2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sağlık ocagında sansınızı deneyın olmazsa tanıdık eczane varsa parasıyla alın randevu buldugunuzda yazdırırsınız tekrar o eczaneye gittiginizde ücreti geri veriyorlar o sekılde de yapabilirsiniz

Günaydın herkesearkadaşlar uyurken şekilden şekile girip çok fazla döndüğü için tedirgin olan var mı benim gibi acaba bir zararı olur mu diye
Merhaba ben hep yüzüstü yatıyorum , şu an pozitif sonucum . Zaten belli bir aydan sonra her pozisyon yatamıyoruz o zaman sol yan olması gerekiyor.Ama şu an yatma pozisyonu tutunmayı etkilemez, içiniz rahat olsun, donmekle felan bebeğe birşey olmaz

Yani bu hafta sadece kontrol amaçlı gidersen tıp merkezlerine de gidebilirsin özele göre ücretleri daha uygun 200 gbi bi rakam en azından iyi bir araştırma yapana kadar

Değil mi umut var inşAllah üzülmem zannediyordum ama çok ağladım
Ay tabiki zaten bu kadarcık bi zamanda pozitif çıkma ihtimali negatif çıkma ihtimalinden daha düşük. Lütfen kendini üzüp strese girme. Beslenmeme kendine dikkat et ilaçlarını düzenli al bir kaç gün sonra da pozitifi görcezz inşallah

Günaydın kızlar.Geldim yinekızların isimlerini unutdum..İn şa Allah hamişsiniz.. transferim 3 günündeyim bende çok heyacanlıyım..belirtilere takmıyorum zaten her yerim ağrıyor..ama onu biliyorumki ilk denemem olsa bile bu benim son şansım..elimde hem embriyom yok hem maddi taraftan yapamam.İn şa Allah Allah duamızı kabul eder

Hoşgeldin canım bir çoğumuz hemen hemen aynı zamanlarda pozitifi görcez inşallah Allah'ım kimseye aratmasın emeklerinin karşılığını versin. Bu süreç maddi manevi çok yorucu. Ama veren de alan da Rabbim değil mi inşallah bizleri de bu duyguyla tanıştırır da anne olmayı nasip eder. Umudumuzu kaybetmeyelim. Her şey Ondan nasıl olsa

Doğrudur bende biraz deli yatarım o yüzden tedirgin oldum
Yok yok hiç korkma transfer günü bana direkt sağa sola dönmekten yüz üstü yatmaktan bişe olmaz korkma dediler. Demekki çok korkan soran var. Şahsen ben de aşırı korkmuştum ama fazla düşünüp stres daha kötü

İnşAllah tüp bebek yaptran bir arkadaşım 2. Günü yerleşme kanaması görüp 7. Günü yapmıştı onda bariz iki çizgi çıkmıştı bende oyuzden yaptım ama sonuçta ben yerleşme kanaması da görmedim bende negatif çıkması normaldir kendimi bu şekilde motive etmeliyim

Ayyy inşallah ilk denemende tutunur cücükler güzel düşünelim güzel olsun

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizitabi bir süre sonra zor olacak yatmak rahat uyumak ama sonu güzellik ya insan herşeye katlanıyoryaşadığımız süreci bizi en iyi biz anlarız..inşallah miniklerimiz tutunur bizde güzel haberi alırız

Herkesin vücudu farklı bunu zaten biliyoruz ama işte o heyecanı bi türlü yenemeyince test yapma isteğine de engel olamıyorum şahsen ben de 7. Güne gelsem kesin yaparım bakma sana böyle konuştuğuma bazıları da 11. Gün bile idrarda negatif ama kanda pozitif görebiliyor. Hepimizin bünyesi farklı tutunma zamanı farklı embriyosu farklı o yüzden lütfen üzülme olur mu moralimizi yüksek tutalım

Aynen öyle canım çok yorucu çok.İn şa Allah hepimiz pozitif görürüz

Bu arada ikiz gebelik için 2 embriyo olması yeterli ama yaş sınıri var. 2 embriyo transferi için 35 yaş ve üstünde olman gerekiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…