Sağlık ocagında sansınızı deneyın olmazsa tanıdık eczane varsa parasıyla alın randevu buldugunuzda yazdırırsınız tekrar o eczaneye gittiginizde ücreti geri veriyorlar o sekılde de yapabilirsinizDevlet hastanesi kadın doğum yazıyor. Ben de transfer sonrası ücretli aldım. Randevum ayın 12sineydi yanlış hatırlamışım kan girişi yaptı oksapar yazdı almıştım. 15inde kan verdim. ama şimdi 22sinde bitmiş oluyor. Randevu iptal yazdıramicam. Zaten bi tek onu ödüyor devlet. Tonla para veriyoruz her hafta diğer ilaçlara. Bari onu yazdırabilsrydim.
Amiin Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin kucaklarını boş bırakmasın inşallahne güzel inşallah sımsıkı tutunur ve kardeş gelir minik prense
Merhaba ben hep yüzüstü yatıyorum , şu an pozitif sonucum . Zaten belli bir aydan sonra her pozisyon yatamıyoruz o zaman sol yan olması gerekiyor.Ama şu an yatma pozisyonu tutunmayı etkilemez, içiniz rahat olsun, donmekle felan bebeğe birşey olmazGünaydın herkesearkadaşlar uyurken şekilden şekile girip çok fazla döndüğü için tedirgin olan var mı benim gibi acaba bir zararı olur mu diye
Değil mi umut var inşAllah üzülmem zannediyordum ama çok ağladımBu sonucu bekliyorduk zaten çünkü daha çoooook erken canım birazcık daha sabredelim ondan sonra pozitif inşallah
İnşAllahhhhhErken ama daha bunu bilerek yapmıştın.sana bakiyim diye girdim keşke görseydik çift çizgi ama umut hala var
Yani bu hafta sadece kontrol amaçlı gidersen tıp merkezlerine de gidebilirsin özele göre ücretleri daha uygun 200 gbi bi rakam en azından iyi bir araştırma yapana kadarÖyle yapacağım galiba. Özel işini ağırdan alıyordum. Tüp bebek merkezinde bu ilaçlari 12. Haftaya kadar kullanın dediler. O yüzden 10, 11. Hafta gibi giderim diyordum iyice araştırıp. Nasip artık gideceğiz birine. Ya da bu hafta kontrol diye bi denerim belki yine. Randevum 12sindeydi. Belki alırlar yeni randevu vermediklerine göre.
Ay tabiki zaten bu kadarcık bi zamanda pozitif çıkma ihtimali negatif çıkma ihtimalinden daha düşük. Lütfen kendini üzüp strese girme. Beslenmeme kendine dikkat et ilaçlarını düzenli al bir kaç gün sonra da pozitifi görcezz inşallahDeğil mi umut var inşAllah üzülmem zannediyordum ama çok ağladım
Ahahah ben ben sağ kolum uyuşmuş kendimi kasmaktan
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar.Geldim yinekızların isimlerini unutdum..İn şa Allah hamişsiniz.. transferim 3 günündeyim bende çok heyacanlıyım..belirtilere takmıyorum zaten her yerim ağrıyor..ama onu biliyorumki ilk denemem olsa bile bu benim son şansım..elimde hem embriyom yok hem maddi taraftan yapamam.İn şa Allah Allah duamızı kabul eder
Yok yok hiç korkma transfer günü bana direkt sağa sola dönmekten yüz üstü yatmaktan bişe olmaz korkma dediler. Demekki çok korkan soran var. Şahsen ben de aşırı korkmuştum ama fazla düşünüp stres daha kötüDoğrudur bende biraz deli yatarım o yüzden tedirgin oldum
İnşAllah tüp bebek yaptran bir arkadaşım 2. Günü yerleşme kanaması görüp 7. Günü yapmıştı onda bariz iki çizgi çıkmıştı bende oyuzden yaptım ama sonuçta ben yerleşme kanaması da görmedim bende negatif çıkması normaldirAy tabiki zaten bu kadarcık bi zamanda pozitif çıkma ihtimali negatif çıkma ihtimalinden daha düşük. Lütfen kendini üzüp strese girme. Beslenmeme kendine dikkat et ilaçlarını düzenli al bir kaç gün sonra da pozitifi görcezz inşallah
Ayyy inşallah ilk denemende tutunur cücükler güzel düşünelim güzel olsunGünaydın kızlar.Geldim yinekızların isimlerini unutdum..İn şa Allah hamişsiniz.. transferim 3 günündeyim bende çok heyacanlıyım..belirtilere takmıyorum zaten her yerim ağrıyor..ama onu biliyorumki ilk denemem olsa bile bu benim son şansım..elimde hem embriyom yok hem maddi taraftan yapamam.İn şa Allah Allah duamızı kabul eder
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğiniziMerhaba ben hep yüzüstü yatıyorum , şu an pozitif sonucum . Zaten belli bir aydan sonra her pozisyon yatamıyoruz o zaman sol yan olması gerekiyor.Ama şu an yatma pozisyonu tutunmayı etkilemez, içiniz rahat olsun, donmekle felan bebeğe birşey olmaz
Herkesin vücudu farklı bunu zaten biliyoruz ama işte o heyecanı bi türlü yenemeyince test yapma isteğine de engel olamıyorum şahsen ben de 7. Güne gelsem kesin yaparım bakma sana böyle konuştuğumaİnşAllah tüp bebek yaptran bir arkadaşım 2. Günü yerleşme kanaması görüp 7. Günü yapmıştı onda bariz iki çizgi çıkmıştı bende oyuzden yaptım ama sonuçta ben yerleşme kanaması da görmedim bende negatif çıkması normaldirkendimi bu şekilde motive etmeliyim
Aynen öyle canım çok yorucu çok.İn şa Allah hepimiz pozitif görürüzHoşgeldin canımbir çoğumuz hemen hemen aynı zamanlarda pozitifi görcez inşallah Allah'ım kimseye aratmasın emeklerinin karşılığını versin. Bu süreç maddi manevi çok yorucu. Ama veren de alan da Rabbim değil mi inşallah bizleri de bu duyguyla tanıştırır da anne olmayı nasip eder. Umudumuzu kaybetmeyelim. Her şey Ondan nasıl olsa
Amin canım tutunsunlar sevinelimAyyy inşallah ilk denemende tutunur cücükler güzel düşünelim güzel olsun
Bu arada ikiz gebelik için 2 embriyo olması yeterli ama yaş sınıri var. 2 embriyo transferi için 35 yaş ve üstünde olman gerekiyor diye biliyorum.Merhaba canım öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim ve allah analı babalı büyütsün darısı başımabende 29 yaşındayım 5 yıldır evliyim ve 5 yıldır istiyoruz aşılamaya kadar ne demediğimiz yöntem kalmadı aşılamada çok ümitliydim ama doktorum baştan demişti aşılamanın oranı düşük diye ben yinede ümit ettim negatif olunca doktorum polikistik over olduğun için tüp bebek olumlu sonuçlanır fazla yumurtan olduğu için ki normal zamandada yumurta konusunda hiç sorunum yok her ay yumurtam oluyor en az 2 tane ilaçsız şükür canım bide bişi sorcam neden taze olmuyor fazla yumurta olursa niye o ay yapılmıyor onu merak ettim bide şöyle bişi duydum doğrumu bilmiyorum 2 ay üst üste yumurta topluyorlar daha çok olsun diyen bide son olarak ikiz gebelik olsun diye 6dan fazla mı döllüyorlar kusura bakma çok soru sordum
Özelde 15 gün içinde yeni randevu almadan gidiliyor ya kontrol randevusu şeklinde... Belki sizin içinde öyledir. Doktora ulaşmanız mümkün değil mi?Onu bir deneyeyim a.a aynı branş diyor. Muhtemelen vermez.
merkezden aradılar pazartesi 12 de transferiniz yapılacak dediler sıkışık gelin dediler çok heyecan daha da arttıAmiin Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin kucaklarını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?