Zamanla alışıyorsun canım merak etmeKızlar benim de bugün kontrolüm vardı her şey normalmiş çok şükür 17 Mayıs öğleden sonra transfer olacağım. Yalnız kızlar bu prolutex çok yakıyor ya nasıl geçecek günler bu ağrıyla
Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsunGözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Allah razı olsun inşallah Allah'ım hepimize güç kuvvet versin sonunda yüzümüzü güldürsün inşallahTedaviniz hayirli olsun ilk önce. İğne konusunda Kesinlikle evet,bende ilk vurdugumda bu tepkiyi vermiştim ama zamanla alıştım.siz de alışırsınız ve duymazsınız acı ağrı.rutine bağlıyorsun görevin oluyor saati gelince hemen yapıyorsun.Herkesin emeklerinin karşılığını almasını dilerim kızlar.
Allah razı olsun inşallah Allah'ım hepimize güç kuvvet versin sonunda yüzümüzü güldürsün inşallahTedaviniz hayirli olsun ilk önce. İğne konusunda Kesinlikle evet,bende ilk vurdugumda bu tepkiyi vermiştim ama zamanla alıştım.siz de alışırsınız ve duymazsınız acı ağrı.rutine bağlıyorsun görevin oluyor saati gelince hemen yapıyorsun.Herkesin emeklerinin karşılığını almasını dilerim kızlar.
Estrofem ben de kullanıyorum aynı zamanda coraspin vr progestan da var azitro da son üç gün dedi inşallah yan etki vs bişe görmeden güzel sonuçlar alırız. Allahım hepimize yardım etsin emeklerimize dualarımıza karşılık alalım inşallah çok aminnnnZamanla alışıyorsun canım merak etmeyalnız ben hem estrofem hem de prolutex kullanınca bende ciddi kaşıntılı döküntüler yaptı. Kurdeşen döktüm yan etki görürseniz hemen doktorunuza bildirin erken önlem alın
Amiiin çok sağolunAminnn canım Allah razı olsuninanki dualarım hep sizinle Rabbim el açıp yalvaran hiçbir kulunun kucağını boş birakmasin inşallah
Hayırlı olsun canım, sonu pozitif olsun, bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar benim de bugün kontrolüm vardı her şey normalmiş çok şükür 17 Mayıs öğleden sonra transfer olacağım. Yalnız kızlar bu prolutex çok yakıyor ya nasıl geçecek günler bu ağrıyla
Amin canım inşallah dualar hep ortakAllah razı olsun canım benim Aminnn inşallah dualarım her zaman sizinleher namazımda duacinizim Rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun hepimiz güzel haberlerimizi verelim birbirimize inşallahHayırlı olsun canım, sonu pozitif olsun, bebeğini kucağına alırsın inşallahiğneler de bu yolun dikeni maalesef
Test sonucunuz ne oldu herkesin çok merak ediyorumMutlu haberler vermemizi nasit etsin Allah burdaki herkese, hepimize inşallahsanırım çoğumuz bu hafta öğreneceğiz
Durumunuz ne oldu, başlayabildiniz mi tedaviyeMerhaba 30 yaşındayım, ikinci denemem. İlk denememde ve ikinci denememde yaşadıklarımı uzunca anlattığım bi konum var ama özet geçmek gerekirse ilk denemem hayal kırıklığıydı. Herhangi bir vitamin takviye vs verilmeden başladık, 4 yumurta toplandı 2si döllendi 3.gün taze transfer oldum diğeri ilerlemedi ve negatif sonuç aldım. İkinci denemem başka bir doktor ve klinikle oldu takviye ve vitaminle başladık 2 ay sonra tüp bebeğe geçtik. 10 yumurta toplandı bazıları boş çıktı. Şu an 5.gün dondurulmuş 3 embriyom var. Myom ameliyatı oldum ve rahim dinlendirme sürecindeyim. Nasipse mayısta transfer sürecine başlayacağım. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Tahmini transferin ne zaman canım, ne zaman regli oldun?Ben de bugün kan verdim, muayene oldum..benim de kalınlık 4mm..3-5 mm olur bu dönemde normalde
Hakkınızda hayırlısı olsun,güzel embriyolariniz gelişsin inşallah.Sonu bebek olsunKızlar opudan geldim bir poşet ilaçla
İyi geçti çok şükür ağrım sızım yok 8 adet yumurta toplandı bakalım nasıl olacak sonuç meraklı bekleyiş başladı
Hayirlisi olsun guzelliklerle gelsin bebislerKızlar opudan geldim bir poşet ilaçla
İyi geçti çok şükür ağrım sızım yok 8 adet yumurta toplandı bakalım nasıl olacak sonuç meraklı bekleyiş başladı
Ben 3.gun dusa girmistimKizlar transferden kac gun sonra dus aldiniz acaba
ben 4 gün snraKizlar transferden kac gun sonra dus aldiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?