2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok teşekkür ederim canım. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız aynen artık yavaş yavaş alışverişe başlarım. Benim doktorum kontrolde %60 kız demişti tuttu. Senin Bebişlerinde belki yavaştan belli olur.

Benimde 6. Hafta da kahverengi leke oldu da bıraktı doktorum 5 gün sonra bi bakalım ona göre düşünürüz yine dedi merak ettim böyle bırakınca bir şey oluyor mu acaba diye
Yok canım korkma bişey olmaz. Benim de kanamam olduğunda coraspin ve oksoparı bıraktık bir hafta sonra sadece oksopara devam ettirdi doktor. 14 haftalığım hala oksopar devam ediyor.

Benimde genetik ldl kolestrolüm var canım. Annemde bypass lı benimde estrofem kullandığım zamanlarda vücudumda morarmalar olmuştu bunları doktora söyleyince genetik nedeniyle doktor oksopara devam ettirdi ama pıhtılaşma testleri ve genetik pıhtılaşma istedi henüz çıkmadı ama sonucuna göre oksoparı kesecek sanırım.

Bende yavaştan bırakıyorum fitili. Önceleri günde üç defa iki adet alıyordum. Bir hafta arayla günde üç defa bir adet sonraki hafta günde iki defa bir adet diye devam ediyorum şimdi. Birden kesmeyi benim doktorum da önermedi.

Ah ne güzel hayırlısıyla tutar ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim bu seferki transferini mutluluğa dönüştürsün

Doktorun ne diyor canım bendede hala bulantı devam ediyor bazı günler kusmasa oluyor bazı günler kuru bulanti şiddeti hep farklı ama var bekliyorum geçsin diye.
Ilac verdi başka bisey demedi. 2 3 gündür çok şiddetli bulaniyor belki sicaklarda tetikliyordur.

Oy maşallah bızım vardı ışte 4haftada ıyıleştı çok şukur şu an bı sıkıntımız yok ımşallah sızdede olmaz olsada korkma sakın ol geçıcek ınşallahhh

Hıç bışey demedı bana doktor cınsıyetle ılgılı haftaya gıdecem bakalım belkı bellı olur ama bırı sırtı donuk maymun bırıde keyfı yerınde sankı pıpılı dıyorum eşıme sırtı dönuk olan ama oynak bıraz aynı sen dıyor onada eşım

Günaydın kızlar 18. Haftama girdim 18+0 rim bugün bilen varsa aranızda sormak isterim iltihap renginde akıntım var ama ne idrarda yanma ne kaşıntı ne ağrı ne koku hiç bişey yok eşimle birlikteliğimiz de yok günlük ped kullanımını da bıraktım doktorum burda değil sağlık ocağına gitsem ebe kontrol edermi sizce

Merhaba,bende şuan 14+5 haftaligim.1ay önce benimde açık sarı renkli akintim başlamıştı ama ne yanma vardı idrarda ne kaşıntı ne de koku vardı.idrar tahlilinde birsey çıkmadı doktor günlük ped kullanma dedi.ve normal oldugunu söyledi ve 1ay böyle devam ettikten sonra geçti neyle alakası vardı pedle mi bilmiyorum.birde dusta dus jeli vs ile asla vajinal temizlik yapmiyorum.dogal ph bozuluyormus.camasırlarimi 60derecede yıkıyorum ütülüyorum.sık değiştiriyorum.korkmaniza gerek yoktur başka belirtiniz yoksa.Gecmis olsun

Teşekkür ederim

Evet canım dengeli beslenmek ve bol su içmek lazım

Bugün nipt testimiz çıktı kızlar. Çok şükür bir problem çıkmadı kızım olacakmış paylaşmak istedim. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok sevindim canım.. amin inşallah rabbim kızını sağlıcakla kucağına versin

Canım su içmeye de çalış..bebeğin 12 haftadan sonra daha çok vesile ihtiyacı var..kussan bile yemeye çalış kuzum..bazan 16 haftaya kadar sürüyor..inşallah geçer yakında

Korkma kuzum bir şey olmaz hayırlısıyla..Erken gebelikte oluyor kanama rahim genişledikçe..gittikçe azalır, doktorun tekrar başlar kanama alanı yoksa..rabbim bebişi korusun

Canım bazan gebeliğin sonuna kadar oluyor lekelenme..bebek iyi ise kanama alanı yoksa istirahat devam edip ilaçları kesebiliyor doktor

Rabbim bu sefer pozitifi göstersin sana, sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…