İnşAllah canımCnm bnımde 12 gün 15 mm idi
3 güne çatlar buyuk ıhtımal
Guzel haberlerını beklıyoruz
Ayy maşallah çok sevindimmGünaydın kızlar 139 çıkmış sonuçbir de pazartesi baktırırım
O ne saçma işmiş yaa içinden çıkacak test sürpriz mi oluyomuşO içinde çıkan t1 ve T2 li olan test var ona diyorlar ki o bazen artimed kutusunun içinden de çıkıyor canım albinin içinde t1 siz olan çıktı bende bı ara kuruma cizgisi cikarmisti
Off çok pahalıymış yaAy ne güzel. Ben gebelik testi yaptırmak istedim 750TL istediler. Sonra gezdim başka yer buldum orası 250TL istemişti kışın. Konum İzmir
Ayy güldürdün sabah sabahKuzu artımed in t1 t2 li olan testi muhteşem iyi. Aslında direkt artımed alma demiyoruz. t1 t2 yazmayan kocanıza bile pozitif çıkartabilir enteresan bir test
bi daha kan ver canım sanki beta yeni salgılamaya başlamışTest yapmadım canım sabah erken çıktık vallahi.ama kan veriyim akşam acilde olmadı
Cooook sevindim. Yaaaaa 4+1 değerimiz bile aynı ya. MaşaallahGünaydın kızlar 139 çıkmış sonuçbir de pazartesi baktırırım
Oda olabilir canım az idrardan dur belki ama çokta hayali olsa ben gördümçok çok hayali çıktıda, varsa net çıkardı diyorum, bi de düşünüyorum acaba hiç bekleme yapmadan yaptım diyemi boyle çikti, çok az idrarla yaptım
canım o kadar sevindim ki anlatamamGünaydın kızlar 139 çıkmış sonuçbir de pazartesi baktırırım
Evet canım senin o testini biliyorum hatta benimde silik cıkınca senin testinden dolayı var diyip sevinmistim negatif cıkmıstıYaaa benim 13 betami algilamisti ama bundan daha koyu cikmisti. Hayırlısı canım
Evet canım iyiymiş seninki ondan devamBen sana yazdıktan sonra baktım iyiymiş heralde bendeki. Yine de bunları güvenilir yerden almak lazım çakmalarını yapıyorlar ya da tarihi geçmişlere yeniden tarih basabiliyorlar.
Bi de ben geçen aylarda miratech erken gebelik testi yapmıştım. Ne gölge çizgi çıktı ne beyaz gölge falan çıktı hiçbi şey çıkmadı. Bi de yapıp da çantama koymuştum sonra tekrar bakarım diye. Bi hafta bekledi de hiçbi çizgi çıkmadı. O kadar ışık tuttum. Azcık umutlandırsaydı be
Kuzu maşallaahhhhGünaydın kızlar 139 çıkmış sonuçbir de pazartesi baktırırım
Sen tekrar kan verdin mi bebişCooook sevindim. Yaaaaa 4+1 değerimiz bile aynı ya. Maşaallah
Bugün gidicemSen tekrar kan verdin mi bebiş
6 ay sonra yine bir mucize şükürler olsuncanım o kadar sevindim ki anlatamamağustos grubundan geliyorum ara ara güzel haberler aldın mı diye sana bakıyordum gerçekten çok sevindim senin adına
Hadi inşallah çok güzel değerlerle dönersinBugün gidicem
sağlıcakla gelsin minik kuzu6 ay sonra yine bir mucize şükürler olsun
İşte o yüzden pazarı bekliycem ziyan gitmesinEvet canım iyiymiş seninki ondan devamyaa allah iyiliğini vermesin ne güzel işte sapasağlam testmiş boş yere umutlandırmıyo net
Bebeğim testi bata kaç gün kala yaptırdın?Günaydın kızlar 139 çıkmış sonuçbir de pazartesi baktırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?