Çok bi fikrim yok ama iyi bence. İnşallah hızlandırır klomen ve bebişine kavuşursun canımOvülasyonda her ay gördüm yumurtlama. Bu ayda doktorla takip yapıyoruz. İnofolic kullanıyorum 12.gün 16mm bir yumurta var. İyi mi değil mi bilmiyorum canım. Ben bu ay için klomen yada femara kullanmak istedim doktor bu ay olmazsa veririm dedi
Prodoctor da çok yanılttı canım ama artımed kadar değilBebişim mesela burda artımed’e karşı inanılmaz bi nefretiniz varbaşka böyle asla alma diyeceğin bi marka var mı
İnşAllah klomene gerek kalmadan bu ay hamile kalırımÇok bi fikrim yok ama iyi bence. İnşallah hızlandırır klomen ve bebişine kavuşursun canım
Aa az önce ona iyi diyolardı sanki tamam canım dikkat ederim çok sağolBen de ilk kez bir test kuruma çıkarmıştı oda albi
Tamam canım çok sağolProdoctor da çok yanılttı canım ama artımed kadar değilPredictor en iyisi galiba ama onda bile hata oldu
Onane ya Allah Allah özel değilmi parasıyla salakmı neGeldim kızlar çok değil beta 13.59 çıktı 1 hafta sonra bi daha giderim yükselişe bakmak için şuan tutunmaya çalışıyor olabilir dedi. Bat 16/18 arası benim neden erken test yaptın ki şimdi yapılmaz dedi sinir oldum adama yani genelde adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılır dedi falan kafasına vurasım geldi
@Tikabasa kız valla bildin ha
yaptım canım hiç bir şey çıkmadı, miratech marka, soğuk algınlığı falan almışım her haldeAnam insan 1 hafta sevdiği dizinin yeni bölümün başlamasını bekler heyecanla bende seni bekliyorum cuma akşamı yayında
Ben hayalet çizgimi görüyorum bana mı öyle geliyoyaptım canım hiç bir şey çıkmadı, miratech marka, soğuk algınlığı falan almışım her halde
çok çok hayali çıktıda, varsa net çıkardı diyorum, bi de düşünüyorum acaba hiç bekleme yapmadan yaptım diyemi boyle çikti, çok az idrarla yaptımBen hayalet çizgimi görüyorum bana mı öyle geliyo
O içinde çıkan t1 ve T2 li olan test var ona diyorlar ki o bazen artimed kutusunun içinden de çıkıyor canım albinin içinde t1 siz olan çıktı bende bı ara kuruma cizgisi cikarmistiAa az önce ona iyi diyolardı sanki tamam canım dikkat ederim çok sağol
Yok bu prodoctorAlbi mi bubebeğim kutusuna yorum yapmam da t1 li test çok hassas hem testin pembis pembis sanmıyorum ki yanlış sağlıkla tutunur inşallah
Arkadaşımız albi yazmış canım.Yok bu prodoctor
Benim testime yorum yapılmış ondan prodoctor dedim :)Arkadaşımız albi yazmış canım.
Günaydın canımKızlar günaydın birsey görüyor musunuz karnim çok ağrıyor dayanamadim yaptım dün çektim resmi uyuyakalmışım atamadım dün akşam ki testim
Günaydın canımFiltre ile bakınca çok net görünüyor İnşAllah günden güne koyulaşır Filtresiz nasıl görünüyor?
Gözle görünüyorsa çoook iyi günden güne koyulaşır İnşAllahGünaydın kuzum filtresiz gözle görülüyor ama resimde gozukmedi nasılsın erkencisin
Gözle görünüyorsa çoook iyi günden güne koyulaşır İnşAllahaynen canım namaza kalktım iyiyim çok şükür Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?