2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bana kalırsa 14-15 haftalık gibi git bi gör derim hemde cinsiyeti de güzelce gözükür devlette söylemiyorlarmış ya 🥰 hem hastane yerşne küçük tıp merkezleri oluyor ya onların muayeneleri daha uygun oluyo hastane 600 tıp merkezi 250₺ mesela. Ben sigorta yaptırdım o yüzden rahatım🌸
Sigorta yaptrmışsınız ama özel sağlık sigortası gebeliği karşılamıyor bildiğim kadarıyla. Sizinki ne sigortası acaba

Düm burda basagrisiyla ilgili yorum yaptim aksamdan beri basim catliyor. Migrene döncek diye ödüm kopuyor cünkü bugün tasiniyoruz🙈 Ailemizden kimse de yok yanimizda artik karikoca yavas yavas nasil yerlestirirsek

Düm burda basagrisiyla ilgili yorum yaptim aksamdan beri basim catliyor. Migrene döncek diye ödüm kopuyor cünkü bugün tasiniyoruz🙈 Ailemizden kimse de yok yanimizda artik karikoca yavas yavas nasil yerlestirirsek
Allah kolaylık versin canım, stres yapma kendine çalışmıyorsan yavaş yavaş yerleşirsin ınsallah 🤗

Sanki kendi yasadiklarimı hatirladim mesaji okuyunca 7 düsük 1 kurtaj oldum sonra 1 tüo bebek denemem oldu ama tutmadi 3 sene sonra kendiliginden oldu hamileligimin son anina kadar agzim burnumda geldim enufak biseyde doktora kostum icini ferah tut rabbimin sayesinde sag salim kucagına alacaksin insallah
Ne kadar benzer yaşadıklarımız.. hep hep ağzım burnumda agrim olsa neden agrim var agrim gitse belirtim gitti diyorum. Herkesin gogusunde hassasiyet var bende niye yok.. hic bulantim olmadi neden bulantim yok.. boyle gecer mi gunler onuda bilmiyorum. En son 3 hafta sonra gel kontrole dedi hala her hafta gidiyorum. Amin insallah.. genetik testlerim temiz kürtaj oldugumu gonderiyorum temiz kan sulandirici kullaniyorum yok yinede nasip olmadi. İnsallah bu olur.. cok dua ediyorum

Ne kadar benzer yaşadıklarımız.. hep hep ağzım burnumda agrim olsa neden agrim var agrim gitse belirtim gitti diyorum. Herkesin gogusunde hassasiyet var bende niye yok.. hic bulantim olmadi neden bulantim yok.. boyle gecer mi gunler onuda bilmiyorum. En son 3 hafta sonra gel kontrole dedi hala her hafta gidiyorum. Amin insallah.. genetik testlerim temiz kürtaj oldugumu gonderiyorum temiz kan sulandirici kullaniyorum yok yinede nasip olmadi. İnsallah bu olur.. cok dua ediyorum
Rabbim korktuklarını yaşatmasın saglıkla alırsın kucağına inşallah hepimiz korkuyoruz annelik böyle hep bi tedirginlik var

2023

MAYIS ANNELERİ:nazar::nazar:

ANNE ADAYIANNENİN DOĞUM TARİHİ/YaşıSON ADET TARİHİŞEHİRBAŞLANGIÇ KİLOKAÇINCI ÇOCUKCİNSİYETİSİMDOĞUM TARİHİ
H Hllgrkn1704 3421 Temmuzİzmir582
@Melek86632721 TemmuzDiyarbakır523
A Artur 2322 TemmuzAnkara672
@beriko773123 Temmuzİstanbul851
@April wind2623 TemmuzKarabük472
@Morsokak2424 TemmuzEskişehir601
@Ysmndi3326 TemmuzMuğla533
@Nesnes282727 TemmuzKocaeli652
@hifaebru12827 TemmuzFransa601
@Cerenalpay3427 TemmuzŞanlıurfa583
@Su83863628 Temmuzİstanbul511
@ucge3029 TemmuzTekirdağ651
@Tilay782531 TemmuzAnkara821
@Melekbebekannesi311 AğustosKayseri652
@niidos272 AğustosKocaeli611
@mercancikocan313 AğustosAnkara751
@Seuta334 AğustosKırklareli782
@mehrunnisa265 Ağustosİstanbul561
@maviisss245 AğustosManisa621
@Mahurbirbeste345 AğustosHatay711
@busraninprofili255 Ağustosİstanbul701
@duyguyaziyo266 AğustosTekirdağ1
@Papatyam1176266 AğustosTokat681
@zeyn1404288 AğustosAnkara781
@scher308 AğustosAnkara581
@Selay ay348 AğustosŞanlıurfa682
@Lavanta89339 AğustosKonya682
@Yildiz__Tozu2810 AğustosManisa873
I ikraaa06 3011 AğustosAnkara691
Manolya27c Manolya27c 3011 AğustosGaziantep532
@mevsiminegore3411 AğustosKaraman632
@morumsuangelll2211 AğustosAntalya751
@sutlaacc3112 AğustosEskişehir831
@Yigitimgelsin3613 AğustosKayseri693
@tbafth2714 Ağustosİstanbul3
@kahvesizasla913114 AğustosAdana581
@Esmaaa2615 AğustosYalova641
Nazli gelin Nazli gelin 3215 Ağustos652
@mrv3535932916 Ağustosİzmir661
W wunder2023 3517 Ağustosİsviçre582
@matmazelce333018 AğustosNevşehir722
NurseCelline NurseCelline 2919 Ağustosİstanbul671
@CURIOUS-WOMAN3019 AğustosKarabük1
P prensess0902 2619 Ağustosİstanbul461
@Opecert3220 Ağustosİstanbul741
@Nakresya3121 Ağustosİzmir522
@askzor2822 AğustosUşak712
K Ketenkusu 2722 AğustosKonya641
@wish24012622 AğustosBursa571
Ftm41 Ftm41 3823 AğustosKocaeli742
@Nazesskii2623 AğustosTekirdağ561
@noram3224 Ağustosİstanbul602
@CANCAN00333224 AğustosAdana622
@Babybdoll2324 AğustosSakarya561
@Nur06nur3424 AğustosAnkara1064

Kızlar merhaba 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim , ilk gebeliğim ve cok tecrübesiz olduğum bir konu… Kadin doğum doktoru arayışındayız(Ankara) Devlet-Özel farketmez..Öneride bulunabileceğiniz biri var mı acaba?🌸

Selam arkadadlar migde bulantilari yetmiyormus gibi birde ne yese. Agzima geri geliyi bu durumu yasayanlar nasil basa cikiyorsunuz bezdim artik

Kızlar merhaba 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim , ilk gebeliğim ve cok tecrübesiz olduğum bir konu… Kadin doğum doktoru arayışındayız(Ankara) Devlet-Özel farketmez..Öneride bulunabileceğiniz biri var mı acaba?🌸
Hayırlı olsun canım ben ankarada etlik şehir hastanesine gidiyorum oya aydemir hocaya gittim ve çok memnun kaldım hep de ona gitmek istiyorum mümkün oldukca inşAllah hastaneden de oya hocadan da çok memnun kaldım ben özel hastane olarak bilmiyorum ama

Hayırlı olsun canım ben ankarada etlik şehir hastanesine gidiyorum oya aydemir hocaya gittim ve çok memnun kaldım hep de ona gitmek istiyorum mümkün oldukca inşAllah hastaneden de oya hocadan da çok memnun kaldım ben özel hastane olarak bilmiyorum ama
Peki sistem nasil ilerliyor acaba , yani hoca bizzat kendisimi bakıyor yoksa asistanlar mı ilgileniyor..Birde gittiğim zaman dosya açtırsam,sonra bide özelden dosya açtırabiliyor muyum bilginiz var mı

ay allah yardımcınız olsun su gibi nasıl oldu bilmeden yerleştirirsin taşınmanda aynı çok zor bilirim :olamaz:

Egitim arastirma hastanelerinde randevu alırken isim olarak docent prof ismi yaziot ama arastirma hastanesi oldugundan ekip olarak calisiolar ve poliklinikte uzman ve asistani oluor bilkent sehir hastanesinde sistem böyle yani ankarada devlette gidebileceğiniz büyük hastanelerde sistem boyle ilce hastanelerinde uzman doktor oluo orda sabit doktorunuz degismez surekli doktor degismesinden rahatsiz olursanız özeli tercih edin secdiginiz içinize sinen bir doktor Dr. Mehmet Fırat Mutlu , Ömer Ant, Esra Cabuk Comert, Fatma Bolkan isimlerini bi arastir istersen

Selam arkadadlar migde bulantilari yetmiyormus gibi birde ne yese. Agzima geri geliyi bu durumu yasayanlar nasil basa cikiyorsunuz bezdim artik
Canım ben aşırı bulantı kusmadan 4 gün hastanede yattım hiperemesiz olmuşum. Domatesli şeyler yeme bol bol tuzlu şeyler ye dediler bana

Siskinlik ve hazımsızlık icin neler yapiosunuz kahvalti yapsam aksam yemegi yesem uc dort saat siskinligi gecmio tas gibi oluo sanki midem

Egitim arastirma hastanelerinde randevu alırken isim olarak docent prof ismi yaziot ama arastirma hastanesi oldugundan ekip olarak calisiolar ve poliklinikte uzman ve asistani oluor bilkent sehir hastanesinde sistem böyle yani ankarada devlette gidebileceğiniz büyük hastanelerde sistem boyle ilce hastanelerinde uzman doktor oluo orda sabit doktorunuz degismez surekli doktor degismesinden rahatsiz olursanız özeli tercih edin secdiginiz içinize sinen bir doktor Dr. Mehmet Fırat Mutlu , Ömer Ant, Esra Cabuk Comert, Fatma Bolkan isimlerini bi arastir istersen
Bi araştırayım teşekkür ederim 🥰

Back