2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hayırlı olsun sanırım yurtdışına gitmed ptesi kan verdim perşembe öğle gibi çıktı... Bizim doktorumuz yaptırın dedi o nedenle hiç sorgulamadık. Ama iyi ki yaptırdık rahat bi nefes aldık... Benim de estrofemi bırakırdı ilk, benim migrenimi tetikleyen oymuş. İğneyi yeni bıraktık sadece günde 2-2-2 fitildi. Onu da sadece akşam 2 fitile düşürdü. Ama ben iki kere kanama yaşadığım için sanırım proluton 1/2 devam ediyoruz haftada bir. Cinsiyeti öğreneceksiniz haftaya siz de çok heyecanlı bir süreç

Kuzum yumurta dediğin her ay yeniden oluşuyor..senin bu ay ilaçlardan dolayı çok sayıda oluşanlar gerilemiştir ama gelecek ay yeniden oluşacak.. yumurtalıklarına birşey olmaz
Biliyorum yumurtaliklarima birsey olmayacağını. Sadece o kafar büyüyen yumurta vardi. Hepsi mi sonmustur. Hiç mi çatlayan olmamıştır.

Evet panaroma daha iyi zaten Amerika’ya gidenler daha iyi oluyormuş diyorlar. Benim bugün 11+5 doktorum 12. Haftayı ve sonrasını önerdi. Ama tabi Rabbim korusun amniyosentez olmak zorunda kalırsam onun haftasını kaçırmayacak şekilde olmalıymış.

Oh çok şükür maşallah bebişe darısı bana şu ilaçları bir bırakayım inşallah. Senin kaç haftalık canım. Aynen çok heyecanlı. Doktor üç haftada bir çağırıyor ama ben 3 haftayı zor ediyorum nasıl diye merak etmekten. Artık hareketlerini hissetsek de biraz olsun rahatlasak. Rabbim sağlıkla büyütsün bebişlerimizi

Umarım bizde derin bir nefes alırız biraz olsun hamileliğin tadını çıkarırız. 9. Hafta bitsin 10. Haftanın içinde yaptıracağım inşallah dün e bebeğe girdim ay cinsiyeti belli olsun öyle alırım ilk eşyasını diye geri çıktım bilemedim ne alacağimida

Kızlar Benimde dün kontrolüm vardı.12+2 yiz ama ultrasonda 13 haftalık çıktı tam.Bebiş arkasını dönmüştü doktor baya uğraştı ama pozisyon değiştirmedi.çok şükür herşeyi normal bebişin Cinsiyeti çok merak ediyorum ama pozisyondan dolayı göstermedi zaten doktor da çok erken dedi bu haftalar için.6 yumurta toplama , ve 6.transferimde çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum .Ciddi erkek infertilitesi sorunumuz vardı, sonunda oldu.Demem o ki kimse umudunu kaybetmesin, denemeye devam maddi manevi imkân olduğu sürece.Herkese Umut olsun diye yazıyorum

Göğüs ağrılarınız ya da hassasiyetiniz ne zaman başladı? Bugün transferin 7. Günü daha göğüslerimde acı sızı yok. İlk transferimde de 14. Gün başlamıştı hassasiyet. Daha erken mi acaba

Sorunsuz bir şekilde bu süreci de atlatırız inşallah9+4 üz bizde aslinda ama 1 hafta kadar önden gidiyormuş bebişler 10 haftalık görünüyor dedi doktorum bende tekrar doktorumla görüşüp karar vereceğim uygun zaman için. 8 haftalık itibariyle test yapılabiliyor dedi konuştuğum kişi.

Genoks yurtdışına gitmiyor canım panorama Amerika'ya gidiyor. Allah güzel haberler almayı nasip etsin hepimize bizde panoramaya yaptıracağız öyle görünüyor.

Amin inşallah, benim 11+3 oldu bugün estrofem 9.haftada kesildi, progestan iğneleri de o hafta kesildi ama fitil sayısı arttı. Bu hafta da fitil sayısı azaldı... Senin de yakında keser doktor, artık kritik süreci tamamlıyoruz

Bende cinsiyet belli olsun öyle alırım diyordum, belli oldu şimdi de bi 20 hafta dolsun diyorum... İnsanın endişesi hiç bitmiyor

Amin inşallah maşallah bebişlere sağlıkla ilerlesinler. Ben biraz araştırmıştım en uygun 12 ve sonrasıymış. Öncesinde kanda fetala ait dna daha az oluyormuş yanlış çıkma olasılığı artıyormuş. Sende araştır istersen biraz

Ay inşallah cuma günü benim randevum 10. Haftada estrofemi kesmiştik bakalım bu haftada diğerlerini keser galiba. Pfff çok merak ediyorum bebiş nasıl acaba

Bunu okumak çok iyi geldi bizde de ciddi erkek infertilitesi var ve ilk denemem transfer sonrası negatif oldu. Şimdi baştan başlamam gerekecek

Bunu okumak çok iyi geldi bizde de ciddi erkek infertilitesi var ve ilk denemem transfer sonrası negatif oldu. Şimdi baştan başlamam gerekecek
Sperm ve yumurta olduğu sürece pes etme.Herşeyın zamanı var ama erkek infertilitesinde iyi bir labaratuvarı olan hastane olsun mutlaka Embriyo gelişimi için çok önemli

Sperm ve yumurta olduğu sürece pes etme.Herşeyın zamanı var ama erkek infertilitesinde iyi bir labaratuvarı olan hastane olsun mutlaka Embriyo gelişimi için çok önemli
Doğru söylüyorsun. Laboratuvarı iyi olan kendi şehrimizde ki tüp bebek merkezinde bi defa daha denicez.

Kizlar merhaba. 7+6 da yim ama akıntım var sürekli. Ara ara kahverengi ara ara açık kırmızı. Çoğu lekelenme tarzında. Tek seferlik olması. Sizde yasayanlar var mi böyle bir durum? Neler yaptı doktorunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…