- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.184
- 333
- 42
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.761
Ay sağlıkla gelsin canım hepimize dua et40 .5 çıktı 3 haftalikmjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sağlıkla gelsin canım hepimize dua et40 .5 çıktı 3 haftalikmjs
Hımmmdil altı ve vajinal ölçüm daha doğru sonuç veriyormuş
Anaaa ay maşallah hadi gözün aydın canım sağlıkla devam eder inşallah40 .5 çıktı 3 haftalikmjs
bugün pembe gördüm ya o an dedim zaten kesin pozitif diye :) sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllah :) darısı da bizlereeeBende bendee ağladım sevinçten inşallahh sağlıkla ilerler testlerin günahını aldık o kadar artimed d9gruymus onayladık böylelikle
Hepiniz dualarimdasiniz Rabbım aratmasın inşallahhAy sağlıkla gelsin canım hepimize dua et
Hemen kimyasal deme bı yarını bekle bakalım. Ben sırf şu takiplerden ötürü kan vermek istemiyorum bu ay pozitif çıkarsam. Çok yipratici bı süreç Allah sabır versin. Doktorlar hemen kötüyü söylüyorlarYarın bir daha kan ver dedi
Amin amin teyzoşu darısı sizeAnaaa ay maşallah hadi gözün aydın canım sağlıkla devam eder inşallah
Maşallah tebrik ederim canım ovulasyon da onaylamış oldu hamileliğini bat gectimi40 .5 çıktı 3 haftalikmjs
Amin amin canımsın eşim hepinize dua ediyor o bile sizleri biliyor artık dualarimdasiniz en yakın zamanda bende teyzos olayimbugün pembe gördüm ya o an dedim zaten kesin pozitif diye :) sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllah :) darısı da bizlereee
Ay evet bide k var ovulasyon da doğruladi bu arada henüz bat gecmedi 2 gün var canimMaşallah tebrik ederim canım ovulasyon da onaylamış oldu hamileliğini bat gectimi
Oyyy ne guzel haber. Tebrikler kuzus. Minik saglikla gelsin.Geldimmmm teyzoşlar ben burdayimdarısı isteyen herkese inşallah
Canikom üzülme Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimizeO kadar moralim bozuldu ki hakkınızda hayırlısı olsun İnşAllah
Ne güzel oldu bak içimiz rahatladı hayırlı olsun yol arkadaşım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı..Geldimmmm teyzoşlar ben burdayimdarısı isteyen herkese inşallah
Hayırlı olsunnn sağlıkla ilerlesin inşallahhhh cok sevindimmmHepiniz dualarimdasiniz Rabbım aratmasın inşallahh
Teşekkür ederim canım benim aminHayırlı olsunnn sağlıkla ilerlesin inşallahhhh cok sevindimmm
Ben de bununla öğrenmiştim hemen kırmızı olmuştu damlatınca. Kan verince de 120 çıkmıştı sonucumKuzum şuna bakar mısın damlatir damlatmaz kızardı hemen bu t1 t2 olandan ilk kez kullanıyorum ısrarla eczacıya sirmus eşim orijinal üründür çok satıyorum demiş
Hayırlı olsun canımYarın kan vericem buda drprüf un testi buda pembeleşti damlator damlatmaz
Kesinlikle ben de bir sonrakinde inş olursa bekleyip giderim. Bunu bata 5 gün kala öğrendim stresten öldüm hala da belirsiz her şey. O an beklemek zor geliyor ama öğrendikten sonra daha da zorHemen kimyasal deme bı yarını bekle bakalım. Ben sırf şu takiplerden ötürü kan vermek istemiyorum bu ay pozitif çıkarsam. Çok yipratici bı süreç Allah sabır versin. Doktorlar hemen kötüyü söylüyorlar