- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Ben çoktan bıraktım canım fıtılı aynen dedıgın gıbı yanma oluyordu bende ama koku falan yoktu hıç ben 4gundur akşam 10dan sonra bı agrı sankı derım çekılıyor gıbı aabaha kadar uyuyamıyorum bı sag bı sol yatıyorum ama gunduz 3gıbı yatıyorum akşam 9a kadar bugun doktora gıttım sordum dedı normal agrılar herşey yolunda dedı bıde agrım sızı oluyor ben gerılıyorum herkes duşman mış gıbıKızlar akşam özellikle karnımda şişkinlik sertlik ve ağrı oluyor böyle olan var mı? Ben fitili bıraktım bu arada doktorum bir sonraki randevuda bırakırız demişti ben erken bıraktım çünkü artık affedersiniz vajen bölgemde yanma oluyor mikrop endeksiyon olacak bir yeri yaparken bir yer kötü olacak diye korktum ve en başından beri lekelenmem bile olmadı kanama alanı yok boşuna kullanıyormusum gibi hissediyordum.
aynen canım ya valla az once gıttık doktora dedım dayanamadım gormem lazm onlarıBenden de istemediler göstermesini beklicez biz mecbur
Amin amin inşallahÇok sağol canımRabbim tez zamanda sana da nasip etsin dualarımız seninle
Canım gece sindirim faaliyeti dahil herşey durduğu için batın rahatlıyor..gün içinde mide ve barsak da çalıştığı için sertleşme olabiliyor..ilerleyen haftalarda daha da artacak buKızlar akşam özellikle karnımda şişkinlik sertlik ve ağrı oluyor böyle olan var mı? Ben fitili bıraktım bu arada doktorum bir sonraki randevuda bırakırız demişti ben erken bıraktım çünkü artık affedersiniz vajen bölgemde yanma oluyor mikrop endeksiyon olacak bir yeri yaparken bir yer kötü olacak diye korktum ve en başından beri lekelenmem bile olmadı kanama alanı yok boşuna kullanıyormusum gibi hissediyordum.
Evet çok haklısın..ama susuz kalma da açlık çok mühim değilİşte şu bulantilar ve sıcaklar dengeli beslenmeyi çok zorlaştırıyor
Amin canım inşallahaynen canım ya valla az once gıttık doktora dedım dayanamadım gormem lazm onlarıdoktor dedı bı sıkıntımı var eşım dedı yok eşım bebeklerı gormek ıstedı ondan geldık kadın güldü bıze bıde bahçelıevlerdekı butun hastanelerı gezıcem ben dogurana kadar her sefer begenmedım dıyıp başka doktora gıdıyorum kız dedı bıze pıpı yok şu an dedı ama degışır 16 haftada net goruruz dedı saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez ınşallah rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın dedı
Amin canım gözün aydın sağlıklı bir oğlun olacak inşallahKızlar erkekmis cinsiyeti kızimdan sonra çok farklı bir hamilelik geçiriyorum tahmin etmiştim tabi rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah bekleyenlerin de kucağını boş bırakmasın
Gözünüzaydın canım için rahat etmiştir bekleme süreci zor gerçektenKızlar fetal DNA sonucum 7. Günde geldi sonuçlar güzel çok şükür cinsiyeti malum doktora bildiriyorlar oda ameliyattaymiis ay catlayacagimciksada söylese diye.
İnşallah canım Allah razi olsun. Sağlıklı olduğunu öğrendimya artık rahat biraz nefes alabilirm.Gözünüzaydın canım için rahat etmiştir bekleme süreci zor gerçektensağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin bebişini kucağına alırsın inşallah
Mide bulantıniz dayanilmayacak seviyede miydi ? Benimde 12. Haftam bitti hala bulantım var sabahları öğürmeyle başlıyor öksürük oluyor zaten öksürünce direk istifra ediyorum ama bu Durum 2 haftada bir oluyor ancak doktorum zamanla azalacak dedi ilaçta vermek istedi istersen ilaç yazayım diye bende çok değil dayanilmayacak kadar olursa alırım dedim. Ama zararı olsa vermez bence biz zaten çok ilaç alıyoruz diye almak istemedim ben.Kızlar bu grupta gebelikler daha ileri aşamada olduğu için bilginiz vardır belkidoktorum 6+5 oldum mide bulantımın olmaması için serum verdi 1000 ml ve 500 ml serum içine metpamid ampul ve redexon ampul verdi onları aldım her 3 günde 1 gidip hastaneye serum yaptır miden bulanmasın dedi. Aslında kusmuyorum ama öğürüyorum kuru ve midem bulanıyor sabahları midem yandığı içinde çiğneme tablet renin verdi bunları kullanan var mı 3 günde bir serum almak zararlı mıdır? Zararlı bir şey olsa doktor zaten vermezdi ısrarla diye düşünüyorum?
Belki hastanede denk geldik ama haberimiz yokAaa bende nevin hamımın hastasıyım Bursa’dan çok mutlu oldum burada benımler beraber 3. Nevin Hanım da tedavi göreni görüyorum :) sizin kaçıncı denemeniz yaşınız kaç acaba
İkili test yapıldı, doktorum sonuç temiz çıktı dediBende zaten dozunu azaltarak bıraktım direk bırakmamak için Allah'a emanet ettik artıkçünkü fitil yapmadigim zaman sıkıntı yok ama yapınca yanma kaşıntı oluyordu şuan çok rahatım mesela dün akşam 5 aylık gibiydim bende davul gibi gergin bir karın sindirim sistemi yavaşladığı için bence çok gaz yapacak şeyler tüketiyorum çünkü sizin cinsiyet belli olmusmuydu ikili test falan yapıldı mı?
Hayırlı olsunKızlar erkekmis cinsiyeti kızimdan sonra çok farklı bir hamilelik geçiriyorum tahmin etmiştim tabi rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah bekleyenlerin de kucağını boş bırakmasın
Evet tüp bebek ilaçları zaten fazla aşkında dayanıyorum bir şekilde ama kahverengi lekelenme geliyor doktor da bunun mide bulantısıyla kasılma nedenli olduğunu düşünüyor sanırım sürekli bulantılarımı sorup duruyor bir kere bu serumdan yaptı çok rahatlamıştım lekelenme yaşadığım gün baya emindi ama 3 günde bir al serum dediMide bulantıniz dayanilmayacak seviyede miydi ? Benimde 12. Haftam bitti hala bulantım var sabahları öğürmeyle başlıyor öksürük oluyor zaten öksürünce direk istifra ediyorum ama bu Durum 2 haftada bir oluyor ancak doktorum zamanla azalacak dedi ilaçta vermek istedi istersen ilaç yazayım diye bende çok değil dayanilmayacak kadar olursa alırım dedim. Ama zararı olsa vermez bence biz zaten çok ilaç alıyoruz diye almak istemedim ben.
Amiinaynen canım ya valla az once gıttık doktora dedım dayanamadım gormem lazm onlarıdoktor dedı bı sıkıntımı var eşım dedı yok eşım bebeklerı gormek ıstedı ondan geldık kadın güldü bıze bıde bahçelıevlerdekı butun hastanelerı gezıcem ben dogurana kadar her sefer begenmedım dıyıp başka doktora gıdıyorum kız dedı bıze pıpı yok şu an dedı ama degışır 16 haftada net goruruz dedı saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez ınşallah rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın dedı
Ben her gün bulantı için ilaç içiyorum. Midem çok yandığında da reflu için ilaç alıyorum. 13.haftadayız. Zararlı değildir merak etme sürekli bulantı olup halsiz kalmak güçten düşmek daha zararlı diye düşünüyorum ben, o bulantı hali çok zordu çünkü ve hiçbir şey yiyip icemiyordum. Böyle daha iyiyim, ben iyi olunca bebeğim de öyle olur diye umuyorumKızlar bu grupta gebelikler daha ileri aşamada olduğu için bilginiz vardır belkidoktorum 6+5 oldum mide bulantımın olmaması için serum verdi 1000 ml ve 500 ml serum içine metpamid ampul ve redexon ampul verdi onları aldım her 3 günde 1 gidip hastaneye serum yaptır miden bulanmasın dedi. Aslında kusmuyorum ama öğürüyorum kuru ve midem bulanıyor sabahları midem yandığı içinde çiğneme tablet renin verdi bunları kullanan var mı 3 günde bir serum almak zararlı mıdır? Zararlı bir şey olsa doktor zaten vermezdi ısrarla diye düşünüyorum?
Evet canım haklısın bulantı bi halsizlik yani keyifsizlik veriyor ikiz olduğu için ekstra oluyor sanırım sorun olmaz o halde canımBen her gün bulantı için ilaç içiyorum. Midem çok yandığında da reflu için ilaç alıyorum. 13.haftadayız. Zararlı değildir merak etme sürekli bulantı olup halsiz kalmak güçten düşmek daha zararlı diye düşünüyorum ben, o bulantı hali çok zordu çünkü ve hiçbir şey yiyip icemiyordum. Böyle daha iyiyim, ben iyi olunca bebeğim de öyle olur diye umuyorum
Çok sevindim canım. Ne güzel hem kız hem erkek meleğin oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar erkekmis cinsiyeti kızimdan sonra çok farklı bir hamilelik geçiriyorum tahmin etmiştim tabi rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah bekleyenlerin de kucağını boş bırakmasın
Aynen canım ya insan dayanamıyor. Benim randevularım da üç haftada bir ama arada gitmemek için kendimi zor tutuyorumaynen canım ya valla az once gıttık doktora dedım dayanamadım gormem lazm onlarıdoktor dedı bı sıkıntımı var eşım dedı yok eşım bebeklerı gormek ıstedı ondan geldık kadın güldü bıze bıde bahçelıevlerdekı butun hastanelerı gezıcem ben dogurana kadar her sefer begenmedım dıyıp başka doktora gıdıyorum kız dedı bıze pıpı yok şu an dedı ama degışır 16 haftada net goruruz dedı saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez ınşallah rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?