Çok şükür tuttu canım ama adetimden iki gün önce transfer olmak beni gerdi biraz açıkçası adet sancısı transfer sonrası ilaçların yan etkileri birbirine girdi. İlk transferim olduğu için Araştırmamıştım bende. Neyse hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızYok canım riskli olduğundan değilde genel olarak 15-20 gün aralığında yapıldığını biliyordum bende birde @ilm12 bu konuyla alakalı yazınca bende merak ettim tutunmaya etkisi var mıdır acaba diye. Sonuç olarak tutmuş çok şükür demekki 27. gün de yapılıyormuş transfer
Kuzum aslında çok önemli değil o, önemli olan rahim kalınlığı..hani İtalyan bir üniversite hocası vardı, kariyer yapmak için aile kurmamıştı ve 65 yaşında başkasının yumurtası ve spermiyle oluşturulan embriyoyu tüp bebek ile kendi taşıdı ve doğurdu..Yani menopozdaki bir kadının rahmini estrofemle kalınlaştırıp aynen bizim kullandığımız ilaçlarla sağlıklı bir embriyonun tutunmasını sağlayabiliyorlar..tutunma için altın kural rahim değil embriyo kalitesi..Yani benim yumurtam kaliteli olsaydı kalitesiz de olsa spermi tolere eder ve sağlıklı bir embriyo olup tutunurdu..takdiri ilahi iste..elbet bir gün o altın yumurtaya rastlarız inşallahMindamin canımcım sana bir şey söylemek istiyorum bugün dr umun söylediği bir bilgi aslında. Sen bu seferki transferini adetinin ilk gününden itibaren sayıp 23. Günde transfer yaptırmıştın değil mi doğru hatırlıyorum. Daha önceki 3 denemeleri de mi 23. Günde yaptırdın? Benim transfer zamanı bayrama geliyor diye bayram dönüşü ilk pazartesi yapalım dedim 23. güne denk geliyor. Dr um dediki çok geç olur riske atamam tutmama ihtimali oluşur demişti. Bu nedenle önümüzdeki aya erteledi. Bu bilgiyi seninle paylaşmak istedim bilmem işine yarar mı
Kuzum günün hiçbir önemi yok..önemli olan kalınlık zaten ilaç kontrolü altında olduğu için sorun olmuyor, doğal siklus transferi olsa evet dediğiniz doğruBenim transferim 16. gün yapılmıştı ilk transferimdede aynıydı kişiden kişiye değişiyodur mutlaka ama 23. gün normal mi gerçekten acaba? CanımMindamin sen bizden çok çok tecrübeli bilgilisin bu konularda ama 23. gün transfer yapılması uygun mu hiç duymadım bende daha önce.
Amin canım inşallahamin inşallah buraya güzel sonuçlarınızı yazmaya girersiniz . size hep dua ediyorumRabbim size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Yok kuzum öyle bir risk yok, menopozdaki kadınlara yapıyorlar transfer, onlar adet görmüyor ki mühim olan rahmi uygun kalınlığa getirmekBana adetin başlangıcından sayarsak 27. Gün yapıldı hiç de sorgulamamıştım ama riskli mi oluyor ki. Benim iki embriyodan biri tuttu.
Anladım canım teşekkür ederim.Yok kuzum öyle bir risk yok, menopozdaki kadınlara yapıyorlar transfer, onlar adet görmüyor ki mühim olan rahmi uygun kalınlığa getirmek
Şuan iyiyim şükür sanırım fitildende tahriş olmuş ondanda yanma hissediyor olabilirsin dedi bol su içiyorum daha rahatladım. Bana keseyi gördükten 10 gün sonra git dedi doktorum Ankarada ben İstanbul'a taşındım burda bir doktora gideceğim inşallah. 19 unda gideceğimSelamm canımperşembe günü gidiyoruz inşallah 15 haziran randevumuz seni ne zaman çağırmışlardi kalp atışı içinn bu arada sen nasıl oldun canım enfeksiyon durumun vardı
Oohh iyi canım yeter ki enfeksiyon olmasın bol su iç bide geçen yazdım kaçırdın sanırım canım turna yemişi yemeni öneririm enfeksiyon durumu için faydalı aklında bulunsunŞuan iyiyim şükür sanırım fitildende tahriş olmuş ondanda yanma hissediyor olabilirsin dedi bol su içiyorum daha rahatladım. Bana keseyi gördükten 10 gün sonra git dedi doktorum Ankarada ben İstanbul'a taşındım burda bir doktora gideceğim inşallah. 19 unda gideceğim
Canım gunaydın hastanedeyız bız hala uyuyamadım hıç valla kokulardan
inşallahŞu stresli zamanlar bi geçseydi. Kalp atışını bi duyalım riskli haftalar bi geçsin de rahatlayalım inşallah
inşallah güzel olur herşey. ben boş gebelik kısmına takıldım aslında acaba şüphelendi de ondan mı 2 hafta dedi sizin keselerinizde içinde birşey görünüyor muydu benimkinde var yok arası gibi birşeyBen bugun 6+2dedı kalp atışı var dedı ama ben dıymadım geçen hafta da daha erken kalp atışına demıştı bende anlamadım doktor bışeyler bılıyorda alışmasın duymasınmı dıyor kotu bışey olsa ondan dedım başka ozel bı doktor bulsam gıtsem a dan z ye anlatsın bana herşeyı ıstıyorumya geç olsun da güzel olsun ınşallah sonucu
Benımde aynı canım ıştah sıfır ama ıkı gundur yeşıl erıge taktım onu yıyorum bıde tatlı yıyemıyorum tuhaf normalde bayılırım tatlı herşeyeOofff göğüslerim fena hassas dokunamıyorumkasıklarımda ara ara ağrılarım oluyo benimde bide iştahım kapalı bişey yiyemiyorum midem hassas ufak ufak hareketlenmeler oluyo bazen bide yanmalar
Inşallah canım ya benım şoyle kese gayet guzel ılerledı 6haftada azıcık kanama oldu ben hasteneye gıttım bı uyuz kadın doktor vardı dedı var beben yolk kesede var dedı bana ben rahat rahat gıttım 3gun sonra doktorum çagırdı dedı geç ışerlıyor heralde dedı baktı kese boş oyle bekledık bız ama boştu olmamıştı saglıksız bebek kendını atarmış oyle demdı bıze zaten çozulmede kalıtesı düşmüştü demıştı bıze hayırlısı oymuşinşallah güzel olur herşey. ben boş gebelik kısmına takıldım aslında acaba şüphelendi de ondan mı 2 hafta dedi sizin keselerinizde içinde birşey görünüyor muydu benimkinde var yok arası gibi birşey
bende kalitede sıkıntı yoktu. yolk kesesiyle ilgilide birşey demedi kese var dedi sadece 26 si pazartesiye kalp atışı için randevu aldım nasıl geçecek zaman bilmiyorum. bir yandan da boş olma ihtimali olsa kalp atışı için 2 hafta sonra gel demezdi diyorum kafamda deli sorularInşallah canım ya benım şoyle kese gayet guzel ılerledı 6haftada azıcık kanama oldu ben hasteneye gıttım bı uyuz kadın doktor vardı dedı var beben yolk kesede var dedı bana ben rahat rahat gıttım 3gun sonra doktorum çagırdı dedı geç ışerlıyor heralde dedı baktı kese boş oyle bekledık bız ama boştu olmamıştı saglıksız bebek kendını atarmış oyle demdı bıze zaten çozulmede kalıtesı düşmüştü demıştı bıze hayırlısı oymuş
Canım nıye oyle kotu duşunuyorsun neden boş olsunkı bende geçen sefer oyle oldu dıye bu sefer embrıolar çok ıyı kalıte dedı embrılog yanı bu bızım elımızde degıl bız sabredecez ınşallah sonu hayrolur guzel olur ben geçen sefer kendım oyle bekledım yoksa hoca boş hemen kurtaj demıştı ben ıkı hafta bekledım başka doktora bıle gıttım ama kendıme ettım kese bayagı buyumuştu düşüğüm çok zor geçtı kurtaj yapmadıgıma pışman oldumbende kalitede sıkıntı yoktu. yolk kesesiyle ilgilide birşey demedi kese var dedi sadece 26 si pazartesiye kalp atışı için randevu aldım nasıl geçecek zaman bilmiyorum. bir yandan da boş olma ihtimali olsa kalp atışı için 2 hafta sonra gel demezdi diyorum kafamda deli sorular
Günaydın canımCanım gunaydın hastanedeyız bız hala uyuyamadım hıç valla kokulardanınşallah çıkarız bugun ya kanama yok şukur durdu bıtek smük gıbı akıntı var bıde kahve rengı arada azıcık akıntı olmuş damla damla❤
Valla aynı ben canım ya tatlıya bayılırım normalde ama yok yani canım istemiyo hiç ekşi ne varsa onu yemeye çalışıyorum yeşil eriği bende çok severim yiyorum bendeBenımde aynı canım ıştah sıfır ama ıkı gundur yeşıl erıge taktım onu yıyorum bıde tatlı yıyemıyorum tuhaf normalde bayılırım tatlı herşeyekasık sagda tek şmdı soldada başladı yavaş arada ıgne batar gıbı ama yorgan ıgnesı kesın bende kalp atış duyamadım bıtek doktor var kalp atışı dedı sırf onu duymak ıçın doktor bulacam ozel gıdecem ınsan guvenmıyor ana olunca hıçkımseye bunu anladım
ayy inşallah hepimiz için güzel olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi razıyım ben bokunaCanım nıye oyle kotu duşunuyorsun neden boş olsunkı bende geçen sefer oyle oldu dıye bu sefer embrıolar çok ıyı kalıte dedı embrılog yanı bu bızım elımızde degıl bız sabredecez ınşallah sonu hayrolur guzel olur ben geçen sefer kendım oyle bekledım yoksa hoca boş hemen kurtaj demıştı ben ıkı hafta bekledım başka doktora bıle gıttım ama kendıme ettım kese bayagı buyumuştu düşüğüm çok zor geçtı kurtaj yapmadıgıma pışman oldumyanımda yatan kadın ıkız gebelıkmış dun gelmış sabah kese gormuşler gıtmış evıne kahvaltı yapıyordum kanama oldu dıye gerı gelmış gelene kadar bı bebegı gıtmış yanı bı sıkıntıda yokmuş ne agrı ne sızı dıyor 5haftalık oda öbür kese rahmın ust bolgesınde korkma demış dün bayagı kötüydu kalkmadı kadın kanaması durmuş ya ne olcagı bellı degıl demek ıstedıgım rahat ol ınşallah guzel olur hepımızın sonu bebeklı çokça boklu dıyorum
Teşekkür ederim canım taşınma telaşındayimya aktardan mi bulabilirim onu ben.Oohh iyi canım yeter ki enfeksiyon olmasın bol su iç bide geçen yazdım kaçırdın sanırım canım turna yemişi yemeni öneririm enfeksiyon durumu için faydalı aklında bulunsunhepimiz güzel haberler alırız miniklerimizin kalp atışlarını duyarız inşallah
Yanlız kan sulandırıcı alanlar dikkat etsin bence hamilelikte doktora sormadan bişey kullanmayınOohh iyi canım yeter ki enfeksiyon olmasın bol su iç bide geçen yazdım kaçırdın sanırım canım turna yemişi yemeni öneririm enfeksiyon durumu için faydalı aklında bulunsunhepimiz güzel haberler alırız miniklerimizin kalp atışlarını duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?