2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende merak ettim seni valla..hayırlı olsun ilk önce, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKuzum yüzde 60 artması yeterli..aynı saatte mi vermiştin iki testi
Evet aynı saatte dediler aynı saatte verdim. Ama yarınkini aynı saatte veremeyebilirim dedim doktora oda bi iki saat çok farkedeceğini düşünmüorum dedi. Vallahi şimdi ben ne durumdayım
Benim merkezde var aslında gebelik olursa iki kez kan takibi bir kez ultrason pakete dahil ama ben il dışında olduğum için başka hastanede verdim mecbur
valla ben neler atlamışım hiç böle paket vs yok yani o kadar tedavi görüoruz para veriyoruz aynı merkezde yapmaları gerekir her türlü testi ama vardır bir bildikleri ne diyim

Umarım herşey olması gerektiği gibi sağlıklı bir süreçte ilerler

7. Günüm arkadaşlar dayanamadım yaptım silik sizce varmı cok zor bu süreç

Eklentiler

• C370A1EC-9F96-4C3B-B149-94E6E21133C0.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 87
  • A64D0DAB-E430-494E-831B-310A7543180F.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 80
Evet aynı saatte dediler aynı saatte verdim. Ama yarınkini aynı saatte veremeyebilirim dedim doktora oda bi iki saat çok farkedeceğini düşünmüorum dedi. Vallahi şimdi ben ne durumdayım anlayamadım ki
Bebeğin seninle kuzum merak etme, yeterince yükselmiş beta

Merhabaa ben henüz tüp bebek denemiyorum. Deneyenlerde inşallah güzel sonuçlar alırlar. Bilgi almak istiyorum sizlerden süreç nasıl işliyor acaba ??
Merhaba..eğer tüp bebeğe karar verirseniz süreç şöyle..

Merhaba benimde ilk denemem negatifti üstelik hiç dondurulmuş embriyomda yoktu beklemeden 2. Tedaviye başladım aynı doktor aynı merkezle… sonuç pozitif oldu şimdi kardeş için tekrar gidiyorum. Siz de biliyorsunuzdur tüp bebekte laboratuvar çok önemli gittiğiniz merkeze güveniyorsanız devam edin ama aklınızda soru işaretleri varsa başka yere gidin derim

Yanlış anlamış olabilir misiniz ???

Canım aradılar 26 mayısa randevu verdiler. Transferin ne zaman olacağına karar verecekmiş doktor. Tabi rahim kalınlığı kan testine falan bakacak. Tahmini ne kadar süre sonra transfer olur 26 mayıstan sonra
Normalde adet gördükten sonraki 17 ile 22 günler arasında oluyor..doktor rahim kalınlığına göre karar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…