Negatife çok hazırladım kendimiHadi inşallah sağlıkla duyarsın o güzel sesi
Hayırlısıyla geçeceksin ve sağlıcakla kucağına alacaksın bebişini inşallahKeseyi gördük ayın 4 ünde gittim kanama yüzünden muayene olurken baktılar ufak bir kese vardı. Şimdi normal kontrol zamanım işte heyecan fena geçen transferimde kalp atışı cok zayıftı gelişmedi diye kürtaj olmuştum o yüzden bu adımı geçebilecekmiyim geçemeyecekmiyim kafam şişiyor düşünmekten
Amin canım benim inşallahÇarşamba tekrar kan tahlili vereceğim söylerim . Yarın gözümüz kulağımız burda senin güzel haberlerini bekliyor olacağız. Sen herkese bol bol dua ettin. İnşallah Rabb'im senin gönlüne göre verir. Dualarım seninleMindamin
Yok kuzum sabah 8 de..heyecan bastı beniBende bekleme diyince akşam 8 sandım bir an
Ben transfer öncesi nar suyunun rahim kalınlığı için faydası olduğunu duymuştum adetimin 2. günü başlamıştım rahim kalınlığım istenen seviyeye gelmişti transfer öncesi çok şükür tabi estrofemde kullanıyordum ama faydası olduğuna inanıyorum nar suyunundaKızlar adetimin bugün 12. Günüydü rahim kalınlığım 5.8 mm çıktı doktor şuan ince 3 gün sonra yine gel bakalım dedi rahim kalınlığı artması için bir şeyler yaptınız mı beslenmenizde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu ? Doktorum ilaçlarını düzenli kullandın mı dedi onların verdiği dozda verdiği gün başladım ne dedilerse onu yaptım yani ilk kez transfer olmuyorum 3. Kez transfere hazırlanışım bu. Cylo prognava diye bir ilaç içiyorum sadece beyazlarını içtiğim bi ilaç onun dozu günde 2 onu günde 3 içmeye başla dedi sizce artar mı? normalde 3 kez transfer sürecine hazırlandım hepsinde maşallah gayet iyiydi 7 mm çakması gerekirken tahmini değerim 5.8 mm çıktı bana dua edin 3 gün sonra kontrolüm de 8-9 mm lere ulaşmış olayım lütfen
Kuzum inşallah artar kalınlık istenilen kadarKızlar adetimin bugün 12. Günüydü rahim kalınlığım 5.8 mm çıktı doktor şuan ince 3 gün sonra yine gel bakalım dedi rahim kalınlığı artması için bir şeyler yaptınız mı beslenmenizde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu ? Doktorum ilaçlarını düzenli kullandın mı dedi onların verdiği dozda verdiği gün başladım ne dedilerse onu yaptım yani ilk kez transfer olmuyorum 3. Kez transfere hazırlanışım bu. Cylo prognava diye bir ilaç içiyorum sadece beyazlarını içtiğim bi ilaç onun dozu günde 2 onu günde 3 içmeye başla dedi sizce artar mı? normalde 3 kez transfer sürecine hazırlandım hepsinde maşallah gayet iyiydi 7 mm çakması gerekirken tahmini değerim 5.8 mm çıktı bana dua edin 3 gün sonra kontrolüm de 8-9 mm lere ulaşmış olayım lütfen
Hadi canımYok kuzum sabah 8 de..heyecan bastı beni
Nar suyu dimesin yüzde 100 yazanını buldum günde 1 bardak içeceğim inşallah etki ederBen transfer öncesi nar suyunun rahim kalınlığı için faydası olduğunu duymuştum adetimin 2. günü başlamıştım rahim kalınlığım istenen seviyeye gelmişti transfer öncesi çok şükür tabi estrofemde kullanıyordum ama faydası olduğuna inanıyorum nar suyunundaadetin 12.gününe gelmişsiniz ama aklınızda bulunsun diye söylemek istedim hakkınızda hayırlısı olsun
Transfer oldun mu canımKuzum inşallah artar kalınlık istenilen kadarben transfer günüm olan 23.güne kadar estrofem günde 3 tb kullanmıştım..kalınlık 8.5 mm olmuştu
Amin canım inşallah güzel bir beta değeri görürüm
Ben 3 haziranda adetimin 23.gününde transfer oldum, 4.denemem bu.. dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet..yarın transfer günü hariç 10.günüm test yapıcam, hayırlısıyla güzel bir bhcg görürüm insallahTransfer oldun mu canım
Bende tarım kredi kooperatifinden yüzde 100 nar suyu almıştım buzlukta dondurulmuş oluyor katkısız olduğunu söylediler onu içmiştim. İnşallah faydasını görürsünüz..Nar suyu dimesin yüzde 100 yazanını buldum günde 1 bardak içeceğim inşallah etki eder
Progestanda yok hiç ondan şaşırdım. Baya manuel koymalık bizimkiEvet var ama hiç kullanamadım onu
Bence çok daha kullanışlı manuelProgestanda yok hiç ondan şaşırdım. Baya manuel koymalık bizimki
Ay inşallah yaaaa çok heyecanlıyımDuyabilirsin ama bazen geç duyanlar da olabiliyor inşallah bekletmez annesini yarın tanışırsınız
Yaaa 1 hafta var aramizda canım o zaman duyma ihtimalim var gibi inşallah duyarımSelam canım. Benim 8 mayıstı transferim geçen cuma duyduk ama ben biraz da geç gitmiştim. Sen yarın çok yüksek ihtimal duyacaksın o muhteşem sesiçok heyecanlı oluyor şimdiden söyleyim
Amin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz mutlu olalım inşallahBuyük ihtimalle duyarsın canımsağlıcakla ilerlesin inşallah, bize de nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?