Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elim ayağım titriyor şimdi ne yapmam lazım pazartesi kan veririm peki doktora ne zaman gideyim çatlama iğnesinden 15 gün geçti
Canım adet düzensizliği pco varmıydı Varsa neler yaptın gebe kalmak için anlatabilir misin

Canım adet düzensizliği pco varmıydı Varsa neler yaptın gebe kalmak için anlatabilir misin
Vardı amh 20 idi ilk ay olmadı sonra rahim filmi çektik Kozluk zarı duruyor dedi doktor onu aldı ondan sonra ilişki sorunum kalmadı bu ay da oldum klomen+merifert iğne +çatlama iğnesi oldum

Safransari canım gittim bugün doktora smr aldı sonuç çıkınca görüşücez dedi. B12 iğnesi ve demir ilacı verdi. Birde progestan ilacı verdi 3 ay adetin başından 15. gün ve 26. gün arası ağızdan alıcan dedi. 3 ay sonra yumurta rezervine bakıcam düşük çıkarsa tüp bebek uzman birine yönlendiricem dedi. Progestan kolay hamile kalmanı sağlayacak dedi inşallah işe yararda bu süreç beni yıpratmaz.

Bugün çatladığına inanıyorum bariz sancılar kramplar çektim ve akıntım çok daha fazlaydı. Yarın ateşe yansıyacak eminim yani inşallah
Evet bende yumurtlama günleri çok agri çekiyorum bu güzel birsey bizim için hadi inşallah yeni yıl size bir kardeş getirsin bizede

Hahahahh çok iyi güldürdün beni inşallah şansınız bol olsun diyelim o zaman. Biz dünü değerlendirdik o yüzden azıcık umudum var çatladıysa görevden henüz gelmedi ben uyumadan bir umut gelirse belki bugünü de değerlendiririz sonrası Allah Kerim bekleyeceğiz artık

canım enfeksiyon falan hiç bir şey çıkmadı, beta hcg daha çıkmadı, bence pazartesi çıkıcak. bence psikolojik, betam da çıksaydı tam emin olcaktımda...
Enfeksiyon çıkmamasına çok sevindimm, inşallah pozitif çıkar güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…