2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Tedavin hayırlı olsun öncelikle..rabbim uğraşan, isteyen herkesi evlat sahibi yapsın ben yaptırmadım ama yaptıran çok kişi var duyduğum
Çok teşekkür ederim hepimizi insallah. Sizin süreciniz ne durumda ?
Bana Gonapeptyl verdi ilk 2 gün o sonra gonalf ve meriofert kullanacağım sonra kontrol.

Amin canım inşallah sen de tez zamanda müjdeni alırsın benim de adet başlasa 2 hafta gibi bir süre sonra transfer olacak, muhtemelen mayıs sonu haziran başı gibi olacak tabi kesin değil
Amin canım teşekkür ederim..Hadi hayırlısı inşallah..yine haberleşiriz durumumuzu

Çok teşekkür ederim hepimizi insallah. Sizin süreciniz ne durumda ?
Bana Gonapeptyl verdi ilk 2 gün o sonra gonalf ve meriofert kullanacağım sonra kontrol.
Benimbyumurta toplama mart ayında oldu..gecikmeli de olsa 2.reglimi oldum transfer için ilaçlara başladım..inşallah mayısın sonunda 30 mayısta transfer olucam bir sıkıntı çıkmazsa..benim 4. denemem bu ve bir kez biyokimyasal dışında gebelik olmadı...rabbim ilk 3 e nasip etmedi buna nasip etsin inşallah

Evet eminim tabi ki adetime 3 gün kala trensfer oldu dondurulmuş 5. Gün 2 adet 5AA kalite transfer edildi ve inşallah pozitif idrar testlerim 6. Günden sonra hep çift çizgi çıktı yarın da kan değeri göreceğiz inşallah

Merhaba kızlar. 4 Mayıs'da 5.gün çift embriyo transfer edildi. 8.gün (dün) dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm. Sonra kan tahlili yaptırdım maalesef 0.100 cikti sonuç Bugun 9. gündü ve evde tekrar test yaptım bu sefer silok falan değil direk kırmızı çift çizgi çıkti. Sali günü 12. Günüm tekrar kan tahlili yaptiricam ama korkuyorum Sizce gebelik var mıdır? Benim gibi olanlar var mi aranizda?

Eklentiler

• 20230513_233933.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 50
B
Ben adetin 23. Günü transfer oldum
Benim adetimin ilk gubu leke şeklinde geldi gitti tam kanama olmadı bunu tam eder saymıyorum dedi doktorum benim de öyle düşünürsek 23. Gün oldu da denebilir ama döngü olarak 25. Güne denk geldi. Siz hangi merkezde yaptırmıştınız acaba

Benimde 3. Transferim olacak hiç o kadar geç olmamıştı ama olabiliyormuş demek ki öğrenmiş oldum

Evet testte ikinci çizgi var fakat hemen çekildi mi bu fotoğraf yoksa kuruma çizgisi mi acaba? En güvenilir sonuç ilk 5 dakika içinde okunan sonuç çünkü

İnsallah bu sefer tutar hayırlısıyla sağlıkla olsun yani arastirip
Duruyorum sürekli herkes bu ilaçları mi kullanıyor başarı oranları ne vs oluruna bırakmak en güzeli aslında ama yapabilene :/

Kan tahlili önemli olan açık söylemek gerekirse negatif gibi ama gebelik testi nasıl çift çizgi anlamış değilim yine de 12. Gün kan tahliliniz yaptırın

Merhabalar.Bence kan tahlili yaptırdıgıniz yerde bir karışıklık vs olmuş olabilir.Bu kadar koyu çıkması pozitif bence.Burda bir üye de aynı sorunu yaşamıştı, tahlil yaptırdığı hastanede negatif çıkmıştı meğerse pozitifmis.

Yok canım. Dondurulmuş embriyo transferi oldum. Yumurta toplama yaklaşık 2 ay önce yapıldı. Şu an prolutex ve kan sulandırıcı iğne kullaniyorum

Ben Bahçeci Mehmet Reşit Asoglu'nda yaptırdım canim Sen nerede yaptiriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…