Allah cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim.Ben varım canım 27 yasinda gebe kalıp aldırmak zorunda kaldım çünkü evli değildim 39 da evlendim şuan gebeyim
Testine göre değişebilir idrarin durumuna göre değişir belki en guzeli kan vermek yarın ver sen kesin.Canım üstteki dün gece yaptığım altakki mor olan sabah yaptığım. Bugün ki daha koyu çıkması gerekmez miydi? Ben ondan üzüldüm
Yani pozitifim evet. Fakat benim şuan durumum biraz kritik artışlar çok sağlıklı değil. Düzelmesini bekliyoruz. Düzelecek inşallahHamile misiniz peki
Amin inşallah hepimiz pozitifleri görelimTebrik ederim canım darısı başımıza inşallahpazartesi vereceğin tahlilde çıkar ikiz mi tekiz mi olduğu, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❤
Amin canim insallahAllah cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim.Aynı durumu yaşamışız bende evlenmem derken geçen yıl evlendim Allah kimseye imtihanını zor etmesin. İlk denemeniz miydi acaba
İnşallah düzelir dualarım seninleYani pozitifim evet. Fakat benim şuan durumum biraz kritik artışlar çok sağlıklı değil. Düzelmesini bekliyoruz. Düzelecek inşallah
Testlerin markalarıda farklı bende aynı senin gibiydim dün yaptığım test kırmızı daha belirginken ertesi gün başka marka yaptm siliğinde siliği oturdum ağladım salak gibihiç bakma artık bu farklara kandan ötesi yalan
İnşallah düzelir dua edicemYani pozitifim evet. Fakat benim şuan durumum biraz kritik artışlar çok sağlıklı değil. Düzelmesini bekliyoruz. Düzelecek inşallah
Merhaba canım peki karın kasık ağrın oldu mu yani bi belirtin var mı benim surekli kasıkta batma oluyor ve yürürken kendimi salamiyorum sanki kasiklarim dolu birde vajinaya ağrı giriyor ara sıra sende neler olmuştu benimde 6.gunum bugünKızlar bugün tekrar kan verdim en son 563 tü 1362 çıkmış değerim
Kızlar kafanızı şişirdiğim için özür dilerim eşim daha kaliteli bi test almış gelmiş eczacıya sormuş o da en güveniliri bu demiş. Şimdi de böyle çıktı ne dersiniz?
Sakın yapma kuzum hiç kafanı karıştırma güvenilir değil onlar..ille bakayım dersen bekleme pazartesiyi kan verip bak..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin sanaMerhaba bugün 10.gün hala kann testi vermedim doktor pazartesi dedi diye bilerek de bekliyorum açıkçası sürekli kan vermemek için. Normal kaset test yapmadımyapayım mı sizce?
Gebelik haftası kadın yumurtasının gelişiminden itibaren hesaplanır ki bu adetin başlangıcına tekabül eder..canım 25 mayıstan 12 gün geriye gidip son adet tarihini o tarih olarak al..tüp bebek gebesi böyle hesaplanıyorPozitifİ gören arkadaşlarım ben kaç günlük diye internetten hesaplama yaptığımda bugün tam 5 haftalık gözüküyor yani 5+0 , ama ben 25 mayısta transfer oldum 5. gün embriyosuydu , 10 haziranda 5 haftalık olmasını kafam almıyor bi türlü, kese için de daha bir sürü zaman var 21inde gidicem, gidince sorarım ama o zamana kadar kendim nasıl hesaplayabilirim, sizce bu hesap doğru mu?
Merhaba inşallah tutunmuştur bebişinMerhaba canım peki karın kasık ağrın oldu mu yani bi belirtin var mı benim surekli kasıkta batma oluyor ve yürürken kendimi salamiyorum sanki kasiklarim dolu birde vajinaya ağrı giriyor ara sıra sende neler olmuştu benimde 6.gunum bugün
Burada baya belirgin çıktı canım..artık daha test yapma kuzum..kanda güzel bir değer görürüz inşallahKızlar kafanızı şişirdiğim için özür dilerim eşim daha kaliteli bi test almış gelmiş eczacıya sormuş o da en güveniliri bu demiş. Şimdi de böyle çıktı ne dersiniz?
Yok zaten testim canım artık beklicem inşallahBurada baya belirgin çıktı canım..artık daha test yapma kuzum..kanda güzel bir değer görürüz inşallah❤
Çok üzüldüm kuzum, rabbim en güzel zamanda kavuştursun seni evladınaBenim değerim çok çok az yükselmiş 19.51 olmuş 4 günde 4 artmış Allahım inşallah çok uzun sürmeden normale dönerim ve tekrar tedaviye başlarım.Kimyasal ve boş gebeliğin farkı neydi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?