Dogum kontrol hapi da azaltiyor gecen ay benimkide gelmedi dupasthonla geldiHiç gecikme olmaz normalde doğum kontrol hapı ile hemen olmam gerekiyordu.
hafta sonuna gelirse kontrol Pazartesi gününe kalacak galiba
Olmamıştır inşallah canım gönlünü ferah tutGünaydın herkese, ben az önde köpeğime basmayayım diye bi korkuyla zıpladım atladım üstünden resmen içim çekildi, Allah’ım korusun resmen ağladım ya birşey olduysa diye, sizce olmuş mudur3. Günüm transfer sonrası
Hiç birşey olmaz, embriyo bizim yaptığımız hareketle düşecek kaybolacak birşey değil ki stres yapmayın kendinizeGünaydın herkese, ben az önde köpeğime basmayayım diye bi korkuyla zıpladım atladım üstünden resmen içim çekildi, Allah’ım korusun resmen ağladım ya birşey olduysa diye, sizce olmuş mudur3. Günüm transfer sonrası
İnşallah bekletmez ben gecen ay kullanmıstım ilac bıttıkten 3 gun sonra gelmıstı. Tarlusalla adet olunca tedaviye başlanıyor dimi sıkıntı olmuyor?Evet tarlusala başladım..inşallah çok beklemeden olur
Sakın civan perçemi ot çöp bişey kullanmayın ben 2 ay olmadım diye içtim meğerse oda kist yaparmış şimdi kontrolden çıktım kist oluşmuş bu sefer diğer tarafta.Hiç gecikme olmaz normalde doğum kontrol hapı ile hemen olmam gerekiyordu.
İnşaAllahOlmamıştır inşallah canım gönlünü ferah tut
İnşaAllahHiç birşey olmaz, embriyo bizim yaptığımız hareketle düşecek kaybolacak birşey değil ki stres yapmayın kendinize
Hap biteli kaç gün oldu? Ben son hapı 1 mayısta içtim hala gelen giden yokHiç gecikme olmaz normalde doğum kontrol hapı ile hemen olmam gerekiyordu.
Günaydın embriyonuz güçlüyse ve rahimle uyum sağlayıp tutunacaksa böyle şeyler etkilemez,umarım pozitif sonuçlanır bebeğinize kavuşursunuzGünaydın herkese, ben az önde köpeğime basmayayım diye bi korkuyla zıpladım atladım üstünden resmen içim çekildi, Allah’ım korusun resmen ağladım ya birşey olduysa diye, sizce olmuş mudur3. Günüm transfer sonrası
Hayırlı olsun umarım pozitifle sonuçlanırSimdi transferden ciktim hepimize sans diliyorum bebeklerimiz simsiki tutunurlar insallah rabbim hayirlisindan versin
Zaten kist var ondan dolayı kullandım doğum kontrol hapı 7 gün içinde olunuyormuş hap bittikten sonra. Bugün 5. Gün bakalım inşallah olurumSakın civan perçemi ot çöp bişey kullanmayın ben 2 ay olmadım diye içtim meğerse oda kist yaparmış şimdi kontrolden çıktım kist oluşmuş bu sefer diğer tarafta.
östrojeni
yükselip yükseltmediğinw bakacaklar ona göre gene başlayamayacahım belki de.
Olursunuz olursunuz.Zaten kist var ondan dolayı kullandım doğum kontrol hapı 7 gün içinde olunuyormuş hap bittikten sonra. Bugün 5. Gün bakalım inşallah olurum
Hadi hayırlısı olsun..baya bekledin, inşallah sonucu pozitif olsun, bebeğini kucağına alırsın inşallahBaşlayabilecekmiyim bilmiyorum ama evet oldum şükür sonunda. Yarın randevum var hayırlısıyla bakalım
Yok kuzum olmamıştır korkmaGünaydın herkese, ben az önde köpeğime basmayayım diye bi korkuyla zıpladım atladım üstünden resmen içim çekildi, Allah’ım korusun resmen ağladım ya birşey olduysa diye, sizce olmuş mudur3. Günüm transfer sonrası
Benim de 2 gün gecikirdi en fazla.. tüp bebek ilaçları sonrası oluyor bazan böyleHiç gecikme olmaz normalde doğum kontrol hapı ile hemen olmam gerekiyordu.
Yaaa, hayırlısı..en doğru zamanda olsun, bebeğini kucağına al da sonucundaSakın civan perçemi ot çöp bişey kullanmayın ben 2 ay olmadım diye içtim meğerse oda kist yaparmış şimdi kontrolden çıktım kist oluşmuş bu sefer diğer tarafta.
östrojeni
yükselip yükseltmediğinw bakacaklar ona göre gene başlayamayacahım belki de.
Amin inşallahHadi hayırlısı olsun..baya bekledin, inşallah sonucu pozitif olsun, bebeğini kucağına alırsın inşallah
Başlanıyor evetİnşallah bekletmez ben gecen ay kullanmıstım ilac bıttıkten 3 gun sonra gelmıstı. Tarlusalla adet olunca tedaviye başlanıyor dimi sıkıntı olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?