Kuzum muhtemelen her ne kadar yarım iğne idrarda yok olmuştur dediysek de sende yok olmamış olabilir, her kadının vücudu farklı..bu idrar testlerine bakma sen kan ver kuzumBakın kızlar yukarıdan aşağıya doğru silikleşti. Koyu olanları dünden önceki gün yaptım. Bugün em alttaki moru yaptım belli belirsiz çizgi var.
Anlık kaygı durumlarıını bazen farkedemeyebiliyoruz Bu vücudumuzu çok yoran bi durum. Ben geçen sene tansiyondan bebeğimi düşürdüm. Ama tansiyon rahatsızlığım olduğunu bilmiyordum bu yaşa kadar Bayram sonrası ilk tüp bebek denemem olacak yaşım 39 Bazen burada üzüntü yaşayanları okuyorum sonra tansiyonuma bakıyorum. Yükselmiş. Vücudumuz ne kadar hassas anlaman için yazdım. Ben bi yabancı olarak stresi böyle yaşayabiliyosam. Kendine yaptığın zararı düşün. Ama lütfen paylaş hep. Rahatla bu süreçte birbirimizin yanındayızYarın kan vericem o zamana kadar bıraktım saldım. Sağol desteğin için
Aynen bana da iyi geldi. Cildim bir güzelleşti. Yağlı cilt olunca malum sivilce falan oluyor. Bende ayna karşısına geçip hamilelik cildimi güzelleştirdi diyordum demek progestan yapıyormuşO kuruluk bana çok iyi geldi, sivilcelerim gitti
Kuzum benim kızkardeşimin testi ilk önce pozitif çıktı,sonraki gün sabah idrarında bakim daha net çıkar dedi negatif çıktı üst üste iki kere ve ilaç içti meğer gebeymiş ve hala uğraşıyor kullandığı ilaçlar içinCanım üstteki dün gece yaptığım altakki mor olan sabah yaptığım. Bugün ki daha koyu çıkması gerekmez miydi? Ben ondan üzüldüm
Aynen benimde öyle. Normalde bu süreçte tansiyonun 9-5 9-6. Ama geçen kanamam olduğunda panik olduğum için tansiyonum 14-10 çıktı. Doktor tansiyon hastası mısın diyor. Panik moral bozukluğu Allah korusun tansiyon yüksekliği ile bebeğe zarar verebilir. O yüzden sakin kalmak her durumu kabullenmek lazım çok haklısınız.Anlık kaygı durumlarıını bazen farkedemeyebiliyoruz Bu vücudumuzu çok yoran bi durum. Ben geçen sene tansiyondan bebeğimi düşürdüm. Ama tansiyon rahatsızlığım olduğunu bilmiyordum bu yaşa kadar Bayram sonrası ilk tüp bebek denemem olacak yaşım 39 Bazen burada üzüntü yaşayanları okuyorum sonra tansiyonuma bakıyorum. Yükselmiş. Vücudumuz ne kadar hassas anlaman için yazdım. Ben bi yabancı olarak stresi böyle yaşayabiliyosam. Kendine yaptığın zararı düşün. Ama lütfen paylaş hep. Rahatla bu süreçte birbirimizin yanındayız
Anladım canım. Bilmiyorum artık sizle konuşup rahatlıyorum biraz. Ben yarını beklicem çarem yok. Keşke soru işaretleri olmasaydı bazı şeyler net gözükseydi. Yok iğneden mi yok değil mi diye strese girdim. Ben koyu çıkıp azalmasını şey diye yorumladım iğnenin etkisi az az geçiyor. Hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden. Şuan çıkan o silikler de hala iğnenin az da olsa etkisiKuzum benim kızkardeşimin testi ilk önce pozitif çıktı,sonraki gün sabah idrarında bakim daha net çıkar dedi negatif çıktı üst üste iki kere ve ilaç içti meğer gebeymiş ve hala uğraşıyor kullandığı ilaçlar için
Kötüyüm yalan söyleyemem. Sizle konuşup paylaşıyorum. Kendimi toplamam lazım vücudum gerildi böyle yapmamam lazım her ihtimale karşı.Anlık kaygı durumlarıını bazen farkedemeyebiliyoruz Bu vücudumuzu çok yoran bi durum. Ben geçen sene tansiyondan bebeğimi düşürdüm. Ama tansiyon rahatsızlığım olduğunu bilmiyordum bu yaşa kadar Bayram sonrası ilk tüp bebek denemem olacak yaşım 39 Bazen burada üzüntü yaşayanları okuyorum sonra tansiyonuma bakıyorum. Yükselmiş. Vücudumuz ne kadar hassas anlaman için yazdım. Ben bi yabancı olarak stresi böyle yaşayabiliyosam. Kendine yaptığın zararı düşün. Ama lütfen paylaş hep. Rahatla bu süreçte birbirimizin yanındayız
İnşallah düzelir canım kardeşinin durumu.Kuzum benim kızkardeşimin testi ilk önce pozitif çıktı,sonraki gün sabah idrarında bakim daha net çıkar dedi negatif çıktı üst üste iki kere ve ilaç içti meğer gebeymiş ve hala uğraşıyor kullandığı ilaçlar için
Canım çık bir yürüyüş yap. Bişeylerle uğraş vücudun gevşesin.Kötüyüm yalan söyleyemem. Sizle konuşup paylaşıyorum. Kendimi toplamam lazım vücudum gerildi böyle yapmamam lazım her ihtimale karşı.
Aynen benimde öyle. Normalde bu süreçte tansiyonun 9-5 9-6. Ama geçen kanamam olduğunda panik olduğum için tansiyonum 14-10 çıktı. Doktor tansiyon hastası mısın diyor. Panik moral bozukluğu Allah korusun tansiyon yüksekliği ile bebeğe zarar verebilir. O yüzden sakin kalmak her duru
Bebişinin sana ihtiyacı var. Onca zor dönem atlattın. Güçlü kadınlarız. Onun senin sağlıklı bedenine ihtiyacı var. Dirençli kuvvetli olmalısın. Yapabilirsin. Hormonlarımız değişiyo. O kadar normal ki böyle hissetmen.Kötüyüm yalan söyleyemem. Sizle konuşup paylaşıyorum. Kendimi toplamam lazım vücudum gerildi böyle yapmamam lazım her ihtimale karşı.
Evet çok haklısınız. İnşallah benimledir. Çok zor günler atlattık eşimle. Bununla da baş etmem lazım. İnşallah bir mucize olur yarın ve kandan güzel haber alırız. SağolunBebişinin sana ihtiyacı var. Onca zor dönem atlattın. Güçlü kadınlarız. Onun senin sağlıklı bedenine ihtiyacı var. Dirençli kuvvetli olmalısın. Yapabilirsin. Hormonlarımız değişiyo. O kadar normal ki böyle hissetmen.bir saat sonra kötü bişey olacağını bilsen bile Her saniyenin bi mucize olabileceği inancını yitirme lütfen.
Bende o kadar bile görünmüyordu. Kendini zorlaman lazımdı ikinci çizgiyi görmek içinPeki bu kadar az silik çizgi çıkar mı bugün 8.günüm görebiliyor musunuz bilmiyorum çizgiyi ben zor gördüm.
Hamile misiniz pekiBende o kadar bile görünmüyordu. Kendini zorlaman lazımdı ikinci çizgiyi görmek için
Testlerin markalarıda farklı bende aynı senin gibiydim dün yaptığım test kırmızı daha belirginken ertesi gün başka marka yaptm siliğinde siliği oturdum ağladım salak gibiCanım üstteki dün gece yaptığım altakki mor olan sabah yaptığım. Bugün ki daha koyu çıkması gerekmez miydi? Ben ondan üzüldüm
Ben varım canım 27 yasinda gebe kalıp aldırmak zorunda kaldım çünkü evli değildim 39 da evlendim şuan gebeyimAranızda geçmişte sağlıklı gebelik yaşayan benim gibi infertility yani ileri yaş yüzünden tüp bebek yaptıranınız var mı acaba
Tebrik ederim canım darısı başımıza inşallahCanım kadınlar kan tahlili 11. Gün sabah yaptırdık 209 çıktı doktor tebrikler pozitif dedi pazartesi artışa göre kese randevusu veririm dedi iki embryo idi benim sanırım tek tuttu degilmi
Merhabalar E2 kaç çıkmıştıİşte sizin 19 da bir tutmuş en azımdan benim 4 tane olunca şansım daha düşük embriyo için elimizde hiç de kalmayabiir. Bugün kan aldılar e2 ye bakılacak o biraz ipucu verecek sanırımama dr üzülünce benim de mood düştü kolay da değil ne paralar döküyoruz
Canım tabii ki bize içini dok rahatla, bunun için buradayız ama o silik çizgiler için şartlanma kuzum..yarın inşallah güzel bir beta görücezAnladım canım. Bilmiyorum artık sizle konuşup rahatlıyorum biraz. Ben yarını beklicem çarem yok. Keşke soru işaretleri olmasaydı bazı şeyler net gözükseydi. Yok iğneden mi yok değil mi diye strese girdim. Ben koyu çıkıp azalmasını şey diye yorumladım iğnenin etkisi az az geçiyor. Hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden. Şuan çıkan o silikler de hala iğnenin az da olsa etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?