- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.437
- 53
- 30
Ay inşallah canımBazı kadınlarda tutunmaya başlarken ağrılar başlayabiliyor yani ilk günden beri..seninde inşallah tutunuyordur bebişin
Hayırlısı olsun canım,sonu güzel Olsun da beklenir inşallah
benmki 16 ama nasl dayancam bilmiyorumTest tarihi 14 Mayıs olanlar el kaldırsın
Ben iyiyim yatıyorum bazen geziniyorum dizi izliyorum hayırlısı inşallah tutunurlarYeni transfer olan arkadaşlar nasılsınız?Benim bugün 2.günüm belim ve sırtım çok ağrıyor, çok fazla da yatmıyorum ama neden anlamadım, inşallah olumluya işarettir.Gerçi belirti olmaz ama bu bel ağrıları transferden sonra başladı
32.500 yalnızca hastaneye ödediğimiz tüp bebek ücreti yanında embriyoskop mikroçip histereskopi ve gebelik serumu için toplamda 70 bine yakın tuttu. Haricindeki ilaçların hepsi özel reçete olduğu için kutusu bin TL olan vitaminler progestan dex gonal f ovitrelle gonapeptyl derken 3 ay boyunca il dışı gidiş gelişle çok rahat 100 bin TL tuttu benimki
Benim 2 toplama 1 transfer ve ilaçlar ve dondurma 120 yi buldu belkide geçti
tutunması için en çok avakadoyu tavsiye ediyorlarBen iyiyim yatıyorum bazen geziniyorum dizi izliyorum hayırlısı inşallah tutunurlarKabak çekirdeği yiyorum
Benim 14 ama 15inde gel dediler seçimden dolayı amaaa tabi ki iki çizgi görürsem ben ablamın hastanesine gidip hemen kan veririmTest tarihi 14 Mayıs olanlar el kaldırsın
Onu da yiyorumtutunması için en çok avakadoyu tavsiye ediyorlar
Hayır hic sanmıyorum hic panik olmayınGünaydın herkese, ben az önde köpeğime basmayayım diye bi korkuyla zıpladım atladım üstünden resmen içim çekildi, Allah’ım korusun resmen ağladım ya birşey olduysa diye, sizce olmuş mudur3. Günüm transfer sonrası
Ben bugun regl oldum dkh bitiminin 4. Günü. Bugun de kadın dogumda randevum vardı rahim kalınlıgına bakılacak bakalımBenim kanama olmadı ama baya mide bulantısı yaptı yan etki oldu. Normalde yarın regl olmam lazım
Benim 15 Mayıs ama ben önce idrarda bakarım kesin dayanamam.Heyecan heyecan..gelsin pozitifler
Çok normal benim 3 gün sürmüştü. Hatta eşime içerde büyük çalışma var diyordumkizlar ben bugn transfer oldum ama benm hafif alt karnm yani kasiklrmda sanci oluyor gbi oluyor batma neden acaba
Hadi hayırlısı olsun, Rabbim müjdeli haberler nasip etsin. İlk gün benimde oldu hatta 2. Günde. Bugün transfer gününü saymazsam 3. Günüm bende tık yok.kizlar ben bugn transfer oldum ama benm hafif alt karnm yani kasiklrmda sanci oluyor gbi oluyor batma neden acaba
Çok çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin göbişlerimizi sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun Aminbu kadar emeğin masrafın karşılığı olsun inşallah
çok içten diliyorum inşallah güzel sağlıklı bebişleriniz olsun
Allah iyilik versin. Bende çiğ kabak çekirdeği, fındık ve ananas yiyorum. Asıl şoku sigara içmemekle yaşıyorum.Ben iyiyim yatıyorum bazen geziniyorum dizi izliyorum hayırlısı inşallah tutunurlarKabak çekirdeği yiyorum
Aslında gerçekten de yapmamız gereken buBu arada kızlar ben ne avokado ne ananas ne de nar suyu tükettim. Sadece doktorun verdiği ilaçları ve vitaminleri kullandım. Doktorum bana kuru kayısı,ceviz, badem ve çiğ kabak çekirdeği yememi onermisti. Onun dediklerinin dışına çıkmadım. Size tavsiyem çok karıştırmayın midenizi. Zevk almadiginiz şeyleri yemek için kendinizi zorlamayın. Bana söylenen asitli içeceklerden, aşırı baharatlı yemeklerden uzak durmam. Onun dışında herşeyi de tüketiyorum. Yani kendinizi kasmayın olağan davranın.
İnanki ben bu süreçte doktoruma ne rahim kalınlığını, ne östrojen progesteron değerlerini sordum. Neticede benim uzmanlık alanım değil. Eğer uygunsa doktor transferi yapacaktır zaten. değilse de ona göre ilaç dozlarini ayarlayacaktir. Bence hiç kafanızı bulandirmayin bunlarlaKızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?