Tebrik ederimİnşallahh İnşallahh şuan bekliyorum hastanede kanı verdim yarım saate çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimİnşallahh İnşallahh şuan bekliyorum hastanede kanı verdim yarım saate çıkacak
Teşekkür ederim canım İnşallah sonuç mutlu eder beni biziTebrik ederim
Kaç gün sonra kanma başladı bende yok hala2 kez oldum de o zaman doğruları soyleme
Bata üç gün kala çıkmadı artımed batı bir gün geçince çıktıArtimed erken gebelik testi mi normal test mi kizlar ? Erken gebelik testinde neyi öneriyorsunuz bata 3 gün var
ay ben heyecanlandım :) çıktığı an haber et canımİnşallahh İnşallahh şuan bekliyorum hastanede kanı verdim yarım saate çıkacak
3 gün beklemeniArtimed erken gebelik testi mi normal test mi kizlar ? Erken gebelik testinde neyi öneriyorsunuz bata 3 gün var
Beklenen adet gününden 5 gün sonra başladı benim canım. Ama benim değerlerim hep çok dusuktu. Adetten iki gün önce 18 le öğrendim 3 gün sonra 26 oldu.26dan 2 gunsonra 5 e düştü.5 e düştükten 2 gün sonra adet oldum. Adet olmayı bekle doktora gideceksen hiç belli olmaz belki ikizdir biri tutunamamistir deger ondan düşüktür sonra yükselir belkiKaç gün sonra kanma başladı bende yok hala
Evet negatif çıktı ama inanmadım ben mesela3 gün beklemeni
Erken gebelikler çok yaniltiyor.
Teşekkür ederim canımBata üç gün kala çıkmadı artımed batı bir gün geçince çıktı
Canım sen testini ne zaman yapmistin gecikmen var mıydı ?Teşekkür ederim canım İnşallah sonuç mutlu eder beni bizi
dil altı ve vajinal ölçüm daha doğru sonuç veriyormuşKızlar neden dil altında ateş ölçüyorsunuz diğerleri olmuyor mu
predictor var ama ben yanıldım geçen ay benim 2 gün geçmişti çizgi çıktı ama adet oldum ertesi günTeşekkür ederim canım
Benim dün 41 çıktı 5 Dalan olunca başlar yaniBeklenen adet gününden 5 gün sonra başladı benim canım. Ama benim değerlerim hep çok dusuktu. Adetten iki gün önce 18 le öğrendim 3 gün sonra 26 oldu.26dan 2 gunsonra 5 e düştü.5 e düştükten 2 gün sonra adet oldum. Adet olmayı bekle doktora gideceksen hiç belli olmaz belki ikizdir biri tutunamamistir deger ondan düşüktür sonra yükselir belki
Yarın bir daha kan ver dediBenim dün 41 çıktı 5 Dalan olunca başlar yani
Geldimmmm teyzoşlar ben burdayimdarısı isteyen herkese inşallahay ben heyecanlandım :) çıktığı an haber et canım
kaç çıktııııı :)Geldimmmm teyzoşlar ben burdayimdarısı isteyen herkese inşallah
40 .5 çıktı 3 haftalikmjskaç çıktııııı :)
Yaaa çok sevindim40 .5 çıktı 3 haftalikmjs
Yaaa çok sevindim