Amin inşallah benimde hiç belirtim yok ara sıra batma var ama çok az bide aşırı aşırı regl olacak gibi bir bacak ağrısı var sabah çok erken yapıcam testi zaten inşAllah görürüm o silik çizgiyi7. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp çok çok az silik çizgi gördüm 8. Gün sabahı daha belirgin gibiydi ve kan verdim o günden beridir veriyorum :)) kaşıklarım da iğne gibi batmalar oldu 6. Gün özellikle karnım felan agriyordu epey başka birsey olmadı hepimize rabbim nasip etsin
Ananas avokado ceviz çiğ badem çiğ kabak çekirdeği iyi gelir diyorlarKızlar transfer olanlar Transferden sonra ne yiyip içtiniz daha iyi tutunabilmesi için?
İnşallah görürsün canımEvet dua istiyorum
Canım salı 55, Perşembe 122 gayet güzel.. gun aşırı iki katına çıkması lazım..her gün yaptığın için sanki üçüncüde atmamışım oldu ama 2 günde bir verirler normalde..bu artış gayet iyi..sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahKızlar Salı günü kan verdim 55.1
Çarşamba 99
Persembe 122 çıktı beta hcg ve yarın tekrar vericem kimyasal olmasından korkuyorum böyle olup da yaşayan oldu mu hiç
Ben çok fazla hazır ve paketli gıdalar tüketmemeye çalıştım. Sakatat tüketmedim. Salam sosis, jambon vs. Çiğ gıdalar tüketmedim. Protein ağırlıklı beslendim. Meyve, sebze tükettim. Asitli bir şey asla içmedim.Kızlar transfer olanlar Transferden sonra ne yiyip içtiniz daha iyi tutunabilmesi için?
Merhaba benımde 29unda varmı bı belırtınızBenimde 29 Mayıs ama 9. Veya 10. Günde yapicam bende sanırımtamam haber ederim
Merhabalar benım de 29unda kasık agrılarım var belım de bıraz agrı oluyor geçıyor gogüsler anormal29 zunda test yapacaklar benim gibi hiç belirtiniz var mı:)))
Benim hiç yok, 3.gun embriyo 17sinde transfer oldum :) sizde var mı?Merhaba benımde 29unda varmı bı belırtınız
Evet bugun kasıklarda agrı var benım çıft embrıo genetık taramalı belkı daha erken testte çıkar dıye kendı kendıme düşünüyorumBenim hiç yok, 3.gun embriyo 17sinde transfer oldum :) sizde var mı?
Benimde cift :) sende mi 17 sinde transfer oldun ?? Ben 10 gün bekleyebilirsem yeridir :)))Evet bugun kasıklarda agrı var benım çıft embrıo genetık taramalı belkı daha erken testte çıkar dıye kendı kendıme düşünüyorumkandırıyorum kendımı test yap 7gunumde dıye eşım yok yok dıyor
Valla bunları şimdiden yemeye başladımAnanas avokado ceviz çiğ badem çiğ kabak çekirdeği iyi gelir diyorlar
Evet canım 17sı çarşamba oldum doktorun kım hangı hastane?Benimde cift :) sende mi 17 sinde transfer oldun ?? Ben 10 gün bekleyebilirsem yeridir :)))
Evet bugun kasıklarda agrı var benım çıft embrıo genetık taramalı belkı daha erken testte çıkar dıye kendı kendıme düşünüyorumkandırıyorum kendımı test yap 7gunumde dıye eşım yok yok dıyor
Durun yapmayınBenimde cift :) sende mi 17 sinde transfer oldun ?? Ben 10 gün bekleyebilirsem yeridir :)))
Merhabalar başka bir hastaneden alsanizda mi olmuyor acaba ?Herkese günaydın. Az önce çok garip bir şey yaşadım. 15 mayıs transferin 11. Ve test günümdü. Devlet hastanesinde. Randevu almıştım. O gün gittim kan verdim. 17 sinde kontrol olarak giriş yapıp ikinci kanı verdim.
22 sine de hem oksapar yazdırırım hem de kese görürüz diye tekrar randevu aldım.
Bu sabah bir mesaj aynı branştan daha önce randevu aldığınız için iptal edilmiştir en erken 15 gün sonra alabilirsiniz diyor. Ayın 2 sine bile randevu vermiyor 15 gün dolmadi diyir. İyi de ben 15 inde randevu almıştım ama22sinde muayene olamayacağim ki iptal oldu. 22sinden sonra 15 gün diyor. Ben keseyi nasıl göreceğim? Çok şaşkınım.
Özele gideceksiniz o zaman. Devletin sistemi öyle maalesef.Onu bir deneyeyim a.a aynı branş diyor. Muhtemelen vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?