2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amiiin inşallah Daha aramadılar ama lh 1.52 e2 de 128 çıkmış bunların bi oranı oluyormuş sanırım birbirine göre başlarlar mı sizce.
Evet doğru hesaplanıyor..kuzum eğer sonucu etkilemeyecekse başlanır, etkileyecekse zaten başlanmasın..bu kadar bekledin sonucu güzel olsun

Yani orası da öyle. Bakalım nasip artık. Şeymiş sanırım küçülür o zaten dedi ilerleyen zamanda ama işte dediğiniz gibi e2 çok yüksekse etkilenirse sıkıntı.
Evet doğru hesaplanıyor..kuzum eğer sonucu etkilemeyecekse başlanır, etkileyecekse zaten başlanmasın..bu kadar bekledin sonucu güzel olsun

Benim de 2 gün gecikirdi en fazla.. tüp bebek ilaçları sonrası oluyor bazan böyle
Ben tüp bebek için ilaç kullanmadım caınım 2020 de kullandım embriyolarım vardı. Tedaviye başlamak için gittik kist çıkınca başlamadık doğum kontrol hapı verdi doktorum. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah

Yeni transfer olan arkadaşlar nasılsınız?Benim bugün 2.günüm belim ve sırtım çok ağrıyor, çok fazla da yatmıyorum ama neden anlamadım, inşallah olumluya işarettir.Gerçi belirti olmaz ama bu bel ağrıları transferden sonra başladı

İlk

İki yumurta takibinde toplam 10 bin civarı. Tüp bebek için de 40 bin TL. Şimdilik.
32.500 yalnızca hastaneye ödediğimiz tüp bebek ücreti yanında embriyoskop mikroçip histereskopi ve gebelik serumu için toplamda 70 bine yakın tuttu. Haricindeki ilaçların hepsi özel reçete olduğu için kutusu bin TL olan vitaminler progestan dex gonal f ovitrelle gonapeptyl derken 3 ay boyunca il dışı gidiş gelişle çok rahat 100 bin TL tuttu benimki

Çok geçmiş olsun. Bende sadece opu oldu. Bugün 10. gün hala olmadım. Zaten normal düzenime göre olursam 8-12si arası olmam gerekir. Az önce doktoruma sordum bakalım cevap bekliyorum.

Bazı kadınlarda tutunmaya başlarken ağrılar başlayabiliyor yani ilk günden beri..seninde inşallah tutunuyordur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…