Çatlatma iğnesi kullandınız mı?Böyle olunca heyecanlanıyor insan sonradan moral olarak zorlanıyorum bu 2. Denemem ilkinde bu kadar net görememiştim 8. Gün beta hcg 3.75 çıkmıştı ve olmamisti umarım bu sefer tutunmuştur
Hayır dondurulmuş transferdiÇatlatma iğnesi kullandınız mı?
umarım tutunmuştur bu seferHayır dondurulmuş transferdi
Normalde perşembe günü ama yarın vermeyi düşünüyorum korkuyorum yine deumarım tutunmuştur bu seferne zaman kan vereceksiniz?
Bence de verin iciniz rahatlasin hayirlisi insallahNormalde perşembe günü ama yarın vermeyi düşünüyorum korkuyorum yine de
Korkmayın ne güzel çift çizgi çıkmış çatlatma iğnesi de kullanmamışsınız.. bende 5. Gün silik görüp 6. Gün kan tahliline gitmiştimNormalde perşembe günü ama yarın vermeyi düşünüyorum korkuyorum yine de
Eşimde bende doktora gittik ikimizde de bi problem yok. Normal süreç olarak deniyoruz henüz. Peki ücret olarak nasıl ?Merhaba..eğer tüp bebeğe karar verirseniz süreç şöyle..
Ne kadar süredir düşünüyorsunuz bilmiyorum ama umarım doğal yoldan gebelik elde edersiniz.. bizimde sebepsiz infertiliteydi yapılan klasik testlere göre bir sorunumuz yoktu elbette bizimde bir sebebimiz vardı ama sebep olacak o kadar çok etken varmış ki bunları test etmek çok zormuş o yüzden en genel en yoğun olan sebepler için testler yapılıyor.tüp bebek konusuna gelecek olursak maddi olarak çok pahalı zaten bahçeci sanırım 80 bin filan artı kullandığımız ilaçlar çok zor bünyemizi alt üst ediyorEşimde bende doktora gittik ikimizde de bi problem yok. Normal süreç olarak deniyoruz henüz. Peki ücret olarak nasıl ?
Biz 4-5 aydır deniyoruz henüz. Off evet gerçekten pahalıymış. Ben açıkçası ne olur ne olmaz öğrenmek istedim süreci. Umarım sizde en Kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınızNe kadar süredir düşünüyorsunuz bilmiyorum ama umarım doğal yoldan gebelik elde edersiniz.. bizimde sebepsiz infertiliteydi yapılan klasik testlere göre bir sorunumuz yoktu elbette bizimde bir sebebimiz vardı ama sebep olacak o kadar çok etken varmış ki bunları test etmek çok zormuş o yüzden en genel en yoğun olan sebepler için testler yapılıyor.tüp bebek konusuna gelecek olursak maddi olarak çok pahalı zaten bahçeci sanırım 80 bin filan artı kullandığımız ilaçlar çok zor bünyemizi alt üst ediyor
İnşaAllahBebeğin seninle kuzum merak etme, yeterince yükselmiş beta
Haberini bekliyoruz canım, sımsıkı tutunmuştur bebişin inşallahNormalde perşembe günü ama yarın vermeyi düşünüyorum korkuyorum yine de
O merkezden merkeze, rapor çıkarıp çıkarmadığına ve kullanacağın ilaçlara göre değişir.. 40 bin ile 120 bin arasında arasında gördüm buradaEşimde bende doktora gittik ikimizde de bi problem yok. Normal süreç olarak deniyoruz henüz. Peki ücret olarak nasıl ?
Amin canım teşekkür ederiz..zahmetli, pahalı ama eğer olursa sonucu paha biçilmez bir iş bu..rabbim bunu isteyen, uğraşan, emek veren her kadına hayırlı evlat versinBiz 4-5 aydır deniyoruz henüz. Off evet gerçekten pahalıymış. Ben açıkçası ne olur ne olmaz öğrenmek istedim süreci. Umarım sizde en Kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız
Hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah RabbimMerhaba, sizinle aynı durumdayım. Dün başladım bende . Bizimde ilk denememiz 225 mg gonal f kullanıyorum çarşamba gideceğim
Ne büyük emekler veriyoruz değil mi? Rabbim emeklerimizin karşılığını versin umarım. Nasibinizde varsa inanın hiç birşey engel olmuyor dilerim olur düşünmemeye çalışın sürekli evde olmayın çıkın gezin temiz hava alın pozitif düşün ve bol dua edin ruhen rahatlıyor insan. Daha önce duymamıştım eğer zor transfer olduysa tam tersi uğraştığı için daha iyi bir bölgeyede transfer etmiş olabilir. Yeri sağlamdır belkiselamlaarr bende cumartesi günü transfer oldum biraz detaycıyım bugun tam 72 saat oldu5. Gün embrıyosuydu rahmim çok dar dendi çok zor bir transfer yaşadım bayağı kanamam oldu ilk gün gecesi kesildi uzanıyorum dinleniyorum ama saat başı kalkıp 5 dakika falan yürüyorum ara sıra regl olucam gibi bi sızı oluyor karnımda burayada sizinle dertleşme geldimmmm acaba pozitifi görür müyüm transferin zor olması rahmimin dar olması negatif olmasına sebep verebilir mii
kan verdim öğleden sonra öğrenicem inşallah yaHaberini bekliyoruz canım, sımsıkı tutunmuştur bebişin inşallah
Bende dün transfer oldum beklemesi hem heyecanlı hem stresli negatiflikleri haklı olarak düşünüyorsun ama şöyle düşün her ne olursa olsun sen onun için çok savaş verdin ve şuan icinde tadını çıkar gerisini Rabbime bırak rabbim olmaz denilenleri oldurur umarım pozitif sonuç alırız hayırla sağlıklaselamlaarr bende cumartesi günü transfer oldum biraz detaycıyım bugun tam 72 saat oldu5. Gün embrıyosuydu rahmim çok dar dendi çok zor bir transfer yaşadım bayağı kanamam oldu ilk gün gecesi kesildi uzanıyorum dinleniyorum ama saat başı kalkıp 5 dakika falan yürüyorum ara sıra regl olucam gibi bi sızı oluyor karnımda burayada sizinle dertleşme geldimmmm acaba pozitifi görür müyüm transferin zor olması rahmimin dar olması negatif olmasına sebep verebilir mii
Hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım benimde dün transferim oldu inşallah bebeğimiz tutunur bizlereBende dün transfer oldum beklemesi hem heyecanlı hem stresli negatiflikleri haklı olarak düşünüyorsun ama şöyle düşün her ne olursa olsun sen onun için çok savaş verdin ve şuan icinde tadını çıkar gerisini Rabbime bırak rabbim olmaz denilenleri oldurur umarım pozitif sonuç alırız hayırla sağlıkla
Amin inşallah biraz belirti arıyorum elimi karnıma götürüp bana orda olduğunu hissettirmesini söylüyorum dualar ediyorum Rabbim evlat sahip olmak isteyen herkese nasip etsin o duyguyuBende dün transfer oldum beklemesi hem heyecanlı hem stresli negatiflikleri haklı olarak düşünüyorsun ama şöyle düşün her ne olursa olsun sen onun için çok savaş verdin ve şuan icinde tadını çıkar gerisini Rabbime bırak rabbim olmaz denilenleri oldurur umarım pozitif sonuç alırız hayırla sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?