Evet aynı saatte dediler aynı saatte verdim. Ama yarınkini aynı saatte veremeyebilirim dedim doktora oda bi iki saat çok farkedeceğini düşünmüorum dedi. Vallahi şimdi ben ne durumdayımBende merak ettim seni valla..hayırlı olsun ilk önce, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKuzum yüzde 60 artması yeterli..aynı saatte mi vermiştin iki testi
valla ben neler atlamışım hiç böle paket vs yok yani o kadar tedavi görüoruz para veriyoruz aynı merkezde yapmaları gerekir her türlü testi ama vardır bir bildikleri ne diyimBenim merkezde var aslında gebelik olursa iki kez kan takibi bir kez ultrason pakete dahil ama ben il dışında olduğum için başka hastanede verdim mecbur
Umarım herşey olması gerektiği gibi sağlıklı bir süreçte ilerler2 gun sonra tahlil gunun dayanamadim bugun kan tahlili yaptirdim beta hcg 81 cikti inanamiyorum hala cok sukur2 gun sonra tekrar kan vericem umarim hepimizi allahim tamamina ulastirir kucagimiza aliriz
Rakam olarak nasil bilmiyorum ama rabbim hayirlisini versin
Ne lekenme ne gogus hassasiyeti oldu . Sadece kasiklarim sirtim belim eklemlerim agridi
Hadi hayırlısıyla başlarsin tedaviye, inşallah sonucunda bebeğin sımsıkı tutunur sana
Teşekkür ederim kuzum umarım heyecanla bekliyorumÇok iyi canım..hepsi gider inşallah 5.güne
Ay var gibi insallah hayirlisi olsun kan testi yaptirin bi deneyin zaten ilk kanda belli oluyor7. Günüm arkadaşlar dayanamadım yaptım silik sizce varmı cok zor bu süreç
Bebeğin seninle kuzum merak etme, yeterince yükselmiş betaEvet aynı saatte dediler aynı saatte verdim. Ama yarınkini aynı saatte veremeyebilirim dedim doktora oda bi iki saat çok farkedeceğini düşünmüorum dedi. Vallahi şimdi ben ne durumdayım anlayamadım ki
Evet canım vr çizgi, net hem de7. Günüm arkadaşlar dayanamadım yaptım silik sizce varmı cok zor bu süreç
Canım aradılar 26 mayısa randevu verdiler. Transferin ne zaman olacağına karar verecekmiş doktor. Tabi rahim kalınlığı kan testine falan bakacak. Tahmini ne kadar süre sonra transfer olur 26 mayıstan sonraNatürel siklus olabilir
Merhaba..eğer tüp bebeğe karar verirseniz süreç şöyle..Merhabaaben henüz tüp bebek denemiyorum. Deneyenlerde inşallah güzel sonuçlar alırlar. Bilgi almak istiyorum sizlerden süreç nasıl işliyor acaba ??
Ilk önce eşine ve sana gebeliğe engel durum var mı diye tahliller yapılır..eğer bir sıkıntı yoksa adetin 2.günü hormonlara ve yumuryalıklara bakılır, normalde değerler yumurta büyütmek için iğneye başlanır.. Dr kontrolde yumurta gelişimine bakar, ona göre
İğnenin dozunu ayarlar..yumurtalar normalde 22 mm de olgunluğa ulaşır ama çatlama riski vardır..o yüzden 15 mm civarında cetroride veya oxotide gibi çatlamayı önleyici bir igne daha verir..yumurta toplama gününden 36 saat önce de çatlatma iğnesi yaptırır..iğneden sonraki 35-36 saat arası ilaç kullanılmaz ve yumurtalar toplanır o gün eşiniz sperm verir ve embriyolar geliştirilir..hormon durumunuza göre ve embriyo gelişimine göre 5.gün taze transfer yapılabilir, yapılacaksa farklı ilaçlar verecek doktorunuz ya da embriyolar dondurulur, 2.adette transfer yapılır..bazan hormonlar ve rahim kalınlığı uygunsa rahim dinlendirme yapılmadan ilk adet sonrası da transfer yapılabiliyor.
Var canım hayırlı olsun7. Günüm arkadaşlar dayanamadım yaptım silik sizce varmı cok zor bu süreç
Merhaba benimde ilk denemem negatifti üstelik hiç dondurulmuş embriyomda yoktu beklemeden 2. Tedaviye başladım aynı doktor aynı merkezle… sonuç pozitif oldu şimdi kardeş için tekrar gidiyorum. Siz de biliyorsunuzdur tüp bebekte laboratuvar çok önemli gittiğiniz merkeze güveniyorsanız devam edin ama aklınızda soru işaretleri varsa başka yere gidin derimBugün kam testi günüm. Hiç gidesim yok biliyorum negatif. İdrar testlerinde hep negatif aldım. Sırf ilaçları bırakmak için gideceğim kan vermeye. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama kime gitsem onu da bilmiyorum. İstanbul’dayım ve inanılmaz bir doktor çoğunluğu var. Bu arada dondurulmuş 3cc ve 2bc embriyolarım da var. Ama düşük kalite olduğu için koydurmaktansa yeniden tedaviye mi başlasam diyorum.
Bülent tıraş, Semra kahraman, Bülent urman gibi doktorlar kendileri ilgilenmiyor diye biliyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Sosyal medyada sadece başarı hikayelerini paylaşıp duran fenomen doktorlar itici geliyor. Aklımda Cem fıçıcıoğlu, Emre Karatekelioğlu var. Napıcamı hiç bilmiyorum çıkmazda kaldım. İlk denememde negatif alıp bu kadar kafamın karışacağını düşünmemiştim. Negatif olsa bile kendi doktoruma devam ederim diyordum ama şimdi acabalar kafamda dönüp duruyor. Denemeleri sırasında negatifi alıp yola devam edenler neye nasıl kararlar verdiniz ?
Yanlış anlamış olabilir misiniz ???Merhaba kızlar ben de ayın 20 sinde transfer olacağım 5. Gün embriyosu. İnşallah hepimiz mutlu haberleri alırız. Çatlatmayı c.tesi gecesi vurdum Salı da prolutex e başlayacağım dr um pazar pazartesi ilişki olsun dedi ben tüp bebek sürecinde hiç ilişkiye girilmiyor sanıyordum sizlere de böyle dedi mi dr unuz
Ne guzel anlatmissinMerhaba..eğer tüp bebeğe karar verirseniz süreç şöyle..
Yani var bence7. Günüm arkadaşlar dayanamadım yaptım silik sizce varmı cok zor bu süreç
Normalde adet gördükten sonraki 17 ile 22 günler arasında oluyor..doktor rahim kalınlığına göre karar veriyorCanım aradılar 26 mayısa randevu verdiler. Transferin ne zaman olacağına karar verecekmiş doktor. Tabi rahim kalınlığı kan testine falan bakacak. Tahmini ne kadar süre sonra transfer olur 26 mayıstan sonra
Ne guzel anlatmissin
Kesin var7. Günüm arkadaşlar dayanamadım yaptım silik sizce varmı cok zor bu süreç
Kan ver bence var gibi
Böyle olunca heyecanlanıyor insan sonradan moral olarak zorlanıyorum bu 2. Denemem ilkinde bu kadar net görememiştim 8. Gün beta hcg 3.75 çıkmıştı ve olmamisti umarım bu sefer tutunmuşturKesin varnegatif olunca hayalet mayalet hiç çizgi gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?