Ben normalde sarımsağa katlanamam hele hele bu süreçte işkenceden beter olmuş. Allah yardımcın olsun cnm. Empati yapmaya çalıştım ama maalesefKızlar akşama kadar iskende altındayım kurtarın benieşim bugunu buldu neymiş sarımsak tozu yapacakmış 4 saattir sarımsak soyuyo fırına attı kurutmak için acayip midem bulanıyor kavga ediyorum sabret diyo cildiricam valla az kaldı
Bir ilaç filan veriyor mu doktorlar bazen düşük yapılması için.?O zaman kürtaj olma hemen kuzum düşmesini bekle, eğer düşmezse son çare kürtaj olursun
Midem bulanıyor zaten ama dayanilmicak gibi değil yarım hava çekiyorum resmen burnumdanBen normalde sarımsağa katlanamam hele hele bu süreçte işkenceden beter olmuş. Allah yardımcın olsun cnm. Empati yapmaya çalıştım ama maalesef
Canım kullanmadın mı progestan tarzı iğne fitil veya hap
Hala iğne vuruluyorum aynı zamanda hapta içiyorum lekelenmem durdu 200 mg hap günde 3 kez bide iğne vuruluyorum günde 1 kereCanım kullanmadın mı progestan tarzı iğne fitil veya hap
Ben olsam üstüneMidem bulanıyor zaten ama dayanilmicak gibi değil yarım hava çekiyorum resmen burnumdanonun yanında bilerek öğüruyorum
MerhabaBende bi şey sorabilir miyim benimde Rahime çizik atıldı kanaman kaç gün sürdü transferin kaç ay sonra yapıldı acaba ?
Teşekkür ederim canımGebelikte artar o tazr şikayetler..içinde streoid olmayan şeyleri benim doktorum da önerirdi, doktorunu dinle kuzum ara ara kullan sürekli değil de arada rahatlarsın en azından
galiba biraz öyle olacakDesene kritik bir süreç bizi bekliyor.
İyi akşamlar canım. Çok geçmiş olsun. Az kaldı inşallah geçecek bu dönemlerİyi akşamlar kızlar, uzun zamandır ayrı kaldım. Bulantılarım baya arttı... Aslında bi ara azalmıştı ama maalesef bu aralar çok arttı.Mindamin Mindamin ve Pesperuu okuyabildiğim kadarı ile olumlu gelişmeler olmamış. Çok çok üzüldüm. Bir sonraki deneme de inşallah olacak. Vazgeçmek yok. Ben dün bir hayli kötüydüm, sanırım toplam 12 defa istifra ettim. Tüm gün sadece 1 paket çubuk kraker yedim, oda midemde durmadı. Onun haricinde çok baş ağrım vardı, maalesef azıcık da ishal oldum, doktorum enfeksiyondan şüphelendi ama ishalim çok şükür hemen kesildi, ben stresden olmuş olabileceğini düşünüyorum eskiden de stres anımda hemen bağırsaklarıma vururdu ve her regl döneminde mutlaka benzer şekilde ishal olurdum. Onun haricinde bende kontrolden kontrole gün sayıyorum. Hepiniz için bundan sonraki süreçlerin daha iyi gitmesini dilerim.
Ay senin de olumlu olcak bana öyle geliyor sen yine de dikkat et.acele etme kürtaj için dePazartesi gününe kadar aklımı oynatmazsamöğreneceğim ne olduğunu.Doktorum müthiş kesin konuşuyor ve ben onu çok seviyordum çok güveniyordum çok üzdü beni bu sefer .. Yine %1 verdi bana
İyi akşamlar umarım gittikçe azalır bulantılarınİyi akşamlar kızlar, uzun zamandır ayrı kaldım. Bulantılarım baya arttı... Aslında bi ara azalmıştı ama maalesef bu aralar çok arttı.Mindamin Mindamin ve Pesperuu okuyabildiğim kadarı ile olumlu gelişmeler olmamış. Çok çok üzüldüm. Bir sonraki deneme de inşallah olacak. Vazgeçmek yok. Ben dün bir hayli kötüydüm, sanırım toplam 12 defa istifra ettim. Tüm gün sadece 1 paket çubuk kraker yedim, oda midemde durmadı. Onun haricinde çok baş ağrım vardı, maalesef azıcık da ishal oldum, doktorum enfeksiyondan şüphelendi ama ishalim çok şükür hemen kesildi, ben stresden olmuş olabileceğini düşünüyorum eskiden de stres anımda hemen bağırsaklarıma vururdu ve her regl döneminde mutlaka benzer şekilde ishal olurdum. Onun haricinde bende kontrolden kontrole gün sayıyorum. Hepiniz için bundan sonraki süreçlerin daha iyi gitmesini dilerim.
Inşallah canım bugun çok kotuyum mıdem aşırı bulanıyor ayaklarımın altı berbat yere bassam sankı ıgne batıyor gıbı ınşallah geçer bu gunlerımızde hayırlısı ıleAman canım sen bişey yapma yat sadece. Kendine biraz zaman ver yatarak geçir sonrasında düzeliyor inşallah düzelir senin debende acile gittiğimde atan bişeyler vardı kalp demişti doktor duyamamıştık bir hafta sonra duyduk. Çok rahatlamıştım. Sen de inşallah duyunca baya rahatlayacaksın. Az kaldı
Geçmiş olsun canım. İnşallah geçecek bunların hepsiInşallah canım bugun çok kotuyum mıdem aşırı bulanıyor ayaklarımın altı berbat yere bassam sankı ıgne batıyor gıbı ınşallah geçer bu gunlerımızde hayırlısı ıle
evet canım bı suru ılaç allah bılır çogu nerelerımıze zararlı ınşallah bebışler ıyı olsunda ıdare ederız rabbım yardımcımız olsun ne guzel maşallah bebışını allah bağışlasın kardeşının olması ne guzel çok zor oluyırdur bıde yat dese ne yapacan ıyıkı annenler varmış benımkıler yurt dışındahayırlı olsun canım
benim de iki hafta sonra estrofem bitiyor ama iğneler sabah akşam fitil de sabah akşam 3 aya kadar devam edeceğim allahtan mani çıkmazsabu kadar şey kullanmamıza rağmen kabama oluyor. iş yapma canım yani ben de düzeleyim günlük hafif şeyleri yapacağım ama daha ev mev sil süpür yapamam. benim küçük çocuğum var bugün anneme yolladım o olduğu sürece yatmak imkansız. umarım bu süreç hemen geçer keyifli geze geze hamilelik geçiririz benim oğlum da tüp bebek onda böyle olmamıştı hoş o zaman çocuk yok tabi çok zorlanmıyordum demek. ama gezdim tozdum çalıştım bir şey olmamıştı
Canım inşallah 23 ünde mutlu haberi alırsın. Sonrasında da kucağına alırsınBeşinci gün blast olan 3 embriyodan biyopsi alınarak genetik işlem yapıldı. (Embriyo başına 5000 TL) Biyopsiden sonra hepsi donduruldu. Genetik işlem sonucu bir embriyo normal çıktı ve o embriyo da 12 Haziran 2023'de transfer edildi. Şimdi sonuç için 23 Haziran tarihini bekliyoruz. Gün aşırı bel ağrısı oluyor. Evden çıkmıyorum ama yatağa bağımlı olarak değil. Dualarınızı bekliyorum.
Canım benim süreci biliyorsun. Beni transferden sonra ilk muayene edip kese bozuk çok ümit yok ama ilaçlara biraz daha devam et dediğinde. Hocam bu böyle ise bu bebek dowmlu yada özürlü mü olur. Israr etmesem mi dediğimde hiç alakası yok dedi. Harika kesesi olan artışları çok iyi olan kişilerde de sorunlu bebek olabilir dedi. O yüzden sen düşsün diye ekstra bişey yapma tekrar muayene ol. Sonra karar ver bence.Kendisi düşer dedi sonra yolculuğa çıkacağız dedim,yolculukta rahatsız olursun pazartesi gel o zaman kürtaj yapalım dedi.. öncesinde tekrar kontrol ederiz dedi.8 haftalığa kadar kürtaj zarar vermezmiş anneye Şuan 6+3 gibi bişey zaten.Ben neden kürtaj olacağımı bilmiyorum düşecekse düşsün beklerim çok erken. embriyo gözüküyor belki kalp atışı gelecek belki büyüyecek ne biliyiö yani bu çocuğun özürlü olduğu 6 haftada mı anlaşılıyor ben hiç bişey anlamadım anlatmadı ki anlıyım günlerdir kendimi yiyorum neler oluyor diye Salı günü anlarız bakalım ama kanamam olsun valla deliricem artık
Evet verıyor bana vermıştı 2defada anca düşmüştü sana tavsıye etmem kürtaj olsan daha ıyı düşük çok zor gerçekten allah yaşatmasın o günlerı bıdaha kabus gıbıydeBir ilaç filan veriyor mu doktorlar bazen düşük yapılması için.?
Benim ilk transferimde kalp atışı duyulmadığı için tıp fakültesinde bir fitil verdiler rahimden. Aman Allahım inanılmaz bir sancıyla düşürmüştüm. Sonra kürtaja almışlardı.Bir ilaç filan veriyor mu doktorlar bazen düşük yapılması için.?
Kuzum bir ilaç veriliyor ama onun için hastanede yatman gerekebiliyor çok kanama yapabiliyor..ama küçük haftalara gerek de yok kuzum..inşallah senin için de gerek olmayacakBir ilaç filan veriyor mu doktorlar bazen düşük yapılması için.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?