Tamam canım..inşallah güzel haberler verirsin bize pazartesiHala iğne vuruluyorum aynı zamanda hapta içiyorum lekelenmem durdu 200 mg hap günde 3 kez bide iğne vuruluyorum günde 1 kere
Amin canım inşallahİyi akşamlar kızlar, uzun zamandır ayrı kaldım. Bulantılarım baya arttı... Aslında bi ara azalmıştı ama maalesef bu aralar çok arttı.Mindamin Mindamin ve Pesperuu okuyabildiğim kadarı ile olumlu gelişmeler olmamış. Çok çok üzüldüm. Bir sonraki deneme de inşallah olacak. Vazgeçmek yok. Ben dün bir hayli kötüydüm, sanırım toplam 12 defa istifra ettim. Tüm gün sadece 1 paket çubuk kraker yedim, oda midemde durmadı. Onun haricinde çok baş ağrım vardı, maalesef azıcık da ishal oldum, doktorum enfeksiyondan şüphelendi ama ishalim çok şükür hemen kesildi, ben stresden olmuş olabileceğini düşünüyorum eskiden de stres anımda hemen bağırsaklarıma vururdu ve her regl döneminde mutlaka benzer şekilde ishal olurdum. Onun haricinde bende kontrolden kontrole gün sayıyorum. Hepiniz için bundan sonraki süreçlerin daha iyi gitmesini dilerim.
İnşallah çok morelim bozuk vallahi böyle bi durum yaşayan var mı yok mu onu da bilmiyorumTamam canım..inşallah güzel haberler verirsin bize pazartesi
Su içmeye çalışıyorum ama midemde hiç birşey durmuyor... Bugün daha iyiyim ama dün nedense ekstra fazlaydı rahatsızlıklarımAmin canım inşallahcanım yaa senin baya kötü bulantın olmuş..yiyemiyorsan da su iç, kussan bile su iç kuzum..inşallah çabuk geçer çok uzamaz bulantılı dönemin
İnşallah teşekkür ederim :)İyi akşamlar canım. Çok geçmiş olsun. Az kaldı inşallah geçecek bu dönemlerinşallah sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
İlaç alıyor musun canım bulantı için. Doktorlar veriyor istersen.Su içmeye çalışıyorum ama midemde hiç birşey durmuyor... Bugün daha iyiyim ama dün nedense ekstra fazlaydı rahatsızlıklarım
çok zorlu süreçler bunlar ama hepsi geçiyor. oğlum olsun diye de yıllarca uğraştım kaç kere denedik. ne kadar umutsuzluğa kapıldım hırpaladım hamile kaldım doğana kadar. her gün kalbi durursa diye uyuyamıyordum. doğuma gidene kadar her muayene de doktora ilk kalp atışına bakın atıyor mu diyordum onu duymadan rahat edemiyordum. ama bak şimdi 3 yaşında .evet canım bı suru ılaç allah bılır çogu nerelerımıze zararlı ınşallah bebışler ıyı olsunda ıdare ederız rabbım yardımcımız olsun ne guzel maşallah bebışını allah bağışlasın kardeşının olması ne guzel çok zor oluyırdur bıde yat dese ne yapacan ıyıkı annenler varmış benımkıler yurt dışında
Maşallah allah nazarlardan korusun paşayı ne guzel valla sonu ışte boyle olsun deger butun acıya ya bende duyamadım dıye aklım kaldı kalp atışını duysam heralde başka bışey düşünür yetım kendımı rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın senın kaç haftalım oldu?çok zorlu süreçler bunlar ama hepsi geçiyor. oğlum olsun diye de yıllarca uğraştım kaç kere denedik. ne kadar umutsuzluğa kapıldım hırpaladım hamile kaldım doğana kadar. her gün kalbi durursa diye uyuyamıyordum. doğuma gidene kadar her muayene de doktora ilk kalp atışına bakın atıyor mu diyordum onu duymadan rahat edemiyordum. ama bak şimdi 3 yaşında .
inşallah bu günlerimiz de tatlı telaşlı bir anı olarak kalacak
amin canım. duysak da doğana kadar bu duygular geçmiyor maalesefMaşallah allah nazarlardan korusun paşayı ne guzel valla sonu ışte boyle olsun deger butun acıya ya bende duyamadım dıye aklım kaldı kalp atışını duysam heralde başka bışey düşünür yetım kendımı rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın senın kaç haftalım oldu?
Evet doktor prilam verdi, ama bazen çok fayda etmiyorİlaç alıyor musun canım bulantı için. Doktorlar veriyor istersen.
Benim iştahım iyiydi .ama bugün ne iştah var ne bişey. Baş ağrısı miğde yanması var. Kasık ağrısı neredeyse sürekli oluyor. Vücudumda da sivilcelenme oluştu.kızlar dünden beri benimde midem çok fena. her şey kokuyo kusamıyorum da bençıkarsam rahatlarım belki. size de her şey kötü kokuyor mu ? peynir de ekmek de tost gibi şeyler yiyorum meyve
Neyden oluyor acaba. Bende de var.Kızlar bendede boğaz ağrısı başladı hafif yutkunurken acıyor pastil alsam zararı olur mu ne yapsam bilemedim ilerlemeden.
Bilmiyorum ki ben bu aralar çok yoruldum birde gece ateş basması oluyor hala progestan kullandığım için sanırım terliyorum usutuyorumNeyden oluyor acaba. Bende de var.
benimde kasık ağrım geçmiyor. ama aşırı bir ağrı değil. bu saatlerde midem düzeliyor şimdi iki tabak yemek yedim sonra yine gelmeden bulantıBenim iştahım iyiydi .ama bugün ne iştah var ne bişey. Baş ağrısı miğde yanması var. Kasık ağrısı neredeyse sürekli oluyor. Vücudumda da sivilcelenme oluştu.
Geçmiş olsun canım aynı şey bende de var. Ateş basıyor diye kapı pencere açık yatıyorum. Sabahları boğazım şiş kalkıyorum bir de bende alerji de olduğu için bir haftadır hasta gibiyim.Bilmiyorum ki ben bu aralar çok yoruldum birde gece ateş basması oluyor hala progestan kullandığım için sanırım terliyorum usutuyorum
Canım Allah yardımcın olsun. Migrenle birlikte çok daha zor oluyordur. İnşallah kısa sürede geçerEvet doktor prilam verdi, ama bazen çok fayda etmiyorsanırım migrenimin olduğu gün tetikleniyor.
Çok şükür bende pozitifi gördüm yarın tekrar test yapıcam inşallah güzel şekilde artış gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?