Benim 15 ya da 16. Gün transfer olacakSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
Normalde göbekten vurulur ama kalçadan da vurulabilir.Ama asıl göbekten vurulduğu için doktor veriyor, kullanımı kolay olduğu içinProtestan dex kalçadan mi vuruluyor bilen var mi? Progestan vuruldum bunun iğne olduğunu bilmiyordum şimdi gördüm
Hadi hayırlısı olsun inşallahTahminen 30 mayıs bi aksilik olmazsa, önceki transferlerime göre..bugün 4.günüm reglimin..inşallah bebeğimin tutunacağı en güzel tarih olsun
cok tesekkur ederim umutlandırıcı meajlarınız icin gercekten cok ama cok sag olun hepiniz.
Teşekkürler hemşireye de ulaştım sonunda ama eczacı enjektör vermemişNormalde göbekten vurulur ama kalçadan da vurulabilir.Ama asıl göbekten vurulduğu için doktor veriyor, kullanımı kolay olduğu için
Ben tedaviyi bitirdim transfer bekliyorum, henüz adet olmadığım için beklemedeyim şimdilik adetle transfer sürecine geçeceğizDurumunuz ne oldu, başlayabildiniz mi tedaviye
Evet ince iğne ucu lazım, maalesef eczacılar unutabiliyor bazen, sızın için kötü bir deneyim olmuşTeşekkürler hemşireye de ulaştım sonunda ama eczacı enjektör vermemişovitrellenin enjeksiyonuyla 5 kerede yaptım
Benim 18-19.günler oldu öncekilerSelamlar
İnşallah geç tutunmadır ve bebeğin seninledir canımBende transfer dahil 9.gunde yaptim negatif cikti butun moral gitti. Simdi pazartesi kan gunum tamamen karalar bagladim veresim bile yok.oyizden erkenden vermemek gerek dedigin gibi ama dayanamiyoz iste
Maalesef siz nasılsınız herşey yolunda mı?Evet ince iğne ucu lazım, maalesef eczacılar unutabiliyor bazen, sızın için kötü bir deneyim olmuş
Merhaba benim 25. Günümde yapıldıSelamlar
Allah bebeğinin tutunacağı zamanda nasip etsinBen tedaviyi bitirdim transfer bekliyorum, henüz adet olmadığım için beklemedeyim şimdilik adetle transfer sürecine geçeceğiz
Çok şükür şimdilik herşey Yolunda.Pazartesi günü Tekrar test vereceğim, günler geçmiyorMaalesef siz nasılsınız herşey yolunda mı?
Tedavin hayırlı olsun öncelikle..rabbim uğraşan, isteyen herkesi evlat sahibi yapsınMerhaba herkese ben de ilk defa bu sürece başladım bugün ilk iğnemi vurdum 37 yaşındayım amh 0.6 çıktı son 1.5 yıl içinde 2 doğal gebeliğim oldu fakat farklı sebeplerden gebelik sonlandı. Umarım bebeklerimiz bizleri daha fazla bekletmez Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Aranızda amh düşük olup embriyolara genetik test yaptıran var mı acaba ?
Çok teşekkür ederim cnm..rabbim bebeklerimize kavuştursun biziHadi hayırlısı olsun inşallahçok sevindim tarihin belirlenmesine.
Biraz geç emin misiniz? Reglnin 25. Günü transfer ne kadar geçmişMerhaba benim 25. Günümde yapıldı
dün kan vermişsiniz en son,2 günde 1 veriliyor yarın özelde de verebilirsiniz rahat etmek açısından… insanın inanası gelmiyor ama harika bir duygu sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımÇok şükür şimdilik herşey Yolunda.Pazartesi günü Tekrar test vereceğim, günler geçmiyor
Teşekkür ederim evet biliyorum hastane ya Pazar ya da pazartesi verebilirsiniz dediler.Bende bir gün daha bekleyip sağlık ocağında vereyim diyorum.Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı tam sevinemiyorum ama aklıma kötü düşünceler getirmemeye çalışıyorum.Sizde güzel haberler alın inşallahBiraz geç emin misiniz? Reglnin 25. Günü transfer ne kadar geçmiş
dün kan vermişsiniz en son,2 günde 1 veriliyor yarın özelde de verebilirsiniz rahat etmek açısından… insanın inanası gelmiyor ama harika bir duygu sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Yepyeni bir gün bugün geçmişi unutun gitsin sizden de güzel haberlerin devamını bekliyoruz o haldeTeşekkür ederim evet biliyorum hastane ya Pazar ya da pazartesi verebilirsiniz dediler.Bende bir gün daha bekleyip sağlık ocağında vereyim diyorum.Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı tam sevinemiyorum ama aklıma kötü düşünceler getirmemeye çalışıyorum.Sizde güzel haberler alın inşallah
Amin canım inşallah sen de tez zamanda müjdeni alırsınAllah bebeğinin tutunacağı zamanda nasip etsinben de 15 gün gecikmeli regl oldum..mayısın sonu gibi transfer görünüyor her şey iyi giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?