Benim kanamam olunca 8.haftalarda galiba o zmaan bıraktık ikisini de sırayla canım şu an sadece progestan iğne ve fitil duphaston kullanıyorum 12. HaftamCoraspirin ve oksapar kan sulandırıcıları bıraktınız mı? Ne zaman bıraktınız kızlar?
Benimde 6. Hafta da kahverengi leke oldu da bıraktı doktorum 5 gün sonra bi bakalım ona göre düşünürüz yine dedi merak ettim böyle bırakınca bir şey oluyor mu acaba diyeBenim kanamam olunca 8.haftalarda galiba o zmaan bıraktık ikisini de sırayla canım şu an sadece progestan iğne ve fitil duphaston kullanıyorum 12. Haftam
Ben hala coraspirin içiyorum eklem romatizması var bende o yüzden bıraktırmadigini söyledi doktorum 12. Haftadayim 10 gün sonra kontrol var biraktirir büyük ihtimalle artık.Coraspirin ve oksapar kan sulandırıcıları bıraktınız mı? Ne zaman bıraktınız kızlar?
Geçmiş olsunValla bende merka ediyrim pıhtı falan olur mu diye ama zaten kanama alanı var bilmiyorum kuzum doktora emanetiz bu konuda, bende zaten kolesterol çok yüksek genetik şu an korkuyorum damarlarımda bişey var mıdır diye belki kalp doktoruna giderim
Kanama ya da lekelenme oldu mu canım olduysa o zaman da kullandın mıBen hala coraspirin içiyorum eklem romatizması var bende o yüzden bıraktırmadigini söyledi doktorum 12. Haftadayim 10 gün sonra kontrol var biraktirir büyük ihtimalle artık.
Yok hiç kanama lekelenme dahi olmadı bende kızımda da hiç olmadi doktora dedim bana progestan fitili ve iğneyi biraktirin diye yurt dışında bu ilaçları bile vermiyorlar dedi doktor baştan baslamasaydiniz kolay olurdu bırakmak başlayınca bıraktırmak zor dedi ama burada kızlar kanaması lekesi ilan bıraktı hep sonra geri başlayanlar oldu diye biliyorumKanama ya da lekelenme oldu mu canım olduysa o zaman da kullandın mı
Canım ben mesajı tam olarak anlayamadım şu an 12 haftamdayım yaklaşık 7 ya da 8 haftada kan sulandırıcıları biraktim lekelenmem olduğu için şu anda 3 günde bir progestan iğne sabah akşam da fitil olarak kullanıyorum Bir de dupaston ilacım var onu kullanıyorum mesajından anladığım kadarıyla progestan'a başladıktan sonra bırakmak zor mu oluyormuş?Yok hiç kanama lekelenme dahi olmadı bende kızımda da hiç olmadi doktora dedim bana progestan fitili ve iğneyi biraktirin diye yurt dışında bu ilaçları bile vermiyorlar dedi doktor baştan baslamasaydiniz kolay olurdu bırakmak başlayınca bıraktırmak zor dedi ama burada kızlar kanaması lekesi ilan bıraktı hep sonra geri başlayanlar oldu diye biliyorum
Kaç haftalıksınızYaklaşık 10 gündür lekelenmem yoktu seviniyordum ben de geçti herhalde diye ama bugün yarım saat ayakta durdum yemek yaptım çok hafif bir de çok ılık bir şekilde duş aldım yine geldi kahverengi renkli lekelenme ne zamana kadar geçer acaba yarın doktor kontrolüm var
12 canimKaç haftalıksınız
Oy maşallahh gozun aydın ne guzel prenses anası olacaksın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah ozaman alışverışe başlarsın bız daha beklıyoruz benden ıstemedılerde o testıBugün nipt testimiz çıktı kızlar. Çok şükür bir problem çıkmadıkızım olacakmış paylaşmak istedim. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
12+5 hala kullanıyoruz bıgun ıgne bıgun hap olarak devam edıyoruz fıtıl bıttı 10gun oldu heralde kalçadan ıgnemız var bıde 3gunde bır bıde ılaçlarımız devam bızımCoraspirin ve oksapar kan sulandırıcıları bıraktınız mı? Ne zaman bıraktınız kızlar?
Kanamanız hiç olmadı mı ya da lekelenme ikiz galiba sizin de12+5 hala kullanıyoruz bıgun ıgne bıgun hap olarak devam edıyoruz fıtıl bıttı 10gun oldu heralde kalçadan ıgnemız var bıde 3gunde bır bıde ılaçlarımız devam bızım
Yani şu anlamda zor dedi başlayınca vücut ister istemez doğal yolla değil yapay bir şekilde progestana alışıyor doktorum da başladıktan sonra bırakması zor bu ilaçları dedi birak desem ve kanaman olsa bende üzülürüm dedi o anlamda yani ben bırakmak istedim 8 haftalıkken fitili bıraktırmadi bana bu sebepten.Canım ben mesajı tam olarak anlayamadım şu an 12 haftamdayım yaklaşık 7 ya da 8 haftada kan sulandırıcıları biraktim lekelenmem olduğu için şu anda 3 günde bir progestan iğne sabah akşam da fitil olarak kullanıyorum Bir de dupaston ilacım var onu kullanıyorum mesajından anladığım kadarıyla progestan'a başladıktan sonra bırakmak zor mu oluyormuş?
Oldu canım bızde 6+3te başladı hatta hastanede yattık 3gün sonra lekelenme oldu çok şukur bıttı artık hıç yok ayın 7sınden berı hıç olmadı lekelenmemı evet cnm ıkız 12+5olduk ıkılı testımızde guzel dedı kanda çıkmış ama haftaya gel dedı tabı dayanabılırsem anlamıyorum sabahtandır bakıyorumKanamanız hiç olmadı mı ya da lekelenme ikiz galiba sizin de
Çok şükür şimdi iyisiniz canım benim de tam 6. Hafta da oldu 5 gün coraspirin ve oksaparı kestik kontrole gidince bakalım ne olacak iliz bizim de şükürler olsun ki endişelendim kanama alanım şuanlık şükür yok ama lekelenmem oldu işte 2 gün bakalım takip et dedi doktor evde her WC ye gidişimde tedirginim inşallah bizimse daha gelmezOldu canım bızde 6+3te başladı hatta hastanede yattık 3gün sonra lekelenme oldu çok şukur bıttı artık hıç yok ayın 7sınden berı hıç olmadı lekelenmemı evet cnm ıkız 12+5olduk ıkılı testımızde guzel dedı kanda çıkmış ama haftaya gel dedı tabı dayanabılırsem anlamıyorum sabahtandır bakıyorumkorkma normal benı kanama alanı vardı şukur geçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?