2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben normalde sarımsağa katlanamam hele hele bu süreçte işkenceden beter olmuş. Allah yardımcın olsun cnm. Empati yapmaya çalıştım ama maalesef

Ben normalde sarımsağa katlanamam hele hele bu süreçte işkenceden beter olmuş. Allah yardımcın olsun cnm. Empati yapmaya çalıştım ama maalesef
Midem bulanıyor zaten ama dayanilmicak gibi değil yarım hava çekiyorum resmen burnumdan onun yanında bilerek öğüruyorum

Bende bi şey sorabilir miyim benimde Rahime çizik atıldı kanaman kaç gün sürdü transferin kaç ay sonra yapıldı acaba ?
Merhababenimde ilk transferim olumsuz olduktan sonra doktorum rahime çizik attı kanama değil ama yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün kadar lekelenme şeklinde oldu. Doktorum çizik atıldıktan sonra 6 ay süremiz var tekrar transfer için dedi bizde o sürede biraz toparlandık 3 ay sonra tekrar transferim oldu 18 Mayısta yanipozitif sonuç gördük çok şükür

İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır ayrı kaldım. Bulantılarım baya arttı... Aslında bi ara azalmıştı ama maalesef bu aralar çok arttı. Mindamin Mindamin ve Pesperuu okuyabildiğim kadarı ile olumlu gelişmeler olmamış. Çok çok üzüldüm. Bir sonraki deneme de inşallah olacak. Vazgeçmek yok. Ben dün bir hayli kötüydüm, sanırım toplam 12 defa istifra ettim. Tüm gün sadece 1 paket çubuk kraker yedim, oda midemde durmadı. Onun haricinde çok baş ağrım vardı, maalesef azıcık da ishal oldum, doktorum enfeksiyondan şüphelendi ama ishalim çok şükür hemen kesildi, ben stresden olmuş olabileceğini düşünüyorum eskiden de stres anımda hemen bağırsaklarıma vururdu ve her regl döneminde mutlaka benzer şekilde ishal olurdum. Onun haricinde bende kontrolden kontrole gün sayıyorum. Hepiniz için bundan sonraki süreçlerin daha iyi gitmesini dilerim.

Gebelikte artar o tazr şikayetler..içinde streoid olmayan şeyleri benim doktorum da önerirdi, doktorunu dinle kuzum ara ara kullan sürekli değil de arada rahatlarsın en azından
Teşekkür ederim canım geceleri kullanıyorum sadece gündüz idare etmeye çalışıyorum. Ağzım açık yatmaya da alışmamışım beni zorluyor baya.

İyi akşamlar canım. Çok geçmiş olsun. Az kaldı inşallah geçecek bu dönemler inşallah sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

Pazartesi gününe kadar aklımı oynatmazsam öğreneceğim ne olduğunu.Doktorum müthiş kesin konuşuyor ve ben onu çok seviyordum çok güveniyordum çok üzdü beni bu sefer .. Yine %1 verdi bana
Ay senin de olumlu olcak bana öyle geliyor sen yine de dikkat et.acele etme kürtaj için de

İyi akşamlar umarım gittikçe azalır bulantıların kendine dikkat et canım istediğin zaman biz buradayız pes etmek yok tabi ki

Inşallah canım bugun çok kotuyum mıdem aşırı bulanıyor ayaklarımın altı berbat yere bassam sankı ıgne batıyor gıbı ınşallah geçer bu gunlerımızde hayırlısı ıle

Inşallah canım bugun çok kotuyum mıdem aşırı bulanıyor ayaklarımın altı berbat yere bassam sankı ıgne batıyor gıbı ınşallah geçer bu gunlerımızde hayırlısı ıle
Geçmiş olsun canım. İnşallah geçecek bunların hepsi. Bebişleri kucağına aldığında hepsini unutacaksın

evet canım bı suru ılaç allah bılır çogu nerelerımıze zararlı ınşallah bebışler ıyı olsunda ıdare ederız rabbım yardımcımız olsun ne guzel maşallah bebışını allah bağışlasın kardeşının olması ne guzel çok zor oluyırdur bıde yat dese ne yapacan ıyıkı annenler varmış benımkıler yurt dışında

Canım inşallah 23 ünde mutlu haberi alırsın. Sonrasında da kucağına alırsın

Canım benim süreci biliyorsun. Beni transferden sonra ilk muayene edip kese bozuk çok ümit yok ama ilaçlara biraz daha devam et dediğinde. Hocam bu böyle ise bu bebek dowmlu yada özürlü mü olur. Israr etmesem mi dediğimde hiç alakası yok dedi. Harika kesesi olan artışları çok iyi olan kişilerde de sorunlu bebek olabilir dedi. O yüzden sen düşsün diye ekstra bişey yapma tekrar muayene ol. Sonra karar ver bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…