Hayırlı olsun sanırım yurtdışına gitmed ptesi kan verdim perşembe öğle gibi çıktı... Bizim doktorumuz yaptırın dedi o nedenle hiç sorgulamadık. Ama iyi ki yaptırdık rahat bi nefes aldık... Benim de estrofemi bırakırdı ilk, benim migrenimi tetikleyen oymuş. İğneyi yeni bıraktık sadece günde 2-2-2 fitildi. Onu da sadece akşam 2 fitile düşürdü. Ama ben iki kere kanama yaşadığım için sanırım proluton 1/2 devam ediyoruz haftada bir. Cinsiyeti öğreneceksiniz haftaya siz de çok heyecanlı bir süreçYurt dışına gitmiyormu baya hizliymis vallahi bugün gittim bende kontrolüm vardı işte fetal DNA yaptırmayı düşünüyormusunuz dedi eşimde istiyor yaptıralım içimiz rahat etsin önceden birşey olursada kendimizi ona hazırlarız dedi bakalım düşünüyoruz şuan 9+2 bugün benim usgye göre bugun iğneyi ve estrofemi biraktirdi sadece fitil kullanacağım 12. Haftaya kadar önümüzdeki hafta heralde yaptıracağız panaromaya büyük ihtimalle.
Biliyorum yumurtaliklarima birsey olmayacağını. Sadece o kafar büyüyen yumurta vardi. Hepsi mi sonmustur. Hiç mi çatlayan olmamıştır.Kuzum yumurta dediğin her ay yeniden oluşuyor..senin bu ay ilaçlardan dolayı çok sayıda oluşanlar gerilemiştir ama gelecek ay yeniden oluşacak.. yumurtalıklarına birşey olmaz
Evet panaroma daha iyi zaten Amerika’ya gidenler daha iyi oluyormuş diyorlar. Benim bugün 11+5 doktorum 12. Haftayı ve sonrasını önerdi. Ama tabi Rabbim korusun amniyosentez olmak zorunda kalırsam onun haftasını kaçırmayacak şekilde olmalıymış.Bana doktorum maddi imkan varsa panoramayi öneriyorum dedi canım fiyat konusunda biraz daha uygun olan genoksta olabilir dedi ama panoramaya yakınım bende kaçıncı haftada yaptırmayı önerdi doktorun canım kaç haftalik şuanda bebiş
Oh çok şükür maşallah bebişeO zaman daha da iyi olur... Yaa çok heyecanlı, bakalım cinsiyet ne olacakkkben daha iyiyim, doktorum probiyotik vardi, baya iyi geldi. İlaçların çoğunu da bıraktık. Progestan fitil kaldı gece 2 tane ve proluton depot haftada 2... Ama baya yeni vitamin eklendi... Artık normal gebelik sayabiliriz, yakında progestanları da keseceğiz dedi. Şimdilik bir sorun yok çok şükür
Umarım bizde derin bir nefes alırız biraz olsun hamileliğin tadını çıkarırız. 9. Hafta bitsin 10. Haftanın içinde yaptıracağım inşallah dün e bebeğe girdim ay cinsiyeti belli olsun öyle alırım ilk eşyasını diye geri çıktım bilemedim ne alacağimidaHayırlı olsun sanırım yurtdışına gitmed ptesi kan verdim perşembe öğle gibi çıktı... Bizim doktorumuz yaptırın dedi o nedenle hiç sorgulamadık. Ama iyi ki yaptırdık rahat bi nefes aldık... Benim de estrofemi bırakırdı ilk, benim migrenimi tetikleyen oymuş. İğneyi yeni bıraktık sadece günde 2-2-2 fitildi. Onu da sadece akşam 2 fitile düşürdü. Ama ben iki kere kanama yaşadığım için sanırım proluton 1/2 devam ediyoruz haftada bir. Cinsiyeti öğreneceksiniz haftaya siz de çok heyecanlı bir süreç
Sorunsuz bir şekilde bu süreci de atlatırız inşallahEvet panaroma daha iyi zaten Amerika’ya gidenler daha iyi oluyormuş diyorlar. Benim bugün 11+5 doktorum 12. Haftayı ve sonrasını önerdi. Ama tabi Rabbim korusun amniyosentez olmak zorunda kalırsam onun haftasını kaçırmayacak şekilde olmalıymış.
Genoks yurtdışına gitmiyor canım panorama Amerika'ya gidiyor. Allah güzel haberler almayı nasip etsin hepimize bizde panoramaya yaptıracağız öyle görünüyor.Yurt dışına gitmiyormu baya hizliymis vallahi bugün gittim bende kontrolüm vardı işte fetal DNA yaptırmayı düşünüyormusunuz dedi eşimde istiyor yaptıralım içimiz rahat etsin önceden birşey olursada kendimizi ona hazırlarız dedi bakalım düşünüyoruz şuan 9+2 bugün benim usgye göre bugun iğneyi ve estrofemi biraktirdi sadece fitil kullanacağım 12. Haftaya kadar önümüzdeki hafta heralde yaptıracağız panaromaya büyük ihtimalle.
Amin inşallah, benim 11+3 oldu bugünOh çok şükür maşallah bebişedarısı bana şu ilaçları bir bırakayım inşallah. Senin kaç haftalık canım. Aynen çok heyecanlı. Doktor üç haftada bir çağırıyor ama ben 3 haftayı zor ediyorum nasıl diye merak etmekten. Artık hareketlerini hissetsek de biraz olsun rahatlasak. Rabbim sağlıkla büyütsün bebişlerimizi
Bende cinsiyet belli olsun öyle alırım diyordum, belli oldu şimdi de bi 20 hafta dolsun diyorum... İnsanın endişesi hiç bitmiyorUmarım bizde derin bir nefes alırız biraz olsun hamileliğin tadını çıkarırız. 9. Hafta bitsin 10. Haftanın içinde yaptıracağım inşallah dün e bebeğe girdim ay cinsiyeti belli olsun öyle alırım ilk eşyasını diye geri çıktım bilemedim ne alacağimida
Sen ne zaman yaptiracaksin canım gün olarak tam doktorum 11. Hafta yaptır dedi banaGenoks yurtdışına gitmiyor canım panorama Amerika'ya gidiyor. Allah güzel haberler almayı nasip etsin hepimize bizde panoramaya yaptıracağız öyle görünüyor.
Bende sanırım öyle olacağım tek iyi olsun sağlıklı olsunda alırız güzel güzelBende cinsiyet belli olsun öyle alırım diyordum, belli oldu şimdi de bi 20 hafta dolsun diyorum... İnsanın endişesi hiç bitmiyor
Bende doktorumla konuşacağım canım ne zaman yaptırayım diye panoramaya mi karar verdiniz netleşti miSen ne zaman yaptiracaksin canım gün olarak tam doktorum 11. Hafta yaptır dedi bana
Amin inşallahSorunsuz bir şekilde bu süreci de atlatırız inşallah9+4 üz bizde aslinda ama 1 hafta kadar önden gidiyormuş bebişler 10 haftalık görünüyor dedi doktorum bende tekrar doktorumla görüşüp karar vereceğim uygun zaman için. 8 haftalık itibariyle test yapılabiliyor dedi konuştuğum kişi.
Ay inşallahAmin inşallah, benim 11+3 oldu bugünestrofem 9.haftada kesildi, progestan iğneleri de o hafta kesildi ama fitil sayısı arttı. Bu hafta da fitil sayısı azaldı... Senin de yakında keser doktor, artık kritik süreci tamamlıyoruz
Bunu okumak çok iyi geldi bizde de ciddi erkek infertilitesi var ve ilk denemem transfer sonrası negatif oldu. Şimdi baştan başlamam gerekecekKızlar Benimde dün kontrolüm vardı.12+2 yiz ama ultrasonda 13 haftalık çıktı tam.Bebiş arkasını dönmüştü doktor baya uğraştı ama pozisyon değiştirmedi.çok şükür herşeyi normal bebişinCinsiyeti çok merak ediyorum ama pozisyondan dolayı göstermedi zaten doktor da çok erken dedi bu haftalar için.6 yumurta toplama , ve 6.transferimde çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum .Ciddi erkek infertilitesi sorunumuz vardı, sonunda oldu.Demem o ki kimse umudunu kaybetmesin, denemeye devam maddi manevi imkân olduğu sürece.Herkese Umut olsun diye yazıyorum
Sperm ve yumurta olduğu sürece pes etme.Herşeyın zamanı var ama erkek infertilitesinde iyi bir labaratuvarı olan hastane olsun mutlaka Embriyo gelişimi için çok önemliBunu okumak çok iyi geldi bizde de ciddi erkek infertilitesi var ve ilk denemem transfer sonrası negatif oldu. Şimdi baştan başlamam gerekecek
Doğru söylüyorsun. Laboratuvarı iyi olan kendi şehrimizde ki tüp bebek merkezinde bi defa daha denicez.Sperm ve yumurta olduğu sürece pes etme.Herşeyın zamanı var ama erkek infertilitesinde iyi bir labaratuvarı olan hastane olsun mutlaka Embriyo gelişimi için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?