2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım benimde dün transferim oldu inşallah bebeğimiz tutunur bizlere tek mi ciftmi embriyo konuldu kaçıncı gündü
Sağolun sizinde hayırlı uğurlu olsun 5.gun embriyosu tek embriyo transferi oldum insallah hepimizin ki tutunurlar sizinki kacinci gün ve kaç tane kendini nasıl hissediyorsun

Dün bende transferi oldum 2 tane 5. Gün embiriyosu.. Doktorum dün eve gidince yat dedi bugünden itibaren rutine dön dedi ağır kaldırma cam silme dedi.. Dün zor bela yattım eşim yardım etti 2.5 yaşında oğlum var beni rahat bırakmıyor. Bugün kahvaltı hazırlama kaldırma bulaşık makinası çalıştırma. Çamaşır makina çalıştırıp asma yaptım.. Fırsat buldukça otıçurup ayaklarımı uzatıyorum.. Hepimize Sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz..

Sağolun sizinde hayırlı uğurlu olsun 5.gun embriyosu tek embriyo transferi oldum insallah hepimizin ki tutunurlar sizinki kacinci gün ve kaç tane kendini nasıl hissediyorsun
Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallah tutunurlar inşallah dün saat 17.de transfer oldum test günü için transfer gününü saymıyoruz diye biliyorum kendimi iyi hissediyorum belirti aramıyorum çok erken çünkü daha 48 saat içerisinde embriyo tutuşmuyormuş sen kendini nasıl hissediyorsun

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah yardımcınız olsun benim annem geldi memleketten eşimde yardımcı oluyorlar aama rahat olmamız gerekiyor ev işleri stres

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah yardımcınız olsun benim annem geldi memleketten eşimde yardımcı oluyorlar aama rahat olmamız gerekiyor ev işleri stres
Amin canım inşallah hepimiz için.. NEvet dün biraz stres yaptım bugün daha iyiyim biz ailelere söylemiyoruz. Bu konuları tutsada demiyoruz. Niye yapıyoruz niye para harcıyorsunuz diyolar eşimin ailesi. Gerek yok herşeyi bilmelerine.. Allah yardım ediyo bana..

Benimde dün saat 2 civarı oldu bende de birşey yok şuan biraz sol kasıkta hassasiyet vardı dün o da işlem olduğu içindi galiba bugün azaldı normal hissediyorum yani bakalım ilerleyen günlerde neler olcak

Ne kadar zor bir durum önemli olan ailelerin bu süreçte destek olmaları gerekiyor

Kızlar normalde yarın kan test günüm ama doktoruma sordum dayanamicam akşam yapsammı dedim okey dedi akşam gidicem teste. Ama hiç bişey hissetmiyorum ya hiçmi belirti olmaz ya
Benim hiç belirtim yok hala. Bugün 12. günüm 850 geldi beta. Umudunuzu kaybetmeyin. Güzel haberler alacaksınız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…