2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim geçen pazartesiden beri feci bulamti başladı duramaz oldum ama boşver başlamamasi daha iyi ne kadar geç başlarsa o kadar iyidir bende diyodum hiç biseyim yok diye birden başladı

Sizinde hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bakalım kese kesin ama kalp muallakta inşallah diyarimda rahatlarim ya miden öyle başladıysa bulantilarda yakındır gelir benim 3 gün falan yanma gibi oldu sonra sürekli sabahtan akşama kadar aralıksız bulantı ama şuan bulantı hapı içtim hissetmiyorum şükür

Sorma ya bende şaşırdım anneminde çok bulanirmis sanırım ona çektim
Neyse olsun en azından bu hafta çabuk geçti bu kadar bulantı olunca kafamı takmadim sadece mideme odaklandım diğer türlü niye biseyim yok diye kafayı yicektim sanırım bu tüp bebek beni psikopatlastirdi ama siz benim gibi yapmayın ne kadar geç o kadar iyi feci biseymis

Ya evet doğru tabi milelt olmasın normal olayım diye uğraşır biz sanıyoruz ki belirti yoksa bebek yok
Ben birde hiç kşmseye söylemedim bu transfermde anneciğime bile çarşamba herşey yolunda gider kalbini duyar isek söyleyeceğiz yakın ailemize gizlemenin stresinide yaşıyorum 1 aydır

Nar suyu iyi geliyor diyorlar bir topic de okumuştum

Bence çok güzel yapmissin böyle gizlenen şeyler daha guzel ilerliyor

Bence çok güzel yapmissin böyle gizlenen şeyler daha guzel ilerliyor
Ya evet mecburiyetten bir iki kişi biliyor sadece:)
Ya kimseyi üzmek istemedim bu sefer benim için kimse üzülsün de istemedim açıksası. İnşallah herkesle güzel haberler paylaşabilirim inşallahhh

Cylo prognova östrojen içeriyor bu da rahim kalınlığını artırmak için inşallah herşey yolunda gider. İnsan birşeyler arıyor bende doktoruma sormuştum nar suyunu nar antioksidandır içebilirsin demişti ama kalınlaştırma konusu için biraz gülmüştü yani ilacınla inşallah yeterli seviyeye gelir.yapabiliyorsan stresten uzak dur en güzeli

Benimde bugün adetimin 16.günü kalınlık 8.8 çıktı 4 gün önce 6.7ydi. Doktor estrofemi 2 dozdan 3e çıkarmıştı 4 gün boyunca 3 doz içtim. Bugün de progeston 3 doz başladım. Ekstradan arada bir nar suyu içtim sabah kahvaltılarımda 2 yumurta peynir süt domates salatalık havuç gün içinde ev yoğurdu çiğ kabak çekirdeği ananas avakado vs tükettim birde L-arginin vitamin içtim ama onu doktor söylemedi ben kendim önceki kadın doğum doktorum yumurtalık ve rahim için vermişti. Birde ara ara tempolu yürüyüş ve koşu yapmıştım. Önceki transferimde de taze transferdi rahim kalınlığım 10 küsürdü canım. Umarım seninde istenilen kalınlığa ulaşırrrr

5gün sonra 17 haziran cumartesi günü transfer olucam tekrar o zaman yine 10-11lere çıkar muhtemelen tam olması gereken de kaç çok net bilmiyorum da açıkçası

Kızlar size sorum var..ilk denemede embriyosu az olarken ikinci denemede fazla olma şansı varmı?

Kızlar size sorum var..ilk denemede embriyosu az olarken ikinci denemede fazla olma şansı varmı?
Tabi ki var sende eşinde dikkat edin beslenmenize o süreçte.ilk opuda 4 yumurta toplanmıştı 1 embriyo oluştu- 2. De 9 taneden 4 embriyo oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…