2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Korkma canım okuyor, yat dinlen..doktorun gerekeni yapmış sen de dinlenerek gerekeni yapmış olacaksın ve geçecek canım korkma

Valla ne güzel kanamam olmadı diye seviniyordum sabah 6 da dünyam şaştı, korktum ama sizleri okuyordum ya panik yapmadım o yüzden olabilir normal dedim, gördük kese de bebek de güzeldi hafif ağrılarım var adet ağrısından az. Ne zman gecer bu. Yeğenimin sünnet düğünü var memlekette 10 saatlik yol gitmesen daha iyi dedi doktor. Söylemedik ailelere söylemek zorunda kalıcam şimdi köye gidemem

Korkma kuzum, geçecek bu durum..kahverengi olduğu sürece hiç korkma
Kırmızıya döndü muayeneye gittim. Kese normal. Kanama alanı vs yok dedi. Erken gebeliklerde olabiliyor dedi. Fitili bıraktık. Proletuex i 2 doza çıkarttı. Baya regl gibi oluyorum. Kasıklarımda ağrı da var. Bu progestan yeterli olur mu bilemedim. Ne yapmalıyım şuan dinleniyorum.

Valla vakit yok ki göğüse gitmeye pazartesi Ankara'ya giriyoruz kurban için bugün özele giderim belki eşim gelirse inşallah.

Bende şuan aynıyım 6+1 bugün. Coraspini kesti ama oksapara devam ediyorum. Karnım baya ağrıyor. İnşallah iyi olur

Bende şuan aynıyım 6+1 bugün. Coraspini kesti ama oksapara devam ediyorum. Karnım baya ağrıyor. İnşallah iyi olur
Benim de hafif kasık ağrısı gibi su anda progestan iğne yapmıyordum ben ohss den dolayı kesmiştik smdi 3 günde 1 yap dedi bide corasprin kesti sadece geçmiş olsun canım bebek de kese de iyi çok şükür sen nasılsın

Ben iyiyim ama karnım baya ağrıyor baya da kanama var regl gibiyim hayret. Karnımdan baktığı için daha kalp atışı göremedik vajinal muayene etmiyor. Umarım durur uzanıyorum artık. Bende kan pıhtılaşması olduğu için oksapara devam edeceğim. Coraspin i bırakırdı. Fitili de bıraktım. Başka doktora mı gitsem acaba.

Valla bilmiyorum canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama panik yapma rahat ol ilaçları düzgün alıyorum bende uzanıyorum napim daha

ya ben yatamıyorum mutlaka kalkıyorum bir de sabah o kadar hoplayarak kalktım yataktan korktum uykuda sonra bu saate kadar içim içimi yedi bebeğe bir şey oldu mu diye. doktorum bana da dinlen dedi biraz yatıp biraz kalkıyorum valla anneme falan gidiyorum araba ile evde çocuk daha çık yoruyor daralıyorum. 11 temmuzda randevum var artık ne olacaksa olacak. ben bir daha kanama yaşamadım yine de yatmam gerekir mi hala bilmiyorum.

benim kanamada hiç bir kan sulandırıcıyı kesmedi doktorum. bir gün oldu ama aynı benim de sancı ile başladı birden hatta düşük yapıyorum sandım. bildiğin kasıklarım ağrıdı açık pembe oldı sonra kırmızı sonra kahveye döndü. fitil verdi doktor iki gün sabah akşam kullandım geçti. çok şükür bebek ile kesede bir şey yoktu

Aman sakın gitme. Ben 5 saatlik yola gittim. Son bir saat kasık ağrım oldu. Hareket ettikçe yine oluyor. Allah'ım korusun bebeklerimizi de bizleri de.

Ya ınşallah olmaz canım benım lekelenmem devam edıyor kahve leke kanama yok şukur ama yıne korkuyorum aglama krızlerı yaşıyorum herşey batıyor bana anlamadım mıde bulantısı koku almazsam yok bıtek baş donmesı uyku halı bıde mıde yanmam var çok bızde 5temmuz çarşamba dedı bayram sonrası tahlıller ıstedı doktor onları yaptık sonuçlarada ozaman bakıcakmış hayırlısı olsun ınşallah canım ıyı düşünelım ıyı olsun

Merhaba endişe etmeyin, corona dahi olsa benim bir arkadaşım iki kere corona geçirdi gebeliği boyunca... Ayrıca Corona için artık ilaç vermiyorlar. Ben de geçirmiştim geçen sene sadece C vitamini dedi sağlık bakanlığı... Ağrınız olursa da Parol içmenize izin vereceklerdir. Strese sokmayın kendinizi, çok geçmiş olsun.

benim de çok midem yanıyor. yanmada değil böyle değişik ya gastrit gibi sanki çok ilginç. ve ben de her şeye ağlıyorum dizilere bile saçma saçma hormonlarımız tavan ayyy hayırlı haberleri alırız inşallah

Coronodan ziyade öksürük korkutuyor öksürük krizi başlayınca uzun sürüyor ve karnım ağrıyor artık öksürmekten bebeği etkiler mi acaba diye şimdi bal karabiber limon suyu a karistirdim yedim birde ıhlamur içeceğim yüksek yastıkta yatmaya çalışacağım kafamı yastığa koyduğum an şiddetleniyor öksürük dün bildiğiniz sabaha kadar öksürdum. Bebeğe bişey olursa diye korkuyorum.

Aman sakın gitme. Ben 5 saatlik yola gittim. Son bir saat kasık ağrım oldu. Hareket ettikçe yine oluyor. Allah'ım korusun bebeklerimizi de bizleri de.
Yok canım gitmicem söyledik anne babalara kardeşime de söyledim çok sevindiler zaten sakin sakın gelme dediler Allah'tan anlayislilar Allah korusun ben inanıyorum Allah koruyor

Öksürük, hapşırık, kusma vs gibi hareketlerin kesinlikle bebeğe bir zararı olmadığını anlatıyordu bir doktor youtube'da... İnternette de benzer bilgiler çıkıyor... Korkmayın, bende iki üç gün önce migren atağım dolayısı ile çok kustum... O kadar midem kasıldı ki, belki 20dk ara ile kusuyordum... O zaman eşimde araştırdı bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…