Yok aynen elinizde değil, benim de transferde öyle oldu, doktor sürekli kalçanı indir diye uyardı. Farkında bile değilim, bi anda kasılıyorum. Aslında dediğin gibi çok hızlı olup bitiyor, ağrıya da birşekilde dayanıyorsun ama istemsiz kasılmalar işlemi riske atıyor..Ben de zar zor muayeneler alıştım artık da aşılamada çok kötü olmuştum kalçamı kaldırdım kendimi geri çektim çok kastım falan iyi bir deneyim olmamıştı sonra da bir şey yokmuş deyip kendime çok kızdım ama elimde olan bir şey de değildi sonuçta
Benımde aynı mosmor oldu karnım ödemden iğne bile batmıyor regl olmadan önce aşırı bacak ağrımla başlardı şuandada aynı bacak ağırdı var 3 gündür Rabbim yardımcımız olsunBugün benimde transferi sayarsak 7. Günüm.. Karnım şiş iğneler den morardı artık. Dün kasığa bıçak sağlanması olmuştu 2 kere sağlı sollu. Ve dün transferden sonra ilk defa banyo yaptım.. İyi geldi. Şuan bişey yok.
Canım benim en güzel haberleri az tez zamanda inşallahAmin Allah.Aynen zor hamile kaldım sonrada kalbi durunca gec toparlandım..nasip diğilmiş..yani bende o zaman bile belirti yoktu..sonradan başladı mide bulantıları.
Hangi iğneyi yapıyorsun canım. Benim de transfer hariç 4. Ün bugün duş alsam mı diye düşünüyordumBugün benimde transferi sayarsak 7. Günüm.. Karnım şiş iğneler den morardı artık. Dün kasığa bıçak sağlanması olmuştu 2 kere sağlı sollu. Ve dün transferden sonra ilk defa banyo yaptım.. İyi geldi. Şuan bişey yok.
Henüz ortada birşey yokken ağlayıp, üzülüp tam tersi kendinizi strese sokmayın. Benim bu ikinci denememdi, pozitif haberini dün aldım. Ve ilkinde tüm belirtileri yaşamıştım, ağrılar, lekelenme, testte çift çizgi, fakat negatif çıktı. Bu defa hiç belirti yaşamadım doğru düzgün, 7.günden sonra kasık ağrısı birde işte son 4-5 gündür bel ağrısı oda sadece akşamları... Lekelenmem de olmadı... Ama pozitif çıktı... İki deneme arasındaki en büyük fark, ikincide yatmadım, gezdim, AVM gittim, eşimle çıktık, kahve içtim (kafeinsiz tabii), hava aldım, yürüyüş yaptım.... Yani psikoloji çok çok önemli... yoksa belirti vs hiç bir şey ifade etmiyor çünkü kullandığımız onca ilaç da belirtilere sebep olabiliyor baktığınızda...Benimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek
Ay ne güzel moral verdiniz gerçekten benim çok ihtiyacım vardı buna bugünHenüz ortada birşey yokken ağlayıp, üzülüp tam tersi kendinizi strese sokmayın. Benim bu ikinci denememdi, pozitif haberini dün aldım. Ve ilkinde tüm belirtileri yaşamıştım, ağrılar, lekelenme, testte çift çizgi, fakat negatif çıktı. Bu defa hiç belirti yaşamadım doğru düzgün, 7.günden sonra kasık ağrısı birde işte son 4-5 gündür bel ağrısı oda sadece akşamları... Lekelenmem de olmadı... Ama pozitif çıktı... İki deneme arasındaki en büyük fark, ikincide yatmadım, gezdim, AVM gittim, eşimle çıktık, kahve içtim (kafeinsiz tabii), hava aldım, yürüyüş yaptım.... Yani psikoloji çok çok önemli... yoksa belirti vs hiç bir şey ifade etmiyor çünkü kullandığımız onca ilaç da belirtilere sebep olabiliyor baktığınızda...
İn şa AllahCanım benim en güzel haberleri az tez zamanda inşallahşu eliyle bir kez bile kaçamak yapıp hamile kalanlar öyle özeniyorum ki
Lütfen moralinizi bozmayın... Hava çok güzel, biraz temiz hava alın içiniz aydınlansın :) ben çıkıp yürüyeceğim birazdan... Birde ben 3.gün duş almıştım. Kesinlikle ılık su ile ama sıcak su yasak :) ve özel bölgenize su tutmayacaksınız kesinlikle... Doktorumun uyarıları bunlardı... Rahatlıkla bence artık duş alabilirsiniz, hem kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar...Ay ne güzel moral verdiniz gerçekten benim çok ihtiyacım vardı buna bugünAllahım evladınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ben dün özel bölgemi yıkadım hafifce..yani tam içten yok ama..fitil kullandığım için beyaz oluyor bende yıkadım..bana doktor hiç demedi amaLütfen moralinizi bozmayın... Hava çok güzel, biraz temiz hava alın içiniz aydınlansın :) ben çıkıp yürüyeceğim birazdan... Birde ben 3.gün duş almıştım. Kesinlikle ılık su ile ama sıcak su yasak :) ve özel bölgenize su tutmayacaksınız kesinlikle... Doktorumun uyarıları bunlardı... Rahatlıkla bence artık duş alabilirsiniz, hem kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar...
Amin canım inşallah olumsuz düşünme güzel haberler alıcaz..Benımde aynı mosmor oldu karnım ödemden iğne bile batmıyor regl olmadan önce aşırı bacak ağrımla başlardı şuandada aynı bacak ağırdı var 3 gündür Rabbim yardımcımız olsun
Enox kan sulandırıcı bide prolutex iğne iyice hassalaştı karnım..Hangi iğneyi yapıyorsun canım. Benim de transfer hariç 4. Ün bugün duş alsam mı diye düşünüyordum
Duygu geçişleri normal demek ki bak burada kaç kişiyiz demek ki belirti olmuyor mu acaba kendimizi boşa uzuyoruzdur inşallah sabredicemAy dur kuzu valla akşam da ben ağladım niye hissetmiyorum diyebence daha erken yapma eğer negatif çıkarsa kötü olursun biraz daha sabret. Bende de bitane kaset test var eşime diycem sakın bana yaptırma diye. Daha test yapmadan böyle oluyorsak negatifi görünce daha kötü oluruz bence şimdilik bekle yapma
Tüh canım üzüldüm keşke silikte olsa çıksaydı da moral olsaydı ama erken zaten belki teste yansimamistir umut varYapma canım aç bi dizi netflıkste bişeyle uğraş akşama eşin gelince zaten vakit geçiyor bir türlü. Gündüzleri uğraşacak pek bişey olmadığı için teste sarılıyoruz 7. Günümde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı çok ağladım üzüldüm Salı günü teste gidicem moralim biraz bozuk eve kardeşlerimi çağırdım vakit geçsin diye test yapmak istemiyorum çünkü
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim pozitif çıkmasına darısı bizlere inşallah haklısınız umarım bizee seviniriz sonucumuzu alınca bugün dışarı çıkacağım kaç gündür evdeyim yarında işe başlıyorum zaten daha çabuk geçer heralde günlerHenüz ortada birşey yokken ağlayıp, üzülüp tam tersi kendinizi strese sokmayın. Benim bu ikinci denememdi, pozitif haberini dün aldım. Ve ilkinde tüm belirtileri yaşamıştım, ağrılar, lekelenme, testte çift çizgi, fakat negatif çıktı. Bu defa hiç belirti yaşamadım doğru düzgün, 7.günden sonra kasık ağrısı birde işte son 4-5 gündür bel ağrısı oda sadece akşamları... Lekelenmem de olmadı... Ama pozitif çıktı... İki deneme arasındaki en büyük fark, ikincide yatmadım, gezdim, AVM gittim, eşimle çıktık, kahve içtim (kafeinsiz tabii), hava aldım, yürüyüş yaptım.... Yani psikoloji çok çok önemli... yoksa belirti vs hiç bir şey ifade etmiyor çünkü kullandığımız onca ilaç da belirtilere sebep olabiliyor baktığınızda...
Ay işte insan başa gelmeyince bilmiyor ki ya valla o kadar haklısın ki rabbim kucağını boş bırakmasın acılarını unuttursun inşallah öncelikle sağlıkla kavuşmayı nasip etsinİn şa AllahYok kuzum bende önce öyle diyordum sonuçta diyordum hamile kalmış..ama hepsi boş..yaşım 35 doktorlar bana diyordu git tüp bebeğe yaş ileri olduğu için hem zor hamile kalıyorsun hem sağlıklı olmadığı ilerlemiyor..ben dediklerini kabul edemiyordum..aşılamada yaptım tutmayınca anladımki olmuyor..gitmesem sonra gecikmiş ola bilirim..iyikide etdim 2 tane embriyom kaldı elimde ve 6 günün embriyosu gec gelişti ağlamaktan içim parçalanmıştı sandım 6 günde gelişmez.Hem ben mfk ürünlerini kullandım hamile kaldım..kürtajdan sonra yine aldım 3 ay kullandım ama olmadı.
Amin hepimizin İn şa Allah.Aynen öyle ondan artık ağzımı açmağa korkuyorum..hemen başıma geliyor.Ay işte insan başa gelmeyince bilmiyor ki ya valla o kadar haklısın ki rabbim kucağını boş bırakmasın acılarını unuttursun inşallah öncelikle sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Çokkkk teşekkür ederimLütfen moralinizi bozmayın... Hava çok güzel, biraz temiz hava alın içiniz aydınlansın :) ben çıkıp yürüyeceğim birazdan... Birde ben 3.gün duş almıştım. Kesinlikle ılık su ile ama sıcak su yasak :) ve özel bölgenize su tutmayacaksınız kesinlikle... Doktorumun uyarıları bunlardı... Rahatlıkla bence artık duş alabilirsiniz, hem kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar...
Şafak saymadik demeyizGünaydın kızlar bugün daha 4.gün teste çooook varmış gibi hissediyorum. Belirti de yok siz de durumlar nasıl
Ben de o şekilde yapıyorum canım yoksa fitil çok batırıyor. Bence vajinal duş gibi olmasından bahsetmiştir yoksa mümkün değil başka türlüsüBen dün özel bölgemi yıkadım hafifce..yani tam içten yok ama..fitil kullandığım için beyaz oluyor bende yıkadım..bana doktor hiç demedi ama
Ben de prolutex iğne yapıyorum çok hafif morarma oldu ama ağrı ilk gğnlere oranla o kadar kalmadı sanki. İğneyi ilk yaptığımda eğilip kalkamıyorum ansızın bıçak sağlanması gibi ağrılar oluyordu ama artık olmuyor. İğneyi yapmadan önce kolonyalı pamukla biraz masaj yapıyorum sonra karnımı sıkıp iğneyi yapıyorum iğne bitince de masaja devam ediyorum canım. Dokunduğumda hafif ağrılar var ama çok rahatsız etmiyor. Biraz kolonya ile masaj yap istersenEnox kan sulandırıcı bide prolutex iğne iyice hassalaştı karnım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?