2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben varım canım 27 yasinda gebe kalıp aldırmak zorunda kaldım çünkü evli değildim 39 da evlendim şuan gebeyim
Allah cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim. Aynı durumu yaşamışız bende evlenmem derken geçen yıl evlendim Allah kimseye imtihanını zor etmesin. İlk denemeniz miydi acaba

Merhaba bugün 10.gün hala kann testi vermedim doktor pazartesi dedi diye bilerek de bekliyorum açıkçası sürekli kan vermemek için. Normal kaset test yapmadım yapayım mı sizce?

Pozitifİ gören arkadaşlarım ben kaç günlük diye internetten hesaplama yaptığımda bugün tam 5 haftalık gözüküyor yani 5+0 , ama ben 25 mayısta transfer oldum 5. gün embriyosuydu , 10 haziranda 5 haftalık olmasını kafam almıyor bi türlü, kese için de daha bir sürü zaman var 21inde gidicem, gidince sorarım ama o zamana kadar kendim nasıl hesaplayabilirim, sizce bu hesap doğru mu?

Yani pozitifim evet. Fakat benim şuan durumum biraz kritik artışlar çok sağlıklı değil. Düzelmesini bekliyoruz. Düzelecek inşallah
İnşallah düzelir dua edicem

Kızlar bugün tekrar kan verdim en son 563 tü 1362 çıkmış değerim
Merhaba canım peki karın kasık ağrın oldu mu yani bi belirtin var mı benim surekli kasıkta batma oluyor ve yürürken kendimi salamiyorum sanki kasiklarim dolu birde vajinaya ağrı giriyor ara sıra sende neler olmuştu benimde 6.gunum bugün

Kızlar kafanızı şişirdiğim için özür dilerim eşim daha kaliteli bi test almış gelmiş eczacıya sormuş o da en güveniliri bu demiş. Şimdi de böyle çıktı ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_3864.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba bugün 10.gün hala kann testi vermedim doktor pazartesi dedi diye bilerek de bekliyorum açıkçası sürekli kan vermemek için. Normal kaset test yapmadım yapayım mı sizce?
Sakın yapma kuzum hiç kafanı karıştırma güvenilir değil onlar..ille bakayım dersen bekleme pazartesiyi kan verip bak..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin sana

Gebelik haftası kadın yumurtasının gelişiminden itibaren hesaplanır ki bu adetin başlangıcına tekabül eder..canım 25 mayıstan 12 gün geriye gidip son adet tarihini o tarih olarak al..tüp bebek gebesi böyle hesaplanıyor

Merhaba inşallah tutunmuştur bebişin ve bu yaşadıkların tutunma belirtilerindir..her kişide farklı şeyler olur bebek tutunurken, bir standardı yok tutunmanın..kimi kadında hiç belirti olmuyor..erkenden test yapıp kafanı bulandırma sakın kuzum, idrar testlerine güven olmuyor strese girip üzülüp bebişi de üzme..inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini bu arada benim de 7.günüm 13 haziran test günüm..inşallah pozitifi görürüz

Kızlar kafanızı şişirdiğim için özür dilerim eşim daha kaliteli bi test almış gelmiş eczacıya sormuş o da en güveniliri bu demiş. Şimdi de böyle çıktı ne dersiniz?
Burada baya belirgin çıktı canım..artık daha test yapma kuzum..kanda güzel bir değer görürüz inşallah

Benim değerim çok çok az yükselmiş 19.51 olmuş 4 günde 4 artmış Allahım inşallah çok uzun sürmeden normale dönerim ve tekrar tedaviye başlarım. Kimyasal ve boş gebeliğin farkı neydi kızlar?

Benim değerim çok çok az yükselmiş 19.51 olmuş 4 günde 4 artmış Allahım inşallah çok uzun sürmeden normale dönerim ve tekrar tedaviye başlarım. Kimyasal ve boş gebeliğin farkı neydi kızlar?
Çok üzüldüm kuzum, rabbim en güzel zamanda kavuştursun seni evladına bir farkı yok canım, adet göreceksin ve kendiliğinden düşecek değerler..2.adetinde başlayabilirsin tekrar tedaviye..donmuş embriyo var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…