2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aynen öyle oluyor
Kızlar 2 mayısta transfer olmuştum biliyorsunuz yazmıştım size transfer dahil 12. Gün bugün sabah ilk idrarla test yaptım şak diye çift çizgi çıktı hemen dr.umu aradım kana gideyim mi diye git dedi beta hcg 392 çıktı kanda. Yani yarın benim ilk anneler günüm sanırım inşallah hepinizinki de size sımsıkı sarılsın sizlerde güzel haberlerle gelin inşallah

Hayirli ugurlu olsun

Tebrik ediyorum değeriniz yükselerek ilerlesin sağlıklı bir bebek olsun.Darısı ben dahil dileyen herkesin başına olsun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla devam etsin inşallah

Guzel bir transfer olur bebişin sımsıkı tutunur inşallah

İnşallah tekrar olmaz canım..embriyoların sağlıklı embriyodur inşallah ve güzel güzel tutunurlar benim önceki 3 denemem hiçbiri tutmadı, doktorum ileri yaşa bağladı başka bişey yok çünkü..inşallah bu sefer hepimizin yüzünü güldürür rabbim

Kızlar opudan geldim bir poşet ilaçla
İyi geçti çok şükür ağrım sızım yok 8 adet yumurta toplandı bakalım nasıl olacak sonuç meraklı bekleyiş başladı
Oh ohh çok güzel..inşallah hepsi olgun yumurtadır ve çok embriyo oluşur yine de biraz sancın olabilir ama yarın o da geçer

Çooookk güzel bir haber, çooookk sevindim..3-5 farketmiyor, zamanı gelince rabbim veriyor işte bize gayret etmek kalıyor..değerin çok iyi..rabbim hayırlısıyla güzel bir gebelik dönemi nasip etsin tüm isteyen, uğraşan anne adaylarına da bu değerleri göreyim, bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim

Selamlar

Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.

Yazan herkese teşekkürler

Ben soran herkese yapma diyorum, erken oluyor sonra moraller bozuluyor..geç tutunma olursa da negatif çıkıyor idrarda çünkü
Bende transfer dahil 9.gunde yaptim negatif cikti butun moral gitti. Simdi pazartesi kan gunum tamamen karalar bagladim veresim bile yok.oyizden erkenden vermemek gerek dedigin gibi ama dayanamiyoz iste

Oh ohh çok güzel..inşallah hepsi olgun yumurtadır ve çok embriyo oluşur yine de biraz sancın olabilir ama yarın o da geçer
Teşekkür ederim evet akşama doğru biraz ağrım olmaya başladı yarın geçer diye düşünüyorum bende yarın haber gelir inşallah.

Yaa çok sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bundan daha güzel anneler günü hediyesi düşünemiyorum.

Merhaba herkese ben de ilk defa bu sürece başladım bugün ilk iğnemi vurdum 37 yaşındayım amh 0.6 çıktı son 1.5 yıl içinde 2 doğal gebeliğim oldu fakat farklı sebeplerden gebelik sonlandı. Umarım bebeklerimiz bizleri daha fazla bekletmez Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Aranızda amh düşük olup embriyolara genetik test yaptıran var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…