- 8 Aralık 2022
- 1.300
- 1.383
- 63
- 31
Canım bende yaşıyorum gördükçe çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok, 8+3benim de progestan iğne vurunca biraz geçiyor sonra pembelik bı daha başlıyor doktor kanama alanı oluşmuş 4 cm dedi kendi kendine ya kuruyacak içerde ya da böyle dökülecek bebek ve kese iyi dedi. Allah'a sığınıyorum napim başkaKizlar merhaba. 7+6 da yim ama akıntım var sürekli. Ara ara kahverengi ara ara açık kırmızı. Çoğu lekelenme tarzında. Tek seferlik olması. Sizde yasayanlar var mi böyle bir durum? Neler yaptı doktorunuz?
Eminim çok iyidir annesine kendini gösterecek diye heyecanlıdırAy inşallahcuma günü benim randevum 10. Haftada estrofemi kesmiştik bakalım bu haftada diğerlerini keser galiba. Pfff çok merak ediyorum bebiş nasıl acaba
Aynen öyle bundan sonra bir ömür alışverişler ona artıkBende sanırım öyle olacağım tek iyi olsun sağlıklı olsunda alırız güzel güzel
Merhaba benim, 6. Haftaydı sanırım ilk kanamam oldu, doktorum acilde prolutan depot vurdurttu hemen, pazar günüydü. Ve yatak istirahatı verdi, ertesi gün randevuya gittim 10 gün rapor verdi. Ertesi güne kesildi kanama ama 8.hafta tekrar oldu, yine aynı iğne... Bu sefer az ve koyu lekelenmeydi, birkaç gün lekelenme devam etti, sonra kesildi. Doktorunuza mutlaka söyleyin, hemen kötü düşünmeyin, özellikle tüp bebekte çok sık karşılaşıyormuş. Dinlenin bolca, geçmiş olsun çokKizlar merhaba. 7+6 da yim ama akıntım var sürekli. Ara ara kahverengi ara ara açık kırmızı. Çoğu lekelenme tarzında. Tek seferlik olması. Sizde yasayanlar var mi böyle bir durum? Neler yaptı doktorunuz?
Valla kafam karıştı dün aradığım kadın dönüş yaptı panaromadan bir farkı yok kapsamı aynı 350 dolar dedi arada 80 dolar fark var.Bende doktorumla konuşacağım canım ne zaman yaptırayım diye panoramaya mi karar verdiniz netleşti mi
Çok iyi canım..yaptırın içiniz rahat ederYurt dışına gitmiyormu baya hizliymis vallahi bugün gittim bende kontrolüm vardı işte fetal DNA yaptırmayı düşünüyormusunuz dedi eşimde istiyor yaptıralım içimiz rahat etsin önceden birşey olursada kendimizi ona hazırlarız dedi bakalım düşünüyoruz şuan 9+2 bugün benim usgye göre bugun iğneyi ve estrofemi biraktirdi sadece fitil kullanacağım 12. Haftaya kadar önümüzdeki hafta heralde yaptıracağız panaromaya büyük ihtimalle.
Çatlamış da olabilir..eğer 20 mm yi geçerse çatlar yumurta normaldeBiliyorum yumurtaliklarima birsey olmayacağını. Sadece o kafar büyüyen yumurta vardi. Hepsi mi sonmustur. Hiç mi çatlayan olmamıştır.
Çok güzel canım benim inşallah sağlıcakla da alacaksın kucağına bebişiniKızlar Benimde dün kontrolüm vardı.12+2 yiz ama ultrasonda 13 haftalık çıktı tam.Bebiş arkasını dönmüştü doktor baya uğraştı ama pozisyon değiştirmedi.çok şükür herşeyi normal bebişinCinsiyeti çok merak ediyorum ama pozisyondan dolayı göstermedi zaten doktor da çok erken dedi bu haftalar için.6 yumurta toplama , ve 6.transferimde çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum .Ciddi erkek infertilitesi sorunumuz vardı, sonunda oldu.Demem o ki kimse umudunu kaybetmesin, denemeye devam maddi manevi imkân olduğu sürece.Herkese Umut olsun diye yazıyorum
İnşallah bir dahaki denemeye pozitifi görürsün canım..rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bize deBunu okumak çok iyi geldi bizde de ciddi erkek infertilitesi var ve ilk denemem transfer sonrası negatif oldu. Şimdi baştan başlamam gerekecek
Evet canım çalıştıkları genetik hastalıklar aynı..sadece genoks ülkemizde laboratuvar açtı, diğerleri açmadıValla kafam karıştı dün aradığım kadın dönüş yaptı panaromadan bir farkı yok kapsamı aynı 350 dolar dedi arada 80 dolar fark var.
Benimde içimden erkek geçiyor başından beri, eşimde kız diyorÇok güzel canım benim inşallah sağlıcakla da alacaksın kucağına bebişininedense bana erkek gibi geldi bu arada rabbim bize de nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah sende en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın. Rabbim bize yardım etsinİnşallah bir dahaki denemeye pozitifi görürsün canım..rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bize de
Sanırım daha uygun olana yaptıracağım ikisinide doktorum önerdi zaten araştırdım fark yok.Evet canım çalıştıkları genetik hastalıklar aynı..sadece genoks ülkemizde laboratuvar açtı, diğerleri açmadı
İnşallah canımEminim çok iyidir annesine kendini gösterecek diye heyecanlıdır
Hayırlısı olsun canım güzel sonuçlar alalım inşallahSanırım daha uygun olana yaptıracağım ikisinide doktorum önerdi zaten araştırdım fark yok.
Ense kalınlığına ultrasonda bakılıyor, Burun kemiğine omurgasına vs .Bende ikili test yaptırmadım, ama ben genetik li embriyo olduğu için istemedim.Tabi Sizinde en doğal hakkınız yaptırmamak, ultrasonda bakar Zaten doktorunuzArkadaşlar 10+5 olduk 12. Haftada kontrolümüz var doktorumuz bebeğin ense kalınlığına ve ikili tarama testine bakarız dedi ama biz yaptırmak istemiyoruz tarama testi ense kalınlığı ayrı olarak bakılmıyor mu
Selamlar yapılıyor aslında ikili test olarak geçiyor doktorunuz ense kalınlığı ölçümü yapacak sonra aynı gün kan vereceksiniz kan neden vermek istemiyorsunuz sonra zaten başka teste gerek yok. Ekstra başka baktırmak istemiyorsaniz sonra 4,5 aylikklen falan ayrıntılı USG oluyor organları için.Arkadaşlar 10+5 olduk 12. Haftada kontrolümüz var doktorumuz bebeğin ense kalınlığına ve ikili tarama testine bakarız dedi ama biz yaptırmak istemiyoruz tarama testi ense kalınlığı ayrı olarak bakılmıyor mu
Alsinda sizi muayene eden doktor hem ense kalınlığıni ölçüp hemde kan isteyebilir yani ikisine aynı gün bakılmalı zaten bu haftalarda bakılmalı. Siz zaten fetal DNA yaptıyorum derseniz fakültedeki doktor ikili tarama yapmaz bile belki.Merhaba ben bir şey sormak istiyorum bilenler cevap verebilirse çok sevinirim.12+0 bugün.Carsamba günü tıp fakültesinde kadın doğum perinatoloji bölümüne gideceğim ilk kez.11+2de özelde görmüştüm bebeği en son.birde fakülteye gideyim dedim.yine çarşamba öğleden sonrada fetal dna yaptıracağım Genoks gelip kan alacak. İkili tarama yaptırmadan tıp fakültesinde ense kalınlığına bakıyorlar mi yoksa ikisini bir mi yapmaları lazım.gecen hafta bilmediğim için özelde sormadım doktorda bana söylemedi.sjmdi burda görünce ense kalinligina bu hafta bakiliyormus sasirdim acikcasi doktor niye bana söylemedi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?