2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Arkadaşlar merhaba hepinizin yazdığını dikkatle okuyorum hep. Çok şükür keseyi gördük biz dün haftaya kalp atışına gideceğiz inşallah hepimizin bütün süreçleri güzel ve hayırlı bir sekilde ilerler. Bu arada benim ikizlerim olacak nasipse dün güzel Bir sürpriz oldu bize de.
Herkes belirtisinin olmamasından yakınmış dikkatimi çekti ama unutmayalım ki tatlış anne adayı kardeşlerim her gebelik birbirinden çok farklı geçiyor anne aynı olsa bile süreç farklı ilerliyor. Bu benim üçüncü gebeliğim ve hepsi o kadar farklıydı ki asla ben kesin gebeyim öncekinde de böyle oldu diyemiyorum. Transferin 7. Günü benim bariz bir adet ve ishal sancısı karışık geldi arkasından hoop iki gün süren kanama dedim tamam olmadı testte çift çizgi çıkmıştı ama demek ki kimyasal oldu. Kanama bitti ağrı bitti yerine tek belirti olan tiksinme hissi geldi yine acaba mı dedim beta verdim 550 çıktı ikincisi 1500 çıktı çok şükür bebeklerim şu an benimle. O kadar çok hormon ilacı bağışıklık ilacı multivitamin kan sulandırıcı kullanıyoruz ki bütün organizma sistemimizi alt üst ediyor kiminde belirti bariz oluyor ama sedece ilaçların etkisi olabiliyorken kiminde hiç bişey yaşamadan pozitif sonuç alabiliyoruz. Hepimizin yolu Rabbime emanet içinizi ferah tutun lütfen kimimiz ilk deneme kimimz yirminci denemede gebe kalırken kimimiz belki hiç kalamayacağız. Tevekkül tevekkül tevekkül arkadaşlarımm. Bu yolda maddi manevi bütün varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz elbet karşılığını alacağız bu dünyada vermese de mükâfatını diğer dünyada karşılayacak Rabbimiz. Sabır bütün kapıların anahtarı. Dualarım dünya üzerinde çocuk sesine hasret kokusuna hasret bu yola gönül veren hemcinslerim için

Ben de o şekilde yapıyorum canım yoksa fitil çok batırıyor. Bence vajinal duş gibi olmasından bahsetmiştir yoksa mümkün değil başka türlüsü
Tabi su deyilmese olmazki..günde 3 defa fitil kullanıyoruz..zaten transferden sonra 3 gün su deymedi zor durdum..Allah korusun enfeksiyon oluruz..vajina etmedim zaten

Duygu geçişleri normal demek ki bak burada kaç kişiyiz demek ki belirti olmuyor mu acaba kendimizi boşa uzuyoruzdur inşallah sabredicem
Bence hormonlarımızdan dolayı şuan her duygu halini yapıyoruz. Bir sürü iğne kullanıyoruz ilaç içiyoruz normal bi gebelik başlangıcında bile duygu durumu değişiyorken bizim bu halde olmamız çok normal bence

Şafak saymadik demeyiz ben bugün disardayim bişeyler alırken ay dur sonuc belli olsun ona göre alırım diye kendimi olumlu motive etmeye çalıyorum
Ahahaha aynen canım ben de Instagram da videoları izliyorum gebelikle ilgili olanlar denk geliyor şuan tabi anlamıyorum pek fazla ama ilerde lazım olur diye kaydediyorum

Yaptıktan sonra dağılırken oluyo heralde yanma gibi oluyo yarısı güne kadar geçmiyor. Sonra zaten diğeri vuruluyor geçmiyor o yanma acı. Hani vucudum ince ince sızlar ya onun gibi ağrımı desem sızı mı desem öyle bişey.kan sulandırıcı anlık acıyo geçiyo. Prulotex yakıyo. Kolonya bende kullanıyorum.

Ne kadar güzel dile getirmişti içimizden geçenleri bebeklerin sımsıkı tutunsun sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlere de çok dua et biz de senin gibi bu güzel günleri görebilelim inşallah maddi manevi her şekilde yıpranıyoruz ama Rabbim hayırlı evlatla bugünleri unuttursun bizlere inşallah Allah razı olsun senden de içimizi ferahlattın tek embriyo muydu çift miydi acaba

Tabi su deyilmese olmazki..günde 3 defa fitil kullanıyoruz..zaten transferden sonra 3 gün su deymedi zor durdum..Allah korusun enfeksiyon oluruz..vajina etmedim zaten
Aynen aynen çok doğru dedin. Progestan fitil mi canım

Aynen dediğin gibi üst üste oluyor ya hep ondan işte ben dün bi baktım topak topak olmultu biraz masaj yapmaya çalıştım tabi el değmiyor çok acı veriyor ama dağılmazsa da bir sonraki iğne daha da kötü yapacak onu da biliyorum. Prolutex yaparken falan değil de sonradan çok yakıyor yağlı bi iğneymiş hemşire bana ilk yaptığında yavaş yavaş sık zaten yağlı bi iğne dağılırken yakacak masaj yap sürekli demişti ilk günler buraya da yazmıştım ya eşim giydirmişti ayakkabımı o derece kötüydü

Haklısın valla kesin ondan zaten progesteron hormonu başlı başına sıkıntılı senin kaç gün oldu canım

Gerçekten maddiyat bir şekilde yerine geliyor ama o morlukları gördükçe yaşadığımiz stresli süreci hatırladıkça rabbim emeklerimiz işte bunlarin hepsi emek diyoruz Allah çabamızı şükrümüze vesile kılsın teşekkür ederim güzel dileklerin için çift embriyoydu benimki ama daha önce kendiliğinden ikiz gebeliğim kalp durması yüzünden sonlandı. İlk tüp bebekte de iki transfer edildi biri tuttu ama o da boş Gebelik oldu sonlandırıldı canım

Haklısın valla kesin ondan zaten progesteron hormonu başlı başına sıkıntılı senin kaç gün oldu canım
Ay bugün 4. Gün ya daha 5 bile olamadık en çok sevindiğim bugün prednolun son günüydü listeden bi ilaç düştü şükür

Allah razı olsun canım işte o günlerden sonra Rabbim iki tane yumoş nasip etmiş inşallah ya ne kadar güzel Allah'ım sağlıkla kavuştursun bir nefeste kurtarsın inşallah

Evet çok daha rahat ilerler herşey kafanız biraz farklı yöne kayınca.. Yine de tabii ki yorulduğunuzu hissettiğiniz an oturun dinlenin... Burda tek amaç kendimizi iyi hissettirmek :)

Ben dün özel bölgemi yıkadım hafifce..yani tam içten yok ama..fitil kullandığım için beyaz oluyor bende yıkadım..bana doktor hiç demedi ama
Hafifçe yıkadıysanız bence sorun olmaz, tuvaletten sonra bende yıkıyorum dediğiniz gibi fitilden dolayı... Doktorumun söylediği su tutmayın içeri kaçmasın diye heralde... Duş başlığı ile su tutmayın diye kastetti sanıyorum, hani sular çok temiz değil ya bakteri vs içindir.. Ama dışarıdan temizlemenin hiç bir sakıncası olduğunu sanmıyorum :)

Progestan ve estrofem her ikiside
Ya fitilden mi kaynaklı bilmiyorum da afedersşn iki gündür akıntı su gibi oluyor sanki altıma damla damla kaçırdım sanıyorum sen yaşadın mı böyle bişe ben de progestan fitil kullanıyorum estrofem de günde 4tane içiyorum

Yok hafiften yıkamadım..fitilden dolayı..pislik içinde kalmıcazki))zaten hala duş almadım korkumdan

Ben dün transfer oldum hiç bir şey hissetmiyorum ay hissetsem kötü bir şey mi acaba derim hissetmeyince yok mu acaba diyorum iyice psikolojimiz bozuldu inşallah bebişler sakin sakin uyuyordur ondan belirti yoktur
Sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallah..bir şey hissetmek zorunda değilsin canım, belirti arama kendinde

Tabi bende oluyorum sanıyorumki kaçırmışım gibi ve fitil kullandığım için hep tuvaletdeyim..Ben estrofem hem içiyorum günde 6 tane..ve aynı ilacı vajinada günde 3 tane kullanıyorum ve + progestan fitil günde 6 tane.

Akıntı bende de çok oluyordu, fitilden olabilir ama su gibi aynen dediğin gibi sanki kaçırmışım hissi veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…