2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Zamanla alışıyorsun canım merak etme yalnız ben hem estrofem hem de prolutex kullanınca bende ciddi kaşıntılı döküntüler yaptı. Kurdeşen döktüm yan etki görürseniz hemen doktorunuza bildirin erken önlem alın

Allah razı olsun inşallah Allah'ım hepimize güç kuvvet versin sonunda yüzümüzü güldürsün inşallah

Allah razı olsun inşallah Allah'ım hepimize güç kuvvet versin sonunda yüzümüzü güldürsün inşallah
Estrofem ben de kullanıyorum aynı zamanda coraspin vr progestan da var azitro da son üç gün dedi inşallah yan etki vs bişe görmeden güzel sonuçlar alırız. Allahım hepimize yardım etsin emeklerimize dualarımıza karşılık alalım inşallah çok aminnnn

Hayırlı olsun canım, sonu pozitif olsun, bebeğini kucağına alırsın inşallah iğneler de bu yolun dikeni maalesef

Hayırlı olsun canım, sonu pozitif olsun, bebeğini kucağına alırsın inşallah iğneler de bu yolun dikeni maalesef
Allah razı olsun hepimiz güzel haberlerimizi verelim birbirimize inşallah ağrılar iğneler çekiyoruz inşallah hayırlı evlatlar nasip olsun

Mutlu haberler vermemizi nasit etsin Allah burdaki herkese, hepimize inşallah sanırım çoğumuz bu hafta öğreneceğiz
Test sonucunuz ne oldu herkesin çok merak ediyorum ben 7.gün kan verdim pozitif sonuç aldım inşallah herkesin sonucu hayırlı bi şekilde pozitif çıkmıştır

Durumunuz ne oldu, başlayabildiniz mi tedaviye

Bende bugün kontroldeydim Şuan rahim kalınlığı 8mm 18 Mayıs transfer tarihim.dondurulmuş 3.gün embriyolarımı da çözdürüp 5. Güne gelmesini bekleyeceğiz,duruma göre 1 tanesi transfer edilecek.diğeri tekrar dondurulacak

Kızlar ben ilk doğal yolla gebeliğini 16. Hafta kalp durmasıyla sonlandı sonra Kasım 2022 de ilk tüp bebek 5bc tek embriyo dondurulmuş transfer oldum ama boş gebelik oldu. Şimdi mayıs ayında inşallah yeniden transfere hazırlanıyorum Nisan ayında HSG çekildim tüp ve rahimde bir sorun çıkmadı şükür doktorum da o zaman boş gebelik olan embriyo kalitesizliği olabilir dedi. Şimdi tek tüpte donmuş 2 tane embriyom var biri 4ab diğeri 4ba kalite bu ikisini çift embriyo transferi yapacak rabbim nasip ederse dr. Boş gebelikten sonra yine boş gebelik olma ihtimali yüzdesi çok düşük ama kalp durması için kan sulandırıcıların dozlarını arttırırız dedi üst süte boş gebelik yaşanıyor mu çok korkuyorum yine aynı tulumla karşılaşmaktan psikolojimi yeni toparlayabildim bu süreçte zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…