- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Benim de 1.5 gün sonra çıktı canım. Pozitif çıkınca testi tekrarliyrolatmis galibaM muhendishanim98 buldum girdim internette sağlık ocağının tahlil sonuçları var bilgileri girerek girdim her şey çıkmış bir tek beta çıkmamışdemirim düşük biraz demir takviyesi almam lazım ama beta kaç offf neden çıkmamış ya
Tabiki önemli canım o sebepten mesela 3 gün değerlendirin deniyor öncesi olduğu gün ve sonraki gün önemliAaa o zaman çarlama sonrası 1 günde önemli
Valla özelde verince 2 saate hemen çıkarıyorlardı yaBenim de 1.5 gün sonra çıktı canım. Pozitif çıkınca testi tekrarliyrolatmis galiba
Genetik ve romatolojiue gitmek lazım bunlar için. Genetikte trombofili, romatolojide lupus testlerini isterlerBu testler ne için bilgisi olan var mı? @savascii canım sence? Doktorum sezaryenden sonra vermişti tekrar gebelik düşünürsen yaptır demişti.Az önce buldum ama şu anki gittiğim doktorlar hiç böyle testler istemedi. Dekolman yaşadığımı da biliyorlar
Cnm genetik test pahalı dıye bna doktor en azından protein s ve c yapalım demiştiBu testler ne için bilgisi olan var mı? @savascii canım sence? Doktorum sezaryenden sonra vermişti tekrar gebelik düşünürsen yaptır demişti.Az önce buldum ama şu anki gittiğim doktorlar hiç böyle testler istemedi. Dekolman yaşadığımı da biliyorlar
Lupus testleri ne oluyo canım biliyo musun?Genetik ve romatolojiue gitmek lazım bunlar için. Genetikte trombofili, romatolojide lupus testlerini isterler
Protein c s aynı hafta çalışılır zaten ama genetik test üniversite hastanelerine gebelik kayıpları nedeniyle başvurulursa ücretsiz. 1 ayda çıkmıştı benim genetik ve trombofili sonucuCnm genetik test pahalı dıye bna doktor en azından protein s ve c yapalım demişti
Onlarda onemlıymış
Üniversite hastanesinde yapılmıyor mu?Cnm genetik test pahalı dıye bna doktor en azından protein s ve c yapalım demişti
Onlarda onemlıymış
Lupus otoimmun bir hastalık özellikle ileri haftalarda gebelik kaybı yapabilir yine trombofili gibi, o yüzden ona da baktırmakta fayda varLupus testleri ne oluyo canım biliyo musun?
Protein c s aynı hafta çalışılır zaten ama genetik test üniversite hastanelerine gebelik kayıpları nedeniyle başvurulursa ücretsiz. 1 ayda çıkmıştı benim genetik ve trombofili sonucu
Valla özelde de 300 lira para alıyorlar bı tahlile ama onca tahlilin çıkmış kız. Dediğim gibi betada heralde bı kontrol aşaması varValla özelde verince 2 saate hemen çıkarıyorlardı ya
Daha bile fazladır artık özelde hepsine bastırsaydım 1-2 bin alırlardı en azValla özelde de 300 lira para alıyorlar bı tahlile ama onca tahlilin çıkmış kız. Dediğim gibi betada heralde bı kontrol aşaması var
Para tuzağı aşkım mis gibi sağlık ocaklarimiz var gerçekten ne sıra bekliyorsun ne para veriyorsun. Gebelik takibin vs de güzelce yapiluyorDaha bile fazladır artık özelde hepsine bastırsaydım 1-2 bin alırlardı en az
Anladım canım. Benim 32.haftalarda sancılarım başlamıştı.Doğumu geciktirmek için adalat kullandım tansiyon ilacıymış galiba.sonrada ciğer geliştirici iğneler yapıldı.acaba bunlar mı yan etki yaptı diyorumLupus otoimmun bir hastalık özellikle ileri haftalarda gebelik kaybı yapabilir yine trombofili gibi, o yüzden ona da baktırmakta fayda var
Yok canım bunlar doğumu engellemek veya bebek erken doğarsa akciğer gelişimini sağlamak için ilaç yan etkisi değildir yani. Bence pıhtılaşma baktırmakta fayda varAnladım canım. Benim 32.haftalarda sancılarım başlamıştı.Doğumu geciktirmek için adalat kullandım tansiyon ilacıymış galiba.sonrada ciğer geliştirici iğneler yapıldı.acaba bunlar mı yan etki yaptı diyorum
Canım hangi site.bende bakayım yoksa 3 günden önce é nabıza düşmez benimM muhendishanim98 buldum girdim internette sağlık ocağının tahlil sonuçları var bilgileri girerek girdim her şey çıkmış bir tek beta çıkmamışdemirim düşük biraz demir takviyesi almam lazım ama beta kaç offf neden çıkmamış ya
212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspxCanım hangi site.bende bakayım yoksa 3 günden önce é nabıza düşmez benim
Sağol canım.bu testlerden eşime de yapılacak olan var mı? Ona göre birlikte gidicezYok canım bunlar doğumu engellemek veya bebek erken doğarsa akciğer gelişimini sağlamak için ilaç yan etkisi değildir yani. Bence pıhtılaşma baktırmakta fayda var
Sağol bebiş212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?