- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Evet mide yanması da çok rahatsız ediyor. Doktoruna onu da belirt istersen belki onun için de rahatlatıcı bir şey verir hafifletir yanmanıdün moralim biraz bozuktu. üstüne mide ağrısı başladı sabah bulantı ile baş dönmesi çok fazla olunca doktora gittik serum taktılar biraz rahatladım. zaten baharatlı bir şey yiyemiyrokm. et tavuk midem bulanıyor. ekmek peynir muz meyve dondurma falan hep serin şeyler yiyesin var. bir de bulantı hapı verdiler bugün biraz normal oldu. ama hala midemde ki yanma gitmedi. inşallah geçer bu çok rahatsız ediyor beni bulantıdan ayrı.
Canım geçecek bunlar, gececeğini bilerek biraz sabredeceksin..yanma için gaviscon içebilirsin emilimi yok onun o yüzden zararsız rahatlatır senidün moralim biraz bozuktu. üstüne mide ağrısı başladı sabah bulantı ile baş dönmesi çok fazla olunca doktora gittik serum taktılar biraz rahatladım. zaten baharatlı bir şey yiyemiyrokm. et tavuk midem bulanıyor. ekmek peynir muz meyve dondurma falan hep serin şeyler yiyesin var. bir de bulantı hapı verdiler bugün biraz normal oldu. ama hala midemde ki yanma gitmedi. inşallah geçer bu çok rahatsız ediyor beni bulantıdan ayrı.
Pcos da aşırı uyarılıyor yumurtalık ve çok yumurta büyüyebiliyor..senin ilacı kestiği için sayı olarak fazla olsa da büyüme durmuş..yumurtalar 20 mm nin üzerine çıkınca çatlıyor normalde..çatlatma iğnesi de olmadın sen yumurtaların çatlamaz..o yüzden doktor takip edecek seniCanım bugün regl min 2 gununden itibaren sayarsak, 14 gün. Ama yumurtalarim 12 mm. Lider yumurta secilmedi. Birden fazla yumurta büyüdü. Normal mi.
Ben solante pregna aldım onu kullanıyorum hamileler için özel.Herkese hayırlı bayramlar. Güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ya da doktorunuzun önerdigi bir marka var mı?
Teşekkür ederimBen solante pregna aldım onu kullanıyorum hamileler için özel.
Ben kızıma kullandığım kremi kullanıyorumHerkese hayırlı bayramlar. Güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ya da doktorunuzun önerdigi bir marka var mı?
Siz kullandınız mı ve hangi markaydı ? Doktorunuz mu önerdiYumurta kalitesini artırmak için melatonin kullanın, uyku hormonu 3mg olanlardan alın yatmadan önce için, hiçbir zararı yok. Koemzim Q10 mutlaka kullanın
Valla ben bu halde nasıl da yoruldum sizi mide bulantıları bi taraftan hormonlar bi taraftan sizleri düşünemiyorum, rabbim yardım etsin..öksürüğün nasıl olduKızlar dün 4 saatlik bir yolculuk yaptım gelince uzandım dinlendim birazda uyudum ancak kendime geldim vallahi bu kurban nasıl geçecek bilmiyorum etler var yapılacak edilecek mide bulantıları baş dönmesi bir yandan Allah hepimizin yardımcısı olsunbayram dönüşü randevu var Allah'tan bebeği görsem biraz rahatlayacaktim.
Kacinci haftasindasiniz gebeliginizin acaba?dün moralim biraz bozuktu. üstüne mide ağrısı başladı sabah bulantı ile baş dönmesi çok fazla olunca doktora gittik serum taktılar biraz rahatladım. zaten baharatlı bir şey yiyemiyrokm. et tavuk midem bulanıyor. ekmek peynir muz meyve dondurma falan hep serin şeyler yiyesin var. bir de bulantı hapı verdiler bugün biraz normal oldu. ama hala midemde ki yanma gitmedi. inşallah geçer bu çok rahatsız ediyor beni bulantıdan ayrı.
6+3 deyim nerdeyse hiç belirtim yok. Siz kacinci haftasının? Herkes çok yoğun belirti yaşıyor, endişe etmeye başladımKızlar dün 4 saatlik bir yolculuk yaptım gelince uzandım dinlendim birazda uyudum ancak kendime geldim vallahi bu kurban nasıl geçecek bilmiyorum etler var yapılacak edilecek mide bulantıları baş dönmesi bir yandan Allah hepimizin yardımcısı olsunbayram dönüşü randevu var Allah'tan bebeği görsem biraz rahatlayacaktim.
Hangi marka olduğunu hatırlamıyorum, doktor önermedi ben kendim araştırarak aldımSiz kullandınız mı ve hangi markaydı ? Doktorunuz mu önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?