Bu arada benim ikiz gebelik olduğu için fiyat değişiyordur mutlakaCanım ben İstanbul'da değilim ama doktorum panorama testi önerdi bana Amerika'ya gidiyormuş kan 2-3 haftaya kadar sonuç geliyor dediler konuştum bilgi aldım. Fiyat 395 dolar dediler. Başka firmalardan bilgi yada fiyat alan arkadaşlar var mı acaba?
Canım çok geçmiş olsun.Ben 2 yıl önce ikiz gebelikten kürtaj oldum.İki kese vardı, biri boştu, diğerinin kalp atışını duymuştum ama sonradan durmuş.8.haftada gittiğimde 6+4 de kalmıştı.İki kese olduğu için doktor kendi düşmesini beklemek çok zor olur, sonrasında yine parça kalabilir demişti , kürtaj oldum vakumla kolay geçti sonrasında da sıkıntı yaşamadım çok şükürBenim 8+2 di. İki kesede de bebek vardı .bugün başka bir doktora daha gittik genetik dedi. Ne zaman düşer nasıl düşecek . pazartesi randevum var. Kürtajsız olsun istiyorum. Bakalım inşallah
Kuzum ben şimdi panaroma ile görüştüm tek gebelik 495 dedi diğerinede daha az kapsamlı olana 320 dedi senin sorduğun kapsamı neydi?Bu arada benim ikiz gebelik olduğu için fiyat değişiyordur mutlaka
Evet canım yapılan test kapsamına göre değişiyormuş bizim çift yumurta ikizi olduğunu söyleyince panorama basic paketini önerdi broşürüde incelemiştim bize uygun tek paket o sanırım onuda 395 dolar dedi. tek gebeliklerde daha kapsamlı paketler var birde faesttest varmış canım Kore testi dedi oda 300 dolar olarak fiyat verildi panorama testte kan Amerika'ya gidiyor kararsız kaldım ama panoramaya daha yakınım sanki sen ne düşünüyorsun?Kuzum ben şimdi panaroma ile görüştüm tek gebelik 495 dedi diğerinede daha az kapsamlı olana 320 dedi senin sorduğun kapsamı neydi?
Bende panaromaya daha yakınım kadın baya bildi verdi ayrıntılı anlattı ben trafikteydim çok anlamadım ama tekrar arayacağım pazartesiden itibaren herhangi bir gün yapılabilir dedi eve gelip kani alacaklar diğer firmayı aradım kadın şuan meşgulüm deyip kapattı zaten tekrar arayacağım dedi ama bilmem ne zaman arar oradan fiyat bile alamadım.Evet canım yapılan test kapsamına göre değişiyormuş bizim çift yumurta ikizi olduğunu söyleyince panorama basic paketini önerdi broşürüde incelemiştim bize uygun tek paket o sanırım onuda 395 dolar dedi. tek gebeliklerde daha kapsamlı paketler var birde faesttest varmış canım Kore testi dedi oda 300 dolar olarak fiyat verildi panorama testte kan Amerika'ya gidiyor kararsız kaldım ama panoramaya daha yakınım sanki sen ne düşünüyorsun?
Dünden beri bakamadım foruma nasıl oldun? Ben de yaptıracağım bu hafta inşallah cumaya da doktora randevum var. Randevudan sonra daha iyi olur dedi doktor 12+4 olmuş oluyor.Çok teşekkür ederim, hala uyuyamadım, evde yürüyorum karnım iyicene şişti... Hamilelikte gaz problemi de baya sıkıntıymış.. Yürümek iyi geldi ama şimdi oturdum biraz daha iyi... Sen Fetal DNA yaptıracak mıydın? 10.haftada istedi benden doktor
Hangi paketine dediler canım bana orta pakete 435 dolar dedilerCanım ben İstanbul'da değilim ama doktorum panorama testi önerdi bana Amerika'ya gidiyormuş kan 2-3 haftaya kadar sonuç geliyor dediler konuştum bilgi aldım. Fiyat 395 dolar dediler. Başka firmalardan bilgi yada fiyat alan arkadaşlar var mı acaba?
Ben bir de intergeni çok duydum Ankara merkezli bir firma testte Ankara’da yapılıyor ama tüm kromozomlara bakıyoruz dediler 300 dolar fiyatıEvet canım yapılan test kapsamına göre değişiyormuş bizim çift yumurta ikizi olduğunu söyleyince panorama basic paketini önerdi broşürüde incelemiştim bize uygun tek paket o sanırım onuda 395 dolar dedi. tek gebeliklerde daha kapsamlı paketler var birde faesttest varmış canım Kore testi dedi oda 300 dolar olarak fiyat verildi panorama testte kan Amerika'ya gidiyor kararsız kaldım ama panoramaya daha yakınım sanki sen ne düşünüyorsun?
Kuzumniyi ki bakıyordun ve erken tespit ettin kontrol altına alınır birşey olmaz Allahın izniyleSağol canım evet göründüm ilaç başladık 1 hafta sonra kontrolüm var sabah doktorumla konuştum kardiyoloji ye yönlendirince hemen randevu aldım yoksa içim içimi yerdi hafta sonuçok tedirgin oldum ama bebeklerimizide gördük bugün çok şükür iyiler
Hayır canım olmadı benimkiHamile kaldınız mı
Temizlenmiştir rahmin inşallah..rabbim bir daha yaşatmasın..bir dahaki sağlıklı, bebeğini kucağına alacağın güzel bir gebelik olsun inşallahBen ilaçı akşam 7 gibi almaya başladım. Her saat başı 1 alttan bir ağızdan al dedi doktorum. Toplamda 5 saat arayla. 3. Saatte ilaç dokundu bana ( ki çok sık görülen bişey değilmiş) kestik hemen. Ama sabah 5 te kanama geldiğini farkettim. Kalkıp tuvalete gittiğimde kesede düştü. Doktorum 3 gün daha ilaca sadece alttan olarak devam et dedi. İçeride hiç bişey kalmasın dedi. Ve bugün son olarak bitirdim. Ama yine de küçük parçalar bugünde düşürdüm.
rabbim bir daha yaşatmasın..bir dahaki sağlıklı, bebeğini kucağına alacağın güzel bir gebelik olsun inşallahBenim kanamam olmadı cnm. Normal muayene için gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ilaç verdiler sonra kürtaja alındım.
İnşallah bir dahaki gebeliğinde bebeğini kucağına alırsın canımİlacı bıraktıktan 10 gün sonra gelmişti. 6+4 boş keseydi kendiliğinden düştü
Kuzum kişiden kişiye değişir o..vücudun ilaca verdiği tepkiye bağlıKızlar ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama gerçekleşti. Ayrıca kürtaj mı oldunuz yoksa ilaçla kese düştü mü?
Kuzum yumurta dediğin her ay yeniden oluşuyor..senin bu ay ilaçlardan dolayı çok sayıda oluşanlar gerilemiştir ama gelecek ay yeniden oluşacak.. yumurtalıklarına birşey olmazHiç yumurtam kalmamış mıdır
Bana doktorum maddi imkan varsa panoramayi öneriyorum dedi canım fiyat konusunda biraz daha uygun olan genoksta olabilir dedi ama panoramaya yakınım bende kaçıncı haftada yaptırmayı önerdi doktorun canım kaç haftalik şuanda bebişBen bir de intergeni çok duydum Ankara merkezli bir firma testte Ankara’da yapılıyor ama tüm kromozomlara bakıyoruz dediler 300 dolar fiyatı
O zaman daha da iyi olur... Yaa çok heyecanlı, bakalım cinsiyet ne olacakkkDünden beri bakamadım foruma nasıl oldun? Ben de yaptıracağım bu hafta inşallah cumaya da doktora randevum var. Randevudan sonra daha iyi olur dedi doktor 12+4 olmuş oluyor.
Ben Genoks'da yaptırdım fakat hastane ile anlaşmalılarmış... Normalde fiyat 400 dolarmış, ama anlaşma dolayısı ile 330 dolar verdik. Ben çok memnun kaldım, 3 günde geldi sonuç inanamadımKızlar İstanbulda fetal DNA testini yaptıranlar nerede yaptırdınız acaba birde kaça mal oldu.?
Yurt dışına gitmiyormu baya hizliymis vallahi bugün gittim bende kontrolüm vardı işte fetal DNA yaptırmayı düşünüyormusunuz dedi eşimde istiyor yaptıralım içimiz rahat etsin önceden birşey olursada kendimizi ona hazırlarız dedi bakalım düşünüyoruz şuan 9+2 bugün benim usgye göre bugun iğneyi ve estrofemi biraktirdi sadece fitil kullanacağım 12. Haftaya kadar önümüzdeki hafta heralde yaptıracağız panaromaya büyük ihtimalle.Ben Genoks'da yaptırdım fakat hastane ile anlaşmalılarmış... Normalde fiyat 400 dolarmış, ama anlaşma dolayısı ile 330 dolar verdik. Ben çok memnun kaldım, 3 günde geldi sonuç inanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?