2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben iyiyim yatıyorum bazen geziniyorum dizi izliyorum hayırlısı inşallah tutunurlar Kabak çekirdeği yiyorum

Benim 2 toplama 1 transfer ve ilaçlar ve dondurma 120 yi buldu belkide geçti

bu kadar emeğin masrafın karşılığı olsun inşallah

çok içten diliyorum inşallah güzel sağlıklı bebişleriniz olsun

kizlar ben bugn transfer oldum ama benm hafif alt karnm yani kasiklrmda sanci oluyor gbi oluyor batma neden acaba

Bu arada kızlar ben ne avokado ne ananas ne de nar suyu tükettim. Sadece doktorun verdiği ilaçları ve vitaminleri kullandım. Doktorum bana kuru kayısı,ceviz, badem ve çiğ kabak çekirdeği yememi onermisti. Onun dediklerinin dışına çıkmadım. Size tavsiyem çok karıştırmayın midenizi. Zevk almadiginiz şeyleri yemek için kendinizi zorlamayın. Bana söylenen asitli içeceklerden, aşırı baharatlı yemeklerden uzak durmam. Onun dışında herşeyi de tüketiyorum. Yani kendinizi kasmayın olağan davranın.

Ben iyiyim yatıyorum bazen geziniyorum dizi izliyorum hayırlısı inşallah tutunurlar Kabak çekirdeği yiyorum
Allah iyilik versin. Bende çiğ kabak çekirdeği, fındık ve ananas yiyorum. Asıl şoku sigara içmemekle yaşıyorum. Ve üstüne 3 litreye yakın su içiorum. Resmen belirtisizi birşey yaşıyorum, bol bol dua ediyorum

Aslında gerçekten de yapmamız gereken bu

Kızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?

Kızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
İnanki ben bu süreçte doktoruma ne rahim kalınlığını, ne östrojen progesteron değerlerini sordum. Neticede benim uzmanlık alanım değil. Eğer uygunsa doktor transferi yapacaktır zaten. değilse de ona göre ilaç dozlarini ayarlayacaktir. Bence hiç kafanızı bulandirmayin bunlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…