Hayırlısıyla güzel sona yaklasmissiniz.güzel bir transfer olsun sonucunda da pozitifi görmek nasip olsun inşallah.Kızlar transfer tarihim belli oldu Perşembe günü 5. Gün embriyosu kaç tane edilecek o gün öğreneceğim artık. Heyecan arttı iyice
Sağolun sizinde hayırlı uğurlu olsun 5.gun embriyosu tek embriyo transferi oldum insallah hepimizin ki tutunurlarHayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım benimde dün transferim oldu inşallah bebeğimiz tutunur bizleretek mi ciftmi embriyo konuldu kaçıncı gündü
İnşallah guzel haberi alırsınızAmin inşallah biraz belirti arıyorum elimi karnıma götürüp bana orda olduğunu hissettirmesini söylüyorum dualar ediyorum Rabbim evlat sahip olmak isteyen herkese nasip etsin o duyguyu
Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallah tutunurlar inşallah dün saat 17.de transfer oldum test günü için transfer gününü saymıyoruz diye biliyorumSağolun sizinde hayırlı uğurlu olsun 5.gun embriyosu tek embriyo transferi oldum insallah hepimizin ki tutunurlarsizinki kacinci gün ve kaç tane kendini nasıl hissediyorsun
Hayırlı uğurlu olsun inşallahDün bende transferi oldum 2 tane 5. Gün embiriyosu.. Doktorum dün eve gidince yat dedi bugünden itibaren rutine dön dedi ağır kaldırma cam silme dedi.. Dün zor bela yattım eşim yardım etti 2.5 yaşında oğlum var beni rahat bırakmıyor. Bugün kahvaltı hazırlama kaldırma bulaşık makinası çalıştırma. Çamaşır makina çalıştırıp asma yaptım.. Fırsat buldukça otıçurup ayaklarımı uzatıyorum.. Hepimize Sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz..
Amin canım inşallah hepimiz için.. NEvet dün biraz stres yaptım bugün daha iyiyim biz ailelere söylemiyoruz. Bu konuları tutsada demiyoruz. Niye yapıyoruz niye para harcıyorsunuz diyolar eşimin ailesi. Gerek yok herşeyi bilmelerine.. Allah yardım ediyo bana..Hayırlı uğurlu olsun inşallahAllah yardımcınız olsun benim annem geldi memleketten eşimde yardımcı oluyorlar aama rahat olmamız gerekiyor ev işleri stres
Benimde dün saat 2 civarı oldu bende de birşey yok şuan biraz sol kasıkta hassasiyet vardı dün o da işlem olduğu içindi galiba bugün azaldı normal hissediyorum yani bakalım ilerleyen günlerde neler olcakÇok teşekkür ederim sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallah tutunurlar inşallah dün saat 17.de transfer oldum test günü için transfer gününü saymıyoruz diye biliyorumkendimi iyi hissediyorum belirti aramıyorum çok erken çünkü daha 48 saat içerisinde embriyo tutuşmuyormuş sen kendini nasıl hissediyorsun
Inşallah herşey yolunda ilerlerBenimde dün saat 2 civarı oldu bende de birşey yok şuan biraz sol kasıkta hassasiyet vardı dün o da işlem olduğu içindi galiba bugün azaldı normal hissediyorum yani bakalım ilerleyen günlerde neler olcak
Ne kadar zor bir durum önemli olan ailelerin bu süreçte destek olmaları gerekiyorAmin canım inşallah hepimiz için.. NEvet dün biraz stres yaptım bugün daha iyiyim biz ailelere söylemiyoruz. Bu konuları tutsada demiyoruz. Niye yapıyoruz niye para harcıyorsunuz diyolar eşimin ailesi. Gerek yok herşeyi bilmelerine.. Allah yardım ediyo bana..
demi ama her aile bir olmuyo malesef..Ne kadar zor bir durum önemli olan ailelerin bu süreçte destek olmaları gerekiyor
Bugün 1. Gün mü demeliyiz dün oluncaBenimde dün saat 2 civarı oldu bende de birşey yok şuan biraz sol kasıkta hassasiyet vardı dün o da işlem olduğu içindi galiba bugün azaldı normal hissediyorum yani bakalım ilerleyen günlerde neler olcak
Aminn inşallah hayırlısı neyse o olsunHayırlısıyla güzel sona yaklasmissiniz.güzel bir transfer olsun sonucunda da pozitifi görmek nasip olsun inşallah.
Dua edinKızlar normalde yarın kan test günüm ama doktoruma sordum dayanamicam akşam yapsammı dedim okey dediakşam gidicem teste. Ama hiç bişey hissetmiyorum ya hiçmi belirti olmaz ya
EvetBugün 1. Gün mü demeliyiz dün olunca
Benim hiç belirtim yok hala. Bugün 12. günüm 850 geldi beta. Umudunuzu kaybetmeyin. Güzel haberler alacaksınız. :)Kızlar normalde yarın kan test günüm ama doktoruma sordum dayanamicam akşam yapsammı dedim okey dediakşam gidicem teste. Ama hiç bişey hissetmiyorum ya hiçmi belirti olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?