- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
- Konu Sahibi TracyFlick
spor yapamıyorum çünkü işten yorgun geliyorum. bu sabah 53,8 çıktım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
53,8kilosun canım zaten.boyun kacolursaolsun asırı bir kilo değil. acele etme yavas yavas verirsin. tatil gunleri yaparsın sporu daspor yapamıyorum çünkü işten yorgun geliyorum. bu sabah 53,8 çıktım :)
53,8kilosun canım zaten.boyun kacolursaolsun asırı bir kilo değil. acele etme yavas yavas verirsin. tatil gunleri yaparsın sporu da
hoşgeldiiiiinnnnCanım geldim ben de akrabalar bugün gittiler işte evet ben de dikkat ediyorum yediklerime ama sporumu çok iyi yapmam lazım kilomu yaz kuzum 83.800
bazı günler oluyor öyle sebepsiz yereBugün daha fazla kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bugün çok halsizim anlayamadım bir türlü
canım kilon çok güzel, öncelikle tebrik ederim seni, benim gibi dobi kıvamına gelmeden bilinçlenmen çok mutlu etti.spor yapamıyorum çünkü işten yorgun geliyorum. bu sabah 53,8 çıktım :)
hafta sonu rehavetidir dedim ve uyanma rutinimi bozdum hem dün hem bugün.
dün 10:00da bugün 9:00da uyandım. şu bir hafta içinde yaptığım hatalarımı düşündüm de, nerelerde yanlış yaptım:
- geç saatte meyve yedim. farklı günlerde 2 mandalin 2 portakal. meyve iyidir hoştur ama akşam yemeğinden sonra yemek saçmalık.
- yine akşam yemeğinden sonra badem ve çekirdek yedim. bunu hemen hemen her akşam yaptım.
- cuma akşam yemeğinde ve cumartesi kahvaltıda birer dilim mısır ekmeği yedim. ülkemizde mısırın hangi hallerden çıktığı belli bile değilken neden bu ekmeği mideme soktum bilemiyorum.
- hafta içi hep 6:00da kalktığım için kahvaltıdan önce sabah sporuna ve ders çalışmaya vaktim kalıyordu ama hafta sonu geç kalktığımdan bunlara vakit kalmadı.
bu haftayı 1.5 kiloyla kapatmamın nedenleri bunlar, genelde ilk hafta rahat rahat 2 kilo verilirdi.. önümüzdeki haftaya daha dikkatli olmam lazım...
o zaman ben sana yaptıkların hakkında fikir vereyim
-geç saatte meyve yedim dedin saat 8 9 arası ie sorun yok meyve yemekten sonra yenebilir ama saat 9 u geçmemek koşuluyla.
- badem ve çekirdek tamamen fiyasko olmuş. çekirdeği çöpe at bademi de kahvaltıdan sonraki ara öğünde 1 tane elma ile 1 avuç badem olarak ye. tok tutar
-mısır ekmeği mi ? hımm. gıda mühendisiyim ve pek yemem :/ mısır artk gdo muhabbetinden huylandırıyor. çavdar veya tam buğday ekmeği yiyebilirsin. ama hep aynı çeşit ekmek yersen kabız olma ihtimalin çok yüksek. beyaz ekmeğe tamamen küsme.
belirli bir tartı günümüz yok, ne zaman isterseniz tartılabilirsiniz, kilo verdikçe yazın ben hangi haftadaysak oraya kilonuzu yazacağım. pazar günü o hafta için yazacağım son gün olacağından bu hafta kaç kilo verdim diyebilmek için özellikle pazar ve pazartesi tartılmak en mantıklısı. ne alıp ne verdiğimizi görmek bakımından.tartı gunumuz yarın değil mi??
Önümüzdeki haftasonumu kiilomuzu yazarız tekrar tracy canım ben bu hafta daha fazla sıkarım rejime daha fazla adapte olurum bakalım offf ne giyeceğimi şaşırttırmaktan sıkıldım
pazar gunu 69,7 kiloydum canım.belirli bir tartı günümüz yok, ne zaman isterseniz tartılabilirsiniz, kilo verdikçe yazın ben hangi haftadaysak oraya kilonuzu yazacağım. pazar günü o hafta için yazacağım son gün olacağından bu hafta kaç kilo verdim diyebilmek için özellikle pazar ve pazartesi tartılmak en mantıklısı. ne alıp ne verdiğimizi görmek bakımından.
hoşgeldin, ekledim, yeni düzende kilo çizelgesi yok sanırım, ben ilk sayfada bir liste hazırladım.ben de aranıza katılmak istiyorum.
şu anki kilom 69.7
bu arada kilo çizelgesini nasıl ekliyoruz?
ekledim canım, yarım kilon gitmiş :)pazar gunu 69,7 kiloydum canım.