Amin inşallah..belirtim yoktu, hissettim olmadığını..içimdeki birşeyler bitmişti..inşallah bu sefer olurMrb iyi günler hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah . Tutmadığını nasıl anladınız kanamaniz fln oldu mu . Transferden sonra neler yaptınız . Bende 8 inde transfer oldu. 20 Mayıs'ta kan testi vericem her şeyin hayirlis olur inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sizinde inşallah . Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsunAmin inşallah..belirtim yoktu, hissettim olmadığını..içimdeki birşeyler bitmişti..inşallah bu sefer olurinşallah güzel bir transfer olur ve bebişin sımsıkı tutunur sana
İlk denememde 4.günden kanama başlamıştı, sonraki 2 denemede kanama olmadı bende..transferden sonra işe gitmedim, stresli bir işim var çünkü ama yatmadım da, yürüyüş yaptım..sebze ağırlıklı beslendim, sağlıklı ve dengeli beslendim..ananas avokado, kabak çekirdeği fln da yedim ama zamanı gelmemiş annem olmamın neticede..ya nasip şimdiyeMrb iyi günler hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah . Tutmadığını nasıl anladınız kanamaniz fln oldu mu . Transferden sonra neler yaptınız . Bende 8 inde transfer oldu. 20 Mayıs'ta kan testi vericem her şeyin hayirlis olur inşallah
Amiiinnn..çok sevindim senin adına..hayırlısıyla güzel bir gebelik geçirip kucağına alırsın inşallahBugün kan tahlili günümdü.3 mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferiydi.sonucum çıktı.299.26.hala şoktayım inşallah güzel ilerler.Allahim dileyen herkese pozitif sonuçlar, sağlıklı gebelikler göstersin
Çok güzel, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinArkadaslar bende biraz once pozitif haberini aldim.cuma gunu idrar vermistim tek cizgi cikmisti oyizden kendimi negatife hazirlamistim. Ama sok oldum biraz once. Su idrar testini yapip moralinizi bozmayin benim gibi. Allah suan devamini getirsin diye diliyorum sizlerede nasip etsin
Her şeyin hayırlısı olur hakkınızda Allah'ım sizede nasip eder inşallah . Bende sebze çok tüketiyorum valla çerez fln da meyve de bakalım yaİlk denememde 4.günden kanama başlamıştı, sonraki 2 denemede kanama olmadı bende..transferden sonra işe gitmedim, stresli bir işim var çünkü ama yatmadım da, yürüyüş yaptım..sebze ağırlıklı beslendim, sağlıklı ve dengeli beslendim..ananas avokado, kabak çekirdeği fln da yedim ama zamanı gelmemiş annem olmamın neticede..ya nasip şimdiye
Kanama olmadı dediniz de diğerlerinde ağrı fln oldu mu pekiİlk denememde 4.günden kanama başlamıştı, sonraki 2 denemede kanama olmadı bende..transferden sonra işe gitmedim, stresli bir işim var çünkü ama yatmadım da, yürüyüş yaptım..sebze ağırlıklı beslendim, sağlıklı ve dengeli beslendim..ananas avokado, kabak çekirdeği fln da yedim ama zamanı gelmemiş annem olmamın neticede..ya nasip şimdiye
Bende merak ettim seni valla..hayırlı olsun ilk önce, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvet ben bi nolduğunu anlayamadm arkadaşlar cuma test 170 çıktı, pazar 283,52 çıktı ama doktorum artış oranı sınırda çıkmış dedi yarın bir daha test vereceğim
3.denememde transfer sonrası 2 gın ağrı oldu umutlanmıştım tutunuyor diye ama o da olmadı..her transferim farklı oldu benimKanama olmadı dediniz de diğerlerinde ağrı fln oldu mu peki
Tebrik ederim canım çok sevindim..rabbim hayırlısıyla kucağına versin bebişini2 gun sonra tahlil gunun dayanamadim bugun kan tahlili yaptirdim beta hcg 81 cikti inanamiyorum hala cok sukur2 gun sonra tekrar kan vericem umarim hepimizi allahim tamamina ulastirir kucagimiza aliriz
Rakam olarak nasil bilmiyorum ama rabbim hayirlisini versin
Ne lekenme ne gogus hassasiyeti oldu . Sadece kasiklarim sirtim belim eklemlerim agridi
Farklı yerlerde verdiğin için öyledir canım, laboratuvarlar arası fark olur ki aynı yerde bile vermiş olsan yuzde 60 artmış, bebeğin seninle canım endişelenmeHayır farklı yerlerde verdim ama aynı saatte verdim ve çok endişeliyim şuan
Amin insallah allahim isteyen herkese nasip etsin 1 asilama 2 tup bebekTebrik ederim canım çok sevindim..rabbim hayırlısıyla kucağına versin bebişinidarısı da bekleyenlerin başına
Hadi hayırlısıyla başlarsin tedaviye, inşallah sonucunda bebeğin sımsıkı tutunur sanaKuzular transfer için adet olmayı bekliyordum bugün oldum heyecan bastı beni
İnşallah sımsıkı tutunur sana bebişinMerhaba kızlar ben de ayın 20 sinde transfer olacağım 5. Gün embriyosu. İnşallah hepimiz mutlu haberleri alırız. Çatlatmayı c.tesi gecesi vurdum Salı da prolutex e başlayacağım dr um pazar pazartesi ilişki olsun dedi ben tüp bebek sürecinde hiç ilişkiye girilmiyor sanıyordum sizlere de böyle dedi mi dr unuz
Natürel siklus olabilirKızlar transfer için bugün regl oldum aradı doktor. Corasprin ve vitamin var ya decavit ona başka dedi. Esteofem falan demedi. Benim ilk denemem . Bi de reglden sonraki 9.gün kontrole çağırdılar. Acaba natural sikluss mu uyguluyor?
Çok iyi canım..hepsi gider inşallah 5.güneKızlar embriyolog yazmış 5 embriyo yola devak ediyor 2 i birinci kalite 4 ü ikinci kalite imiş 5. Güne bekleyecekler sanırım gelin demediler yarın için. Sabah tekrar bakacaklar mis .
Hadi hayırlısıyla güzel bir transfer olur ve bebeğin sımsıkı tutunur sanaKızlar bende kontrolden geldım. Adetin 11. Günü bugun rahim kalınlıgı 6.2 imiş. 22 mayıs transfer günüm çok heycanlandım
İnşallah sorunsuz ilerler ve sonucunda kucağında bulursun bebişiniAmin insallah allahim isteyen herkese nasip etsin 1 asilama 2 tup bebekDemekki zamani degilmis digerleri icin yine iki gun sonra yazicam size sonucu dua edin artsin sonucum
Evet aynı saatte dediler aynı saatte verdim. Ama yarınkini aynı saatte veremeyebilirim dedim doktora oda bi iki saat çok farkedeceğini düşünmüorum dedi. Vallahi şimdi ben ne durumdayım anlayamadım kiBende merak ettim seni valla..hayırlı olsun ilk önce, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKuzum yüzde 60 artması yeterli..aynı saatte mi vermiştin iki testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?