Kızlar 2 mayısta transfer olmuştum biliyorsunuz yazmıştım size transfer dahil 12. Gün bugün sabah ilk idrarla test yaptım şak diye çift çizgi çıktı hemen dr.umu aradım kana gideyim mi diye git dedi beta hcg 392 çıktı kanda. Yani yarın benim ilk anneler günüm sanırımAynen öyle oluyor
Hayirli ugurlu olsunKızlar 2 mayısta transfer olmuştum biliyorsunuz yazmıştım size transfer dahil 12. Gün bugün sabah ilk idrarla test yaptım şak diye çift çizgi çıktı hemen dr.umu aradım kana gideyim mi diye git dedi beta hcg 392 çıktı kanda. Yani yarın benim ilk anneler günüm sanırıminşallah hepinizinki de size sımsıkı sarılsın sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah
Ben de dus almktan bile endiseli bizben 4 gün snra
Tebrik ediyorum değeriniz yükselerek ilerlesin sağlıklı bir bebek olsun.Darısı ben dahil dileyen herkesin başına olsun inşallahKızlar 2 mayısta transfer olmuştum biliyorsunuz yazmıştım size transfer dahil 12. Gün bugün sabah ilk idrarla test yaptım şak diye çift çizgi çıktı hemen dr.umu aradım kana gideyim mi diye git dedi beta hcg 392 çıktı kanda. Yani yarın benim ilk anneler günüm sanırıminşallah hepinizinki de size sımsıkı sarılsın sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla devam etsin inşallahKızlar 2 mayısta transfer olmuştum biliyorsunuz yazmıştım size transfer dahil 12. Gün bugün sabah ilk idrarla test yaptım şak diye çift çizgi çıktı hemen dr.umu aradım kana gideyim mi diye git dedi beta hcg 392 çıktı kanda. Yani yarın benim ilk anneler günüm sanırıminşallah hepinizinki de size sımsıkı sarılsın sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah
Guzel bir transfer olur bebişin sımsıkı tutunur inşallahBende bugün kontroldeydim Şuan rahim kalınlığı 8mm 18 Mayıs transfer tarihim.dondurulmuş 3.gün embriyolarımı da çözdürüp 5. Güne gelmesini bekleyeceğiz,duruma göre 1 tanesi transfer edilecek.diğeri tekrar dondurulacak
Tahminen 30 mayıs bi aksilik olmazsa, önceki transferlerime göre..bugün 4.günüm reglimin..inşallah bebeğimin tutunacağı en güzel tarih olsunTahmini transferin ne zaman canım, ne zaman regli oldun?
İnşallah tekrar olmaz canım..embriyoların sağlıklı embriyodur inşallah ve güzel güzel tutunurlarKızlar ben ilk doğal yolla gebeliğini 16. Hafta kalp durmasıyla sonlandı sonra Kasım 2022 de ilk tüp bebek 5bc tek embriyo dondurulmuş transfer oldum ama boş gebelik oldu. Şimdi mayıs ayında inşallah yeniden transfere hazırlanıyorum Nisan ayında HSG çekildim tüp ve rahimde bir sorun çıkmadı şükürdoktorum da o zaman boş gebelik olan embriyo kalitesizliği olabilir dedi. Şimdi tek tüpte donmuş 2 tane embriyom var biri 4ab diğeri 4ba kalite bu ikisini çift embriyo transferi yapacak rabbim nasip ederse dr. Boş gebelikten sonra yine boş gebelik olma ihtimali yüzdesi çok düşük ama kalp durması için kan sulandırıcıların dozlarını arttırırız dedi üst süte boş gebelik yaşanıyor mu çok korkuyorum yine aynı tulumla karşılaşmaktan psikolojimi yeni toparlayabildim bu süreçte zaten
Oh ohh çok güzel..inşallah hepsi olgun yumurtadır ve çok embriyo oluşurKızlar opudan geldim bir poşet ilaçla
İyi geçti çok şükür ağrım sızım yok 8 adet yumurta toplandı bakalım nasıl olacak sonuç meraklı bekleyiş başladı
2 gün sonra üşümeyeceğim suyla yaptım ben duş..embriyolog öyle demişti, çok sıcak su iyi değilmişKizlar transferden kac gun sonra dus aldiniz acaba
Çooookk güzel bir haber, çooookk sevindim..3-5 farketmiyor, zamanı gelince rabbim veriyor işte bize gayret etmek kalıyor..değerin çok iyi..rabbim hayırlısıyla güzel bir gebelik dönemi nasip etsinKızlar 2 mayısta transfer olmuştum biliyorsunuz yazmıştım size transfer dahil 12. Gün bugün sabah ilk idrarla test yaptım şak diye çift çizgi çıktı hemen dr.umu aradım kana gideyim mi diye git dedi beta hcg 392 çıktı kanda. Yani yarın benim ilk anneler günüm sanırıminşallah hepinizinki de size sımsıkı sarılsın sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah
Ben soran herkese yapma diyorum, erken oluyor sonra moraller bozuluyor..geç tutunma olursa da negatif çıkıyor idrarda çünkütest gunum 17 si ama yarin test yaptircam ben dayanamiyorum sizce ne yapayim cok erken olur mu
Bende transfer dahil 9.gunde yaptim negatif cikti butun moral gitti. Simdi pazartesi kan gunum tamamen karalar bagladim veresim bile yok.oyizden erkenden vermemek gerek dedigin gibi ama dayanamiyoz isteBen soran herkese yapma diyorum, erken oluyor sonra moraller bozuluyor..geç tutunma olursa da negatif çıkıyor idrarda çünkü
17.günSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
Teşekkür ederimOh ohh çok güzel..inşallah hepsi olgun yumurtadır ve çok embriyo oluşuryine de biraz sancın olabilir ama yarın o da geçer
Yaa çok sevindimKızlar 2 mayısta transfer olmuştum biliyorsunuz yazmıştım size transfer dahil 12. Gün bugün sabah ilk idrarla test yaptım şak diye çift çizgi çıktı hemen dr.umu aradım kana gideyim mi diye git dedi beta hcg 392 çıktı kanda. Yani yarın benim ilk anneler günüm sanırıminşallah hepinizinki de size sımsıkı sarılsın sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah
Benim 21.gunSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?