2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Eşimde bende doktora gittik ikimizde de bi problem yok. Normal süreç olarak deniyoruz henüz. Peki ücret olarak nasıl ?
Ne kadar süredir düşünüyorsunuz bilmiyorum ama umarım doğal yoldan gebelik elde edersiniz.. bizimde sebepsiz infertiliteydi yapılan klasik testlere göre bir sorunumuz yoktu elbette bizimde bir sebebimiz vardı ama sebep olacak o kadar çok etken varmış ki bunları test etmek çok zormuş o yüzden en genel en yoğun olan sebepler için testler yapılıyor.tüp bebek konusuna gelecek olursak maddi olarak çok pahalı zaten bahçeci sanırım 80 bin filan artı kullandığımız ilaçlar çok zor bünyemizi alt üst ediyor

Biz 4-5 aydır deniyoruz henüz. Off evet gerçekten pahalıymış. Ben açıkçası ne olur ne olmaz öğrenmek istedim süreci. Umarım sizde en Kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız

Biz 4-5 aydır deniyoruz henüz. Off evet gerçekten pahalıymış. Ben açıkçası ne olur ne olmaz öğrenmek istedim süreci. Umarım sizde en Kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız
Amin canım teşekkür ederiz..zahmetli, pahalı ama eğer olursa sonucu paha biçilmez bir iş bu..rabbim bunu isteyen, uğraşan, emek veren her kadına hayırlı evlat versin

Merhaba, sizinle aynı durumdayım. Dün başladım bende . Bizimde ilk denememiz 225 mg gonal f kullanıyorum çarşamba gideceğim
Hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah Rabbim benim Pcos var sanırım kontrolsüz çok sayıda yumurta büyümesin diye 150 ile başladı. Şimdi hastaneye gidiyorum gelişmeleri yazarım

selamlaarr bende cumartesi günü transfer oldum biraz detaycıyım bugun tam 72 saat oldu5. Gün embrıyosuydu rahmim çok dar dendi çok zor bir transfer yaşadım bayağı kanamam oldu ilk gün gecesi kesildi uzanıyorum dinleniyorum ama saat başı kalkıp 5 dakika falan yürüyorum ara sıra regl olucam gibi bi sızı oluyor karnımda burayada sizinle dertleşme geldimmmm acaba pozitifi görür müyüm transferin zor olması rahmimin dar olması negatif olmasına sebep verebilir mii

Ne büyük emekler veriyoruz değil mi? Rabbim emeklerimizin karşılığını versin umarım. Nasibinizde varsa inanın hiç birşey engel olmuyor dilerim olur düşünmemeye çalışın sürekli evde olmayın çıkın gezin temiz hava alın pozitif düşün ve bol dua edin ruhen rahatlıyor insan. Daha önce duymamıştım eğer zor transfer olduysa tam tersi uğraştığı için daha iyi bir bölgeyede transfer etmiş olabilir. Yeri sağlamdır belki

Bende dün transfer oldum beklemesi hem heyecanlı hem stresli negatiflikleri haklı olarak düşünüyorsun ama şöyle düşün her ne olursa olsun sen onun için çok savaş verdin ve şuan icinde tadını çıkar gerisini Rabbime bırak rabbim olmaz denilenleri oldurur umarım pozitif sonuç alırız hayırla sağlıkla

Hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım benimde dün transferim oldu inşallah bebeğimiz tutunur bizlere tek mi ciftmi embriyo konuldu kaçıncı gündü

Amin inşallah biraz belirti arıyorum elimi karnıma götürüp bana orda olduğunu hissettirmesini söylüyorum dualar ediyorum Rabbim evlat sahip olmak isteyen herkese nasip etsin o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…