2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bence senin bebiş de sonshans47 nin bebişi gibi geriden geliyor olabilir canım, ona bir şans daha ver bence..hayırlısı neyse güzeli neyse öyle olsun

Zamanlaması harikaymış gerçekten tam işkence olmuş canım sana keşke mutfağa kapatsaydın eşini sarımsakla birlikte

Bence senin bebiş de sonshans47 nin bebişi gibi geriden geliyor olabilir canım, ona bir şans daha ver bence..hayırlısı neyse güzeli neyse öyle olsun
Pazartesi gününe kadar aklımı oynatmazsam öğreneceğim ne olduğunu.Doktorum müthiş kesin konuşuyor ve ben onu çok seviyordum çok güveniyordum çok üzdü beni bu sefer .. Yine %1 verdi bana

Canım benim sana umut da vermek istemiyorum ama niyeyse içimde bir his var..kuzum senin progesteron seviyen düştü sonra tekrar çıktı bir düzensizlik oldu ve belki de bebek kendini toparlamaya çalışıyor belki de gerçekten sağlıksız ve sağlıksız ise de çok kücük daha düşebilir kendiliğinden..başka doktor görüşü al ve olan herşeyi de güzel güzel anlat kuzum..hayırlısı neyse o olsun

Kendi doktorumda düşer kendisi dedi yola çıkacaksan seni rahatsız etmesin kürtaj yapalım rahat rahat gez toz dedi.Benim acı eşiğim yüksek bilmiyor ki beni yok Mindo hiç umutlanmıyorum bu defteri kapatmak istiyorum yeni bebiş transferine odaklanmak istiyorum tabi önce regl olmam lazım bunun için hepimiz için hayırlısı olsun

Bende bi şey sorabilir miyim benimde Rahime çizik atıldı kanaman kaç gün sürdü transferin kaç ay sonra yapıldı acaba ?
kanama hatırlamıyorum çok çok uzun zaman oldu. çizikten sonraki ay sanırım yapıldı zaten o bebeğin tutunmasını arttırmak içim yapılan bir işlemdi. yani bilmiyorum etkili oldu mu. ama o zamana kadar bir kez hamile kaldım o da kalbi durdu sonra tutunmadı olmadı. öncesinde de ondan sonra oğlum tutundu şükür. çok küçük bir işlem rahim filmi gibi kısa sürüyor. çok ağrım sızım olmadı. medicana beylikdüzü’nde Selman bey yapmıştı.

Endol bizim hastanede bazı gebelerde kullanılırdı hatta daha ileri haftalarda da verildiğini görmüştüm

rabbim sağlıklı hsyırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah

İnşallah canım bebisler iyi olsun da canım önemli olan o İdare etmeye çalışıyorum, inşallah 3 haftaya geçer diye temenni ediyorum

İnsallah sımsıkı tutunmustur sana bebişin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah

Pazartesi gününe kadar aklımı oynatmazsam öğreneceğim ne olduğunu.Doktorum müthiş kesin konuşuyor ve ben onu çok seviyordum çok güveniyordum çok üzdü beni bu sefer .. Yine %1 verdi bana
senin doktor hep yüzdelik çalışıyor galiba canım. Hayırlısı olsun inşallah pazartesi netleşir inşallah canım

Eyvahhh..bu adamlar gerçekten anlamıyorlar yok

Kızlar benim bir kaç haftadır burun tıkanıklığım çok artı. Geceleri nefes alamıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?. Benim normalde de alerjim var ve burun eğriliği ile burun eti şişkinliği var normalde ilaç ve sprey kullanıyordum. Doktora sordum ama iliadin sprey kullanabilirsin günde iki kez dedi ama netten biraz baktım onu önermeyen doktorlar da var. Bilemedim bende.

İyi yaptın pazartesine alarak canım, biri daha aynı şeyleri söylerse kafan da rahatlar en azından bir açıklama duyarsın kuzum

O zaman kürtaj olma hemen kuzum düşmesini bekle, eğer düşmezse son çare kürtaj olursun

Gebelikte artar o tazr şikayetler..içinde streoid olmayan şeyleri benim doktorum da önerirdi, doktorunu dinle kuzum ara ara kullan sürekli değil de arada rahatlarsın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…