Benim tüp bebekle 3 yasında bir oğlum var kardeş için gidiyorumevet sizin
Öyle olacak galiba. Ama daha doktor belirlemedim. İlaç yazdırıp kese görecektim. Sağlık ocağı oksapar yazar mı acaba?Özele gideceksiniz o zaman. Devletin sistemi öyle maalesef.
Sanki ücretli alıyorlardı grupta kızlar. Benim doktorum farklı biraz iğne vermiyor hiçÖyle olacak galiba. Ama daha doktor belirlemedim. İlaç yazdırıp kese görecektim. Sağlık ocağı oksapar yazar mı acaba?
Devlet hastanesi kadın doğum yazıyor. Ben de transfer sonrası ücretli aldım. Randevum ayın 12sineydi yanlış hatırlamışım kan girişi yaptı oksapar yazdı almıştım. 15inde kan verdim. ama şimdi 22sinde bitmiş oluyor. Randevu iptal yazdıramicam. Zaten bi tek onu ödüyor devlet. Tonla para veriyoruz her hafta diğer ilaçlara. Bari onu yazdırabilsrydim.Sanki ücretli alıyorlardı grupta kızlar. Benim doktorum farklı biraz iğne vermiyor hiç
Yok ben normal de de çiğ gıdalar tüketmiyorum ama bu ara saçma sapan paketli ürünler abur cubura yöneldim ya canım istiyor normal de yüzüne bakmam yasak die mi böyle oluyorBen çok fazla hazır ve paketli gıdalar tüketmemeye çalıştım. Sakatat tüketmedim. Salam sosis, jambon vs. Çiğ gıdalar tüketmedim. Protein ağırlıklı beslendim. Meyve, sebze tükettim. Asitli bir şey asla içmedim.
Devlete gidiyorsanız vermez özele gidip baktırabilirsiniz keseyeOnu bir deneyeyim a.a aynı branş diyor. Muhtemelen vermez.
Sağlık ocağı yazmıyor mu?Devlet hastanesi kadın doğum yazıyor. Ben de transfer sonrası ücretli aldım. Randevum ayın 12sineydi yanlış hatırlamışım kan girişi yaptı oksapar yazdı almıştım. 15inde kan verdim. ama şimdi 22sinde bitmiş oluyor. Randevu iptal yazdıramicam. Zaten bi tek onu ödüyor devlet. Tonla para veriyoruz her hafta diğer ilaçlara. Bari onu yazdırabilsrydim.
Erken ama daha bunu bilerek yapmıştın.sana bakiyim diye girdim keşke görseydik çift çizgi ama umut hala var
Öyle olacak galiba. Ama daha doktor belirlemedim. İlaç yazdırıp kese görecektim. Sağlık ocağı oksapar yazar mı acaba?
Reçetenizi gösterirseniz aile hekimi yazıyormuş oksaparı.randevu için ise ara ara kontrol edin boşluk oluşabiliyorOnu bir deneyeyim a.a aynı branş diyor. Muhtemelen vermez.
ne güzel inşallah sımsıkı tutunur ve kardeş gelir minik prenseBenim tüp bebekle 3 yasında bir oğlum var kardeş için gidiyorum
Bilmiyorum. Onu deneyeceğim pazartesi günü.Sağlık ocağı yazmıyor mu?
Reçetenizi gösterirseniz aile hekimi yazıyormuş oksaparı.randevu için ise ara ara kontrol edin boşluk oluşabiliyor
Öyle yapacağım galiba. Özel işini ağırdan alıyordum. Tüp bebek merkezinde bu ilaçlari 12. Haftaya kadar kullanın dediler. O yüzden 10, 11. Hafta gibi giderim diyordum iyice araştırıp. Nasip artık gideceğiz birine. Ya da bu hafta kontrol diye bi denerim belki yine. Randevum 12sindeydi. Belki alırlar yeni randevu vermediklerine göre.Devlete gidiyorsanız vermez özele gidip baktırabilirsiniz keseye
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için o kadar stresliyimki anlatamam nasıl olucak ilk denemede tutarmı bu süreci rahat atlatırmıyım diye soru işaretleri var aşılama zamanı iğne dozunu az vermişti çok yumurtam olut diye düşük dozda 3 yumurtam olmuştu ama tutmamıştı inşallah tüp bebekte tutarMerhaba, hoşgeldin aramıza..istediğin kadar uzun yazabilirsin burası bunun için vartüp bebek serüveni şöyle oluyor; adetinin 2.günü doktor yumurtalıklarına bakıyor ve kan istiyor..eğer herşey uygunsa yumurta büyütmek için iğne başlıyor ki sen pcos olduğun için düşük doz verir muhtemelen..yumurtalari takip için ara ara seni çağırıyor, kan veriyorsun ve ultrason yapıyor..belirli büyüklüğe geldikleri zaman çatlama olmasın diye bir iğne daha ekliyor ve yumurta toplama zamanını söylüyor..eğer her şey normale ve genetik tahlil yapılmayacaksa embriyo durumuna göre 3.gün veya 5.gün taze transfer yapabilir ve artan embriyolar dondurulur..bu arada farklı ilaçlara başlanır..yok eğer dondurulmuş transfer yapılacaksa yumurta toplama sonrası ilaçları bırakırsın, embriyolar gelişimlerine göre 3.veya 5.gunde dondurulur..sen de transfer için 2.adetinde tekrar başvurursun
Merhaba canım öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim ve allah analı babalı büyütsün darısı başımaMerhaba canım. Bende de polikistik var. Eşim de sorun yok. 35 yaşındayım. Doktor direk sizin çocuğunuz olur demişti ve ilk denemede çok şükür şu an pozitifi gördümSenden yumurta toplanırken eşinden de sperm alinacak sonra saglikli 9lanlar birleştirilecek. Her gün sana bilgi verecekler. Mesela benden 16 yumurta toplandı. 6 tanesi döllendi. 5. gün 4 tanesi kaldı ve 4 tanesi donduruldu. Yani ilerme kaydetmeyen bölünmesi duran ya da yavaş olanlar eleniyor. Genelde polikistiklerin 5. Güne kadar bekletilip öyle donduruluyor, ki en sağlıklısi 5.gün diye biliyorum. Polikistik oldugun icin ve cok fazla yumurtan cikacagi icin rahmi dinlendiriyorlar yani taze transfer yapılmıyor bizlere.2 adet dönemi gectikten sonra transfer yapılıyor. Benim yumurtalarım 28 Şubatta topandı. 4 Mayıs'da transfer oldum. Umarım soru işaretlerini gidermişimdir
Bu sonucu bekliyorduk zaten çünkü daha çoooook erken canım birazcık daha sabredelim ondan sonra pozitif inşallah
Ahahah ben ben sağ kolum uyuşmuş kendimi kasmaktanGünaydın herkesearkadaşlar uyurken şekilden şekile girip çok fazla döndüğü için tedirgin olan var mı benim gibi acaba bir zararı olur mu diye
Teşekkür ederim canım darısı hepinizim başina olsunMerhaba canım öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim ve allah analı babalı büyütsün darısı başımabende 29 yaşındayım 5 yıldır evliyim ve 5 yıldır istiyoruz aşılamaya kadar ne demediğimiz yöntem kalmadı aşılamada çok ümitliydim ama doktorum baştan demişti aşılamanın oranı düşük diye ben yinede ümit ettim negatif olunca doktorum polikistik over olduğun için tüp bebek olumlu sonuçlanır fazla yumurtan olduğu için ki normal zamandada yumurta konusunda hiç sorunum yok her ay yumurtam oluyor en az 2 tane ilaçsız şükür canım bide bişi sorcam neden taze olmuyor fazla yumurta olursa niye o ay yapılmıyor onu merak ettim bide şöyle bişi duydum doğrumu bilmiyorum 2 ay üst üste yumurta topluyorlar daha çok olsun diyen bide son olarak ikiz gebelik olsun diye 6dan fazla mı döllüyorlar kusura bakma çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?