- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Yine de canım uygulamaya pek güven olmaz geç döllenme olabilir iki gün sonra tekrarlarsan aslında net anlarızUygulamada 1 haziran gösteriyor, genelde benim yumurtalama belirtilerim net biliniyor, yumurtalama ağrısı ve akıntı,
Kafada deli sorularKızlar yumurta çatlayınca mı spermi içine alıyor yoksa yumurtlama günü spermi içine alıp öyle mi catlıyor
İnş sorabilmişimdir
Bende ikincide silik gördüm sankiCanım ilk resimde silik var mı sanki
Bende sağdaki fotoda bir gölge görüyorum hadi inşAllah koyulaşırMınnoslarımm canlarımm bebıslerımm adet olmadım olacak gıbıde degılım ama baya bı akıntı var kosuyorum bakıyorum olmamısım.anlamadım bu ısı.Sonra zorluklarla test yapıp zar zor fotosunu cekebıldım masamda yakalanmadan hahaanlamadım valla gecıkecek galıba bat ım saat gıbı ısler genelde ama bakalım yarında olmazsam umutlancam. B Buffalosos melegim can A Afratafrac O _okyanus
Ben göremedim aşkım ama inşaallah geç döllenmedirMınnoslarımm canlarımm bebıslerımm adet olmadım olacak gıbıde degılım ama baya bı akıntı var kosuyorum bakıyorum olmamısım.anlamadım bu ısı.Sonra zorluklarla test yapıp zar zor fotosunu cekebıldım masamda yakalanmadan hahaanlamadım valla gecıkecek galıba bat ım saat gıbı ısler genelde ama bakalım yarında olmazsam umutlancam. B Buffalosos melegim can A Afratafrac O _okyanus
Evet adete göre düşük bi deger fakat ne zamn yumurtladgınız önemliAdetime 1 gün kala değerim 9, sizce çok düşük değil mi? Çok tedirginiz, cuma günü tekrar kan vereceğim
Bende sağdaki fotoda bir gölge görüyorum hadi inşAllah koyulaşır
Canım 9 betaya gore baya koyu cıkmıs testın.kalbını bozma ıyı dusun.bende yasadım dıs gebelık anlıyorum senı o yuzden.lekelenme olmazsa korkma ınsallahKızceler, ben 3 gündür adet ağrısı çekiyorum, daha önce de dış gebeliğim olduğu için gebelik belirtilerini fark edebiliyorum, öyle gerçek adet gibi afederseniz tuvalete girince hemen adet oluyormuş gibi yanma acıma oluyor, şuan ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi var, bugün adet günümdü aslında
Bende barkod yok almamıştımAşkım verdiğin sağlık ocağı yakındaki devlet Hastanesi'ne gönderir onun sistemine girip bakar mısın çıkmıştir o şimdiye
Ay canm var gibide sanki hafifMınnoslarımm canlarımm bebıslerımm adet olmadım olacak gıbıde degılım ama baya bı akıntı var kosuyorum bakıyorum olmamısım.anlamadım bu ısı.Sonra zorluklarla test yapıp zar zor fotosunu cekebıldım masamda yakalanmadan hahaanlamadım valla gecıkecek galıba bat ım saat gıbı ısler genelde ama bakalım yarında olmazsam umutlancam. B Buffalosos melegim can A Afratafrac O _okyanus
Çok teşekkür ederim canım, amin inşaAllah, bu sefer sağlıklı olur, ağzına sağlıkCanım 9 betaya gore baya koyu cıkmıs testın.kalbını bozma ıyı dusun.bende yasadım dıs gebelık anlıyorum senı o yuzden.lekelenme olmazsa korkma ınsallahbelkı gec yumutluyosundur ben mesela akıntıdan agrıdan 3,4 gun sonra yumurtluyorum.guzel seyler dusun
Bende gördüm sankiiiii bekle bakalım bide öyle at kuzumKizlar yeni yaptim icim rahat etmedi henuz daha 2 dk gecti bir cizgi goruyormusunuz kil ben gordum sanki
Teşekkürler, cuma günü ye randevu aldım inşaAllah artış güzel olurEvet adete göre düşük bi deger fakat ne zamn yumurtladgınız önemli
Adetler duzensizse gec döllenme olabılır
2. Bi kanı vermeden bılemeyz
Barkodla bakmıyorsun onun sistemine telefonunla girip kaydoluyorsun TC ve telefona gelen kodla bakılıyor. Hangi devlet hastanesi yakindaki adını yaz, hastanenin web sitesine gir orada labaratuvar sonuçlarına tıkla ve cikaarBende barkod yok almamıştım
Ay yapamadım Kuşadası devlet hastanesi direkt dosya barkod no istediBarkodla bakmıyorsun onun sistemine telefonunla girip kaydoluyorsun TC ve telefona gelen kodla bakılıyor. Hangi devlet hastanesi yakindaki adını yaz, hastanenin web sitesine gir orada labaratuvar sonuçlarına tıkla ve cikaar
O hastanede yokmuş sanırım bizim burda vardı . Bu şekilde çıkıyordu seninkini ben de bulamadımAy yapamadım Kuşadası devlet hastanesi direkt dosya barkod no istedioff uyuyamam valla acil yapmam lazım uğraşıyorum suan
Arayıp dosya numaranı isteAy yapamadım Kuşadası devlet hastanesi direkt dosya barkod no istedioff uyuyamam valla acil yapmam lazım uğraşıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?