Hiç korkmayın ense kalınlığı iyi ise sorun olmaz benim kızımın da burnu nokta kadardı zor görmüştü yani hem pozisyon hem küçük burunluysa görülmemiş olabilir biraz daha büyüyünce görür mutlaka.Kızlar 12.hafta kontrole gittim. Doktor her sey cok iyi dedi ense kalinligi falan iyiymiş. Ama bir turlu burun kemigini goremedi cok canm sıkıldı. Pozisyondan dolayı dedi hatta vajinal baktı en son ama yine de goremedi ama benim aklıma takıldı normalde gormesi gerekmiyo muydu. Bi de benim bebegim pgt li tup bebek. Cok moralim bozuldu
Çok sagol canım bugun dişimde şışmış valla uyuyamadım yıne ınşallah geçer canımParol serum taktirabilirsin, acile gidersen takarlar canım çok geçmiş olsun
Aynen canım hava sıcak evde yat yat bı çıkınca uzaylı gıbı oluyorum havada çarpıyor başda donuyor ınşallah geçer az kaldı sıcaklarda gıdecek dıkkat et canım sendeSıcaklardan mı acaba böyle oluyoruz dışarıda çıkmıyorum dediğin gibi klimadan mi çarpıyor bilemiyorum inşallah hasta falan olmayız.
Teşekkür ederim canım. Şu sıcaklar bir gitse de rahatlasak inşallahBurun kanamaları oluyor gebelikte..özellikle kan sulandırıcı kullanımında daha sık görülüyor..ishal olduğun için de ağrı olabilir..çiğ sebzeler ishale sebep olabilir canım.. dikkat et kendine..bu ara hava sıcaklığından, klimalardan herkesin burnu tıkalı, hastalığa çevirmesin de
Benimkinin de sadece ense kalınlığına baktı. Burun kemiği ile ilgili hiç birşey söylemedi. Herşey normal dedi.İnşallah canım ya .doktor da sorun yok dedi ama beb tabi ufacık bir seyden nem kapıyorum
Ah canım ya geçmiş olsun. İkiz annesi olmak çok daha zor Allahım şifa versinÇok sagol canım bugun dişimde şışmış valla uyuyamadım yıne ınşallah geçer canım
Yaa çok sevindim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kızınaBugün nipt testimiz çıktı kızlar. Çok şükür bir problem çıkmadıkızım olacakmış paylaşmak istedim. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım hepimizin bebişine inşallahYaa çok sevindim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kızınakaç günde çıktı sonuç canım? Bende beklemedeyim hala
En geç 10 gün dediler banada 9. Güne kadar aramazlarsa bende ararım artık vallahi sağlıklı deseler bir içim rahatlasaÇok teşekkür ederim canım hepimizin bebişine inşallahgeçen çarşamba ellerine ulaşmıştı 9 gün oluyor sanırım. Çok heyecanlı oluyor beklemek. Ben bugün aradım dayanamadım sordum bir saate çıkacak dediler çıktı sonra. Bence aramak lazım.
Maşallah canım. İnsallah saglikla ilerlesin gebeliklerimizBenimkinin de sadece ense kalınlığına baktı. Burun kemiği ile ilgili hiç birşey söylemedi. Herşey normal dedi.
İnşallah sağlıklıdır canım. Kaç gün oldu kan tahlil vereli.En geç 10 gün dediler banada 9. Güne kadar aramazlarsa bende ararım artık vallahi sağlıklı deseler bir içim rahatlasa
Daha pazartesi verdim benİnşallah sağlıklıdır canım. Kaç gün oldu kan tahlil vereli.
Doktorun ne diyor canım bendede hala bulantı devam ediyor bazı günler kusmasa oluyor bazı günler kuru bulanti şiddeti hep farklı ama var bekliyorum geçsin diye.Kızlar imdat bu bulantı beni mahvediyor. Prilami üçe çıkardım. Bir yediğimi bi daha yiyemiyorum. Artık meyveden başka bisey yiyemeyecekmisim gibi geliyor. 6.haftada başladı 13 olucam bitmedi hala. Bi çözümü var mi bu işin. Kusmamak için kendimi telkin edip duruyorum. Ne zaman biter acaba bu bulantı.
Merhaba. Seni cok iyi anlıyorum. Ben de 11. Haftada bıraktım oksapar ve coraspin harić hepsini. Çok tedirgindim ilaçsız tek basına ne yapar yavrum diye. Bir hafta sonra gitmiştim doktora. Elhamdülillah bi sıkıntı yok. 14. hafta bitti. Zaten doktor tedbir amaçlı 12 ye kadar kulanın diyorlar demisti . Bi sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.Kanama yoksa bırak dedi doktor, dün sabah son ignemi yaptım 10+0 da ama korkuyorum birsey olacak diye. Kontrole gitmeye gerek var mı acaba sadece bunun için?
Doktor 5 günlüğüne coraspirin ve oksapar kesti 5 gün sonra yine kontörler gidicem 6. Haftadayım daha kanama alanı yok ama tedbir amaçlı 5 günlük bıraktırdı inşallah bıraktığım için bir şey olmazCanım bu haftalarda olabiliyor kanama..rengi kahverengiye dönmüşse hiç korkma..doktorun coraspirini kesebilir bir süre..istirahat et bu arada..doktorun muayeneye çağıracaktır seni..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Çok sagol canım allah hepımızın yardımcısı olsun hepımızın kı zor ama ınşallah hayırlısı ıle alalım kucagımıza bebışlerı bu agrı sızılar geçer ınşallahAh canım ya geçmiş olsun. İkiz annesi olmak çok daha zor Allahım şifa versin
Oy maşallahh gozun aydın ne guzel prenses anası olacaksın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah ozaman alışverışe başlarsın bız daha beklıyoruz benden ıstemedılerde o testı genetıklı dıye heralde hayırlısı olsun canım çok sevındım aenın adınaBugün nipt testimiz çıktı kızlar. Çok şükür bir problem çıkmadıkızım olacakmış paylaşmak istedim. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızınıBugün nipt testimiz çıktı kızlar. Çok şükür bir problem çıkmadıkızım olacakmış paylaşmak istedim. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?