- 9 Mayıs 2022
- 3.896
- 3.518
- 63
Amiiin inşallahYaaa, hayırlısı..en doğru zamanda olsun, bebeğini kucağına al da sonucunda
Hayırlı olsun canım benim, sımsıkı tutunsun sana bebişin 9 ay sonra kucağına gelsin inşallahSimdi transferden ciktim hepimize sans diliyorum bebeklerimiz simsiki tutunurlar insallah rabbim hayirlisindan versin
Evet doğru hesaplanıyor..kuzum eğer sonucu etkilemeyecekse başlanır, etkileyecekse zaten başlanmasın..bu kadar bekledin sonucu güzel olsunAmiiin inşallahDaha aramadılar ama lh 1.52 e2 de 128 çıkmış bunların bi oranı oluyormuş sanırım birbirine göre başlarlar mı sizce.
Evet doğru hesaplanıyor..kuzum eğer sonucu etkilemeyecekse başlanır, etkileyecekse zaten başlanmasın..bu kadar bekledin sonucu güzel olsun
Ben de miyom yuzunden kullandimZaten kist var ondan dolayı kullandım doğum kontrol hapı 7 gün içinde olunuyormuş hap bittikten sonra. Bugün 5. Gün bakalım inşallah olurum
Ben tüp bebek için ilaç kullanmadım caınım 2020 de kullandım embriyolarım vardı. Tedaviye başlamak için gittik kist çıkınca başlamadık doğum kontrol hapı verdi doktorum. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallahBenim de 2 gün gecikirdi en fazla.. tüp bebek ilaçları sonrası oluyor bazan böyle
32.500 yalnızca hastaneye ödediğimiz tüp bebek ücreti yanında embriyoskop mikroçip histereskopi ve gebelik serumu için toplamda 70 bine yakın tuttu. Haricindeki ilaçların hepsi özel reçete olduğu için kutusu bin TL olan vitaminler progestan dex gonal f ovitrelle gonapeptyl derken 3 ay boyunca il dışı gidiş gelişle çok rahat 100 bin TL tuttu benimkiİlk
İki yumurta takibinde toplam 10 bin civarı. Tüp bebek için de 40 bin TL. Şimdilik.
AminGünaydın embriyonuz güçlüyse ve rahimle uyum sağlayıp tutunacaksa böyle şeyler etkilemez,umarım pozitif sonuçlanır bebeğinize kavuşursunuz
Benim 2 toplama 1 transfer ve ilaçlar ve dondurma 120 yi buldu belkide geçtiİlk
İki yumurta takibinde toplam 10 bin civarı. Tüp bebek için de 40 bin TL. Şimdilik.
Rabbim hayat versin inşaAllah Cumanın hürmetineSimdi transferden ciktim hepimize sans diliyorum bebeklerimiz simsiki tutunurlar insallah rabbim hayirlisindan versin
Çok geçmiş olsun. Bende sadece opu oldu. Bugün 10. gün hala olmadım. Zaten normal düzenime göre olursam 8-12si arası olmam gerekir. Az önce doktoruma sordum bakalım cevap bekliyorum.Ben 9Subatta hem opu hemde histereskopi oldum. benim reglim 3martta oldu.normalde bana da 10gün icerisjnde regl olacaksin dediler ama olmadi.Artik dayanamadım doktor randevusu almistim kı o gün yolda oldu hatta.belkide histereskopidendir.ama çok gecikti ve ben inanilmaz ağrılar yaşadım içimden birkaç tane et parçası düştü hatta çok korkmuştum.doktora fotoğraf çekip gosterdigimde histereskopide aldıkları gibi polip olduğunu ve rahmin parçası olduğunu söyleyip çokta onemsememisti.sonrasinda da regl gecikmesi yaşadım ve oluncada çok sancılı ve ağrılı oldu.adetim zaten duzensizdi iyice bozuldu .
Bazı kadınlarda tutunmaya başlarken ağrılar başlayabiliyor yani ilk günden beri..seninde inşallah tutunuyordur bebişinYeni transfer olan arkadaşlar nasılsınız?Benim bugün 2.günüm belim ve sırtım çok ağrıyor, çok fazla da yatmıyorum ama neden anlamadım, inşallah olumluya işarettir.Gerçi belirti olmaz ama bu bel ağrıları transferden sonra başladı
Heyecan heyecan..gelsin pozitiflerTest tarihi 14 Mayıs olanlar el kaldırsın
İnşallah sımsıkı tutunur bebişinkizlar ben transfer oldum 16.mayis test günüm insallah bebislermiz simsiki tutunurayni ilaclari devam kullanacagim baklm nasl dayanicam okdr test tarihine kdr bilmiyorumm
Amiiiinnn inşallahRabbim hayat versin inşaAllah Cumanın hürmetinemuradımızı versin, hayrlısıyla nasip etsin müjdeli haber almamızı
Aynen öyle canım, var bir hayır demekki..sonucunda kucağına bebeğini al da var bir ay daha bekle..bu arada gez toz kafan rahatlasın..inşallah gelecek aya sıkıntı olmaz çok güzel başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?