2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin inşallah benimde hiç belirtim yok ara sıra batma var ama çok az bide aşırı aşırı regl olacak gibi bir bacak ağrısı var sabah çok erken yapıcam testi zaten inşAllah görürüm o silik çizgiyi

Kızlar Salı günü kan verdim 55.1
Çarşamba 99
Persembe 122 çıktı beta hcg ve yarın tekrar vericem kimyasal olmasından korkuyorum böyle olup da yaşayan oldu mu hiç
Canım salı 55, Perşembe 122 gayet güzel.. gun aşırı iki katına çıkması lazım..her gün yaptığın için sanki üçüncüde atmamışım oldu ama 2 günde bir verirler normalde..bu artış gayet iyi..sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah

Kızlar transfer olanlar Transferden sonra ne yiyip içtiniz daha iyi tutunabilmesi için?
Ben çok fazla hazır ve paketli gıdalar tüketmemeye çalıştım. Sakatat tüketmedim. Salam sosis, jambon vs. Çiğ gıdalar tüketmedim. Protein ağırlıklı beslendim. Meyve, sebze tükettim. Asitli bir şey asla içmedim.

Herkese günaydın. Az önce çok garip bir şey yaşadım. 15 mayıs transferin 11. Ve test günümdü. Devlet hastanesinde. Randevu almıştım. O gün gittim kan verdim. 17 sinde kontrol olarak giriş yapıp ikinci kanı verdim.
22 sine de hem oksapar yazdırırım hem de kese görürüz diye tekrar randevu aldım.
Bu sabah bir mesaj aynı branştan daha önce randevu aldığınız için iptal edilmiştir en erken 15 gün sonra alabilirsiniz diyor. Ayın 2 sine bile randevu vermiyor 15 gün dolmadi diyir. İyi de ben 15 inde randevu almıştım ama22sinde muayene olamayacağim ki iptal oldu. 22sinden sonra 15 gün diyor. Ben keseyi nasıl göreceğim? Çok şaşkınım.

Benimde cift :) sende mi 17 sinde transfer oldun ?? Ben 10 gün bekleyebilirsem yeridir :)))
Durun yapmayın . Benim de çift. 8. gün idrar testi yaptim tek çizgi çıktı. Moralim bozuldu. 11. gün kanda çıktı. Test gününü bekleyin bence.

Merhabalar başka bir hastaneden alsanizda mi olmuyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…