2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin inşallah..belirtim yoktu, hissettim olmadığını..içimdeki birşeyler bitmişti..inşallah bu sefer olur inşallah güzel bir transfer olur ve bebişin sımsıkı tutunur sana

Amin inşallah..belirtim yoktu, hissettim olmadığını..içimdeki birşeyler bitmişti..inşallah bu sefer olur inşallah güzel bir transfer olur ve bebişin sımsıkı tutunur sana
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sizinde inşallah . Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun

İlk denememde 4.günden kanama başlamıştı, sonraki 2 denemede kanama olmadı bende..transferden sonra işe gitmedim, stresli bir işim var çünkü ama yatmadım da, yürüyüş yaptım..sebze ağırlıklı beslendim, sağlıklı ve dengeli beslendim..ananas avokado, kabak çekirdeği fln da yedim ama zamanı gelmemiş annem olmamın neticede..ya nasip şimdiye

Amiiinnn..çok sevindim senin adına..hayırlısıyla güzel bir gebelik geçirip kucağına alırsın inşallah

Çok güzel, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

Her şeyin hayırlısı olur hakkınızda Allah'ım sizede nasip eder inşallah . Bende sebze çok tüketiyorum valla çerez fln da meyve de bakalım ya

Kanama olmadı dediniz de diğerlerinde ağrı fln oldu mu peki

Evet ben bi nolduğunu anlayamadm arkadaşlar cuma test 170 çıktı, pazar 283,52 çıktı ama doktorum artış oranı sınırda çıkmış dedi yarın bir daha test vereceğim
Bende merak ettim seni valla..hayırlı olsun ilk önce, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKuzum yüzde 60 artması yeterli..aynı saatte mi vermiştin iki testi

2 gun sonra tahlil gunun dayanamadim bugun kan tahlili yaptirdim beta hcg 81 cikti inanamiyorum hala cok sukur 2 gun sonra tekrar kan vericem umarim hepimizi allahim tamamina ulastirir kucagimiza aliriz
Rakam olarak nasil bilmiyorum ama rabbim hayirlisini versin
Ne lekenme ne gogus hassasiyeti oldu . Sadece kasiklarim sirtim belim eklemlerim agridi

Tebrik ederim canım çok sevindim..rabbim hayırlısıyla kucağına versin bebişini darısı da bekleyenlerin başına

Hayır farklı yerlerde verdim ama aynı saatte verdim ve çok endişeliyim şuan
Farklı yerlerde verdiğin için öyledir canım, laboratuvarlar arası fark olur ki aynı yerde bile vermiş olsan yuzde 60 artmış, bebeğin seninle canım endişelenme

İnşallah sımsıkı tutunur sana bebişin ilişki konusunda bir fikrim yok valla

Natürel siklus olabilir

Bende merak ettim seni valla..hayırlı olsun ilk önce, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKuzum yüzde 60 artması yeterli..aynı saatte mi vermiştin iki testi
Evet aynı saatte dediler aynı saatte verdim. Ama yarınkini aynı saatte veremeyebilirim dedim doktora oda bi iki saat çok farkedeceğini düşünmüorum dedi. Vallahi şimdi ben ne durumdayım anlayamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…