Çok teşekkür ederim canım.Oy maşallahh gozun aydın ne guzel prenses anası olacaksın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah ozaman alışverışe başlarsın bız daha beklıyoruz benden ıstemedılerde o testı genetıklı dıye heralde hayırlısı olsun canım çok sevındım aenın adına
İnşallah canım inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızınıAllah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Yok canım korkma bişey olmaz. Benim de kanamam olduğunda coraspin ve oksoparı bıraktık bir hafta sonra sadece oksopara devam ettirdi doktor. 14 haftalığım hala oksopar devam ediyor.Benimde 6. Hafta da kahverengi leke oldu da bıraktı doktorum 5 gün sonra bi bakalım ona göre düşünürüz yine dedi merak ettim böyle bırakınca bir şey oluyor mu acaba diye
Benimde genetik ldl kolestrolüm var canım. Annemde bypass lı benimde estrofem kullandığım zamanlarda vücudumda morarmalar olmuştu bunları doktora söyleyince genetik nedeniyle doktor oksopara devam ettirdi ama pıhtılaşma testleri ve genetik pıhtılaşma istedi henüz çıkmadı ama sonucuna göre oksoparı kesecek sanırım.Valla bende merka ediyrim pıhtı falan olur mu diye ama zaten kanama alanı var bilmiyorum kuzum doktora emanetiz bu konuda, bende zaten kolesterol çok yüksek genetik şu an korkuyorum damarlarımda bişey var mıdır diye belki kalp doktoruna giderim
Bende yavaştan bırakıyorum fitili. Önceleri günde üç defa iki adet alıyordum. Bir hafta arayla günde üç defa bir adet sonraki hafta günde iki defa bir adet diye devam ediyorum şimdi. Birden kesmeyi benim doktorum da önermedi.Yani şu anlamda zor dedi başlayınca vücut ister istemez doğal yolla değil yapay bir şekilde progestana alışıyor doktorum da başladıktan sonra bırakması zor bu ilaçları dedi birak desem ve kanaman olsa bende üzülürüm dedi o anlamda yani ben bırakmak istedim 8 haftalıkken fitili bıraktırmadi bana bu sebepten.
Ah ne güzel hayırlısıyla tutar ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim bu seferki transferini mutluluğa dönüştürsünSelamlar benı hatırlayanınız var mı bu konu başlığının en başlarında bende vardım mayıs ayında bir denemem olmuştu fakat negatifle sonuçlanmıştı şimdi bu ay tekrar başladım hayırlısıyla bu defa dondurulmuşlarlaaa bana dua eder misiniz özellikle gebe olanlar :)
Ilac verdi başka bisey demedi. 2 3 gündür çok şiddetli bulaniyor belki sicaklarda tetikliyordur.Doktorun ne diyor canım bendede hala bulantı devam ediyor bazı günler kusmasa oluyor bazı günler kuru bulanti şiddeti hep farklı ama var bekliyorum geçsin diye.
Oy maşallah bızım vardı ışte 4haftada ıyıleştı çok şukur şu an bı sıkıntımız yok ımşallah sızdede olmaz olsada korkma sakın ol geçıcek ınşallahhhÇok şükür şimdi iyisiniz canım benim de tam 6. Hafta da oldu 5 gün coraspirin ve oksaparı kestik kontrole gidince bakalım ne olacak iliz bizim de şükürler olsun ki endişelendim kanama alanım şuanlık şükür yok ama lekelenmem oldu işte 2 gün bakalım takip et dedi doktor evde her WC ye gidişimde tedirginim inşallah bizimse daha gelmez
Hıç bışey demedı bana doktor cınsıyetle ılgılı haftaya gıdecem bakalım belkı bellı olur ama bırı sırtı donuk maymun bırıde keyfı yerınde sankı pıpılı dıyorum eşıme sırtı dönuk olan ama oynak bıraz aynı sen dıyor onada eşımÇok teşekkür ederim canım.inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız aynen artık yavaş yavaş alışverişe başlarım. Benim doktorum kontrolde %60 kız demişti tuttu. Senin Bebişlerinde belki yavaştan belli olur.
Aminnnİnşallah canım inşallahçok teşekkür ederim senin de ikizdi dimi sağlıkla gelsin minik kuşlar
Merhaba,bende şuan 14+5 haftaligim.1ay önce benimde açık sarı renkli akintim başlamıştı ama ne yanma vardı idrarda ne kaşıntı ne de koku vardı.idrar tahlilinde birsey çıkmadı doktor günlük ped kullanma dedi.ve normal oldugunu söyledi ve 1ay böyle devam ettikten sonra geçti neyle alakası vardı pedle mi bilmiyorum.birde dusta dus jeli vs ile asla vajinal temizlik yapmiyorum.dogal ph bozuluyormus.camasırlarimi 60derecede yıkıyorum ütülüyorum.sık değiştiriyorum.korkmaniza gerek yoktur başka belirtiniz yoksa.Gecmis olsunGünaydın kızlar 18. Haftama girdim 18+0 rim bugün bilen varsa aranızda sormak isterim iltihap renginde akıntım var ama ne idrarda yanma ne kaşıntı ne ağrı ne koku hiç bişey yok eşimle birlikteliğimiz de yok günlük ped kullanımını da bıraktım doktorum burda değil sağlık ocağına gitsem ebe kontrol edermi sizce
Teşekkür ederimMerhaba,bende şuan 14+5 haftaligim.1ay önce benimde açık sarı renkli akintim başlamıştı ama ne yanma vardı idrarda ne kaşıntı ne de koku vardı.idrar tahlilinde birsey çıkmadı doktor günlük ped kullanma dedi.ve normal oldugunu söyledi ve 1ay böyle devam ettikten sonra geçti neyle alakası vardı pedle mi bilmiyorum.birde dusta dus jeli vs ile asla vajinal temizlik yapmiyorum.dogal ph bozuluyormus.camasırlarimi 60derecede yıkıyorum ütülüyorum.sık değiştiriyorum.korkmaniza gerek yoktur başka belirtiniz yoksa.Gecmis olsun
Evet canım dengeli beslenmek ve bol su içmek lazımTeşekkür ederim canım. Şu sıcaklar bir gitse de rahatlasak inşallahsıcakta mutfakta yemek yapması da işkenceye dönüştüğü için bu aralar ne bulursam onu yiyorum dikkat edemiyorum. Aslında dikkat etmemiz gerekiyor artık. 12.haftadan sonra bebekde artık yediklerimizi direk almaya başlıyormuş.
Çok sevindim canım.. amin inşallah rabbim kızını sağlıcakla kucağına versinBugün nipt testimiz çıktı kızlar. Çok şükür bir problem çıkmadıkızım olacakmış paylaşmak istedim. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım su içmeye de çalış..bebeğin 12 haftadan sonra daha çok vesile ihtiyacı var..kussan bile yemeye çalış kuzum..bazan 16 haftaya kadar sürüyor..inşallah geçer yakındaKızlar imdat bu bulantı beni mahvediyor. Prilami üçe çıkardım. Bir yediğimi bi daha yiyemiyorum. Artık meyveden başka bisey yiyemeyecekmisim gibi geliyor. 6.haftada başladı 13 olucam bitmedi hala. Bi çözümü var mi bu işin. Kusmamak için kendimi telkin edip duruyorum. Ne zaman biter acaba bu bulantı.
Korkma kuzum bir şey olmaz hayırlısıyla..Erken gebelikte oluyor kanama rahim genişledikçe..gittikçe azalır, doktorun tekrar başlar kanama alanı yoksa..rabbim bebişi korusunDoktor 5 günlüğüne coraspirin ve oksapar kesti 5 gün sonra yine kontörler gidicem 6. Haftadayım daha kanama alanı yok ama tedbir amaçlı 5 günlük bıraktırdı inşallah bıraktığım için bir şey olmaz
Canım bazan gebeliğin sonuna kadar oluyor lekelenme..bebek iyi ise kanama alanı yoksa istirahat devam edip ilaçları kesebiliyor doktorYaklaşık 10 gündür lekelenmem yoktu seviniyordum ben de geçti herhalde diye ama bugün yarım saat ayakta durdum yemek yaptım çok hafif bir de çok ılık bir şekilde duş aldım yine geldi kahverengi renkli lekelenme ne zamana kadar geçer acaba yarın doktor kontrolüm var
Rabbim bu sefer pozitifi göstersin sana, sağlıcakla kucağına al bebişini inşallahSelamlar benı hatırlayanınız var mı bu konu başlığının en başlarında bende vardım mayıs ayında bir denemem olmuştu fakat negatifle sonuçlanmıştı şimdi bu ay tekrar başladım hayırlısıyla bu defa dondurulmuşlarlaaa bana dua eder misiniz özellikle gebe olanlar :)
700 ün üstünde oluyor geneldeBide bişi sorucam transfer öncesi E2 hormonuna bakıyorlar ya o kaç olmalı internetten baktım ama bulamadım açıklayıcı bişi mesela transfer kağıdımda 2285 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?