- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 35
Bugünü değerlendirin kalça altına yastık koy. Münkünse bir yarım saat öyle bekle. sperm 3 güne kadar yaşıyor içeride. Hatta kız çocuk olsun isteyenler hususi 3-4 gün önce ilişki yapıp bırakıyorlarYarını değerlendiremeyeceğim ama yine de hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim canımmBugünü değerlendirin kalça altına yastık koy. Münkünse bir yarım saat öyle bekle. sperm 3 güne kadar yaşıyor içeride. Hatta kız çocuk olsun isteyenler hususi 3-4 gün önce ilişki yapıp bırakıyorlar
Sizde fotoda oldigunu gordunuxmuGerçekten şaşkınlıkla okudum. Mucize gibi. Saklambaç oynuyor çocuk
B3nd3 gordum sanki bebek gozuBilemedim
Bence siz baska bir doktora daha gidin içiniz rahat olsunSizde fotoda oldigunu gordunuxmu
Kan sonucum çıktı, 9 , inşaAllah bu sefer dış gebelik değildirKızceler, ben 3 gündür adet ağrısı çekiyorum, daha önce de dış gebeliğim olduğu için gebelik belirtilerini fark edebiliyorum, öyle gerçek adet gibi afederseniz tuvalete girince hemen adet oluyormuş gibi yanma acıma oluyor, şuan ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi var, bugün adet günümdü aslında
10 kişi toplandık kahve falı bakıyor gibi hissettim hahahaBende gözlerini gördüm sanki bebişin tam ortada
Canımmm valla güzel haberini dört gözle bekliyorum yaaaa lütfen kırmızı iki çizgiyle gelllllBugun bat gunum hala adet olmadıgım ıcın eczaneden test alcam bırazdan.umudum olmasada yinede merakıma yenık dusuyorum
Yumurtlama gününü biliyor musunuz kaçıncı gündü sizinKan sonucum çıktı, 9 , inşaAllah bu sefer dış gebelik değildir
Yumurtalama tam olarak bilmiyorum, 29 mayıs 2 haziran arası olabilir, bat 15 hazirandıYumurtlama gününü biliyor musunuz kaçıncı gündü sizinve bat ne zaman acaba inşallah kat kat artar
İnşaAllah değer yine çok düşük geldi, inşaAllah bir terslik olmaz,Yumurtalama tam olarak bilmiyorum, 29 mayıs 2 haziran arası olabilir, bat 15 hazirandı
Belirtiler varmiYumurtalama tam olarak bilmiyorum, 29 mayıs 2 haziran arası olabilir, bat 15 hazirandı
Ya ben hiç bişi anlamadım bu ultrason görüntüsünden. Arkadaşlarımınkinde daha netti bu ayda. Belki makinesi net göstermiyordur bilemedim. Valla ben aşağıdaki kırmızıyla işaretlediğim eyrde parmaklar görüyorum sanki. sarı ile işaretlediğim eyrde ise kedi yavrusuSizde fotoda oldigunu gordunuxmu
Hayır, adet ağrım var, daha önceki dış gebeliklerde kasık ağrım vardı bulantım vardı, bu sefer tam adet ağrısı derken tuvaletteyken biraz yanma acıma var sanki hemen adet geliyormuş gibi, o yüzden bu ay umudumu kaybetmiştim aslındaBelirtiler varmi
Ben ilk gördüğümde kedi kafasına benzettim orayi ama o taraftaki çıkıntı heralde kese diye yorumladimBende gözlerini gördüm sanki bebişin tam ortada
Ay kahkaha attım yaYa ben hiç bişi anlamadım bu ultrason görüntüsünden. Arkadaşlarımınkinde daha netti bu ayda. Belki makinesi net göstermiyordur bilemedim. Valla ben aşağıdaki kırmızıyla işaretlediğim eyrde parmaklar görüyorum sanki. sarı ile işaretlediğim eyrde ise kedi yavrusubenimki kahve falına döndü.
Eki Görüntüle 3261451
Aaa ben şok neler nelerBugünü değerlendirin kalça altına yastık koy. Münkünse bir yarım saat öyle bekle. sperm 3 güne kadar yaşıyor içeride. Hatta kız çocuk olsun isteyenler hususi 3-4 gün önce ilişki yapıp bırakıyorlar
Hadi inşallahBugun bat gunum hala adet olmadıgım ıcın eczaneden test alcam bırazdan.umudum olmasada yinede merakıma yenık dusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?