2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hiç korkmayın ense kalınlığı iyi ise sorun olmaz benim kızımın da burnu nokta kadardı zor görmüştü yani hem pozisyon hem küçük burunluysa görülmemiş olabilir biraz daha büyüyünce görür mutlaka.

Sıcaklardan mı acaba böyle oluyoruz dışarıda çıkmıyorum dediğin gibi klimadan mi çarpıyor bilemiyorum inşallah hasta falan olmayız.
Aynen canım hava sıcak evde yat yat bı çıkınca uzaylı gıbı oluyorum havada çarpıyor başda donuyor ınşallah geçer az kaldı sıcaklarda gıdecek dıkkat et canım sende

Teşekkür ederim canım. Şu sıcaklar bir gitse de rahatlasak inşallah sıcakta mutfakta yemek yapması da işkenceye dönüştüğü için bu aralar ne bulursam onu yiyorum dikkat edemiyorum. Aslında dikkat etmemiz gerekiyor artık. 12.haftadan sonra bebekde artık yediklerimizi direk almaya başlıyormuş.

Bugün nipt testimiz çıktı kızlar. Çok şükür bir problem çıkmadı kızım olacakmış paylaşmak istedim. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaa çok sevindim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kızına kaç günde çıktı sonuç canım? Bende beklemedeyim hala

Yaa çok sevindim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kızına kaç günde çıktı sonuç canım? Bende beklemedeyim hala
Çok teşekkür ederim canım hepimizin bebişine inşallah geçen çarşamba ellerine ulaşmıştı 9 gün oluyor sanırım. Çok heyecanlı oluyor beklemek. Ben bugün aradım dayanamadım sordum bir saate çıkacak dediler çıktı sonra. Bence aramak lazım.

En geç 10 gün dediler banada 9. Güne kadar aramazlarsa bende ararım artık vallahi sağlıklı deseler bir içim rahatlasa

Kızlar imdat bu bulantı beni mahvediyor. Prilami üçe çıkardım. Bir yediğimi bi daha yiyemiyorum. Artık meyveden başka bisey yiyemeyecekmisim gibi geliyor. 6.haftada başladı 13 olucam bitmedi hala. Bi çözümü var mi bu işin. Kusmamak için kendimi telkin edip duruyorum. Ne zaman biter acaba bu bulantı.

Doktorun ne diyor canım bendede hala bulantı devam ediyor bazı günler kusmasa oluyor bazı günler kuru bulanti şiddeti hep farklı ama var bekliyorum geçsin diye.

Kanama yoksa bırak dedi doktor, dün sabah son ignemi yaptım 10+0 da ama korkuyorum birsey olacak diye. Kontrole gitmeye gerek var mı acaba sadece bunun için?
Merhaba. Seni cok iyi anlıyorum. Ben de 11. Haftada bıraktım oksapar ve coraspin harić hepsini. Çok tedirgindim ilaçsız tek basına ne yapar yavrum diye. Bir hafta sonra gitmiştim doktora. Elhamdülillah bi sıkıntı yok. 14. hafta bitti. Zaten doktor tedbir amaçlı 12 ye kadar kulanın diyorlar demisti . Bi sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.

Doktor 5 günlüğüne coraspirin ve oksapar kesti 5 gün sonra yine kontörler gidicem 6. Haftadayım daha kanama alanı yok ama tedbir amaçlı 5 günlük bıraktırdı inşallah bıraktığım için bir şey olmaz

Bugün nipt testimiz çıktı kızlar. Çok şükür bir problem çıkmadı kızım olacakmış paylaşmak istedim. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Oy maşallahh gozun aydın ne guzel prenses anası olacaksın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah ozaman alışverışe başlarsın bız daha beklıyoruz benden ıstemedılerde o testı genetıklı dıye heralde hayırlısı olsun canım çok sevındım aenın adına

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızınıAllah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…