- 16 Haziran 2022
- 25
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi NurseCelline
- #3.641
Sağlık ocağında test yaptırıp kolestrolü yüksek çıkan var mı sınır 200müş benim 206
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür namazi kilin gerçekten her yerde de söylemeyin kolay gecirmek de bir nimetBenim hiç belirtim kalmadı sadece goguslerde hafif agri var mide bulantısı hiç olmadı zaten sizde de aynı mı şuan 9+0im
Sigorta yaptrmışsınız ama özel sağlık sigortası gebeliği karşılamıyor bildiğim kadarıyla. Sizinki ne sigortası acabaBana kalırsa 14-15 haftalık gibi git bi gör derim hemde cinsiyeti de güzelce gözükür devlette söylemiyorlarmış yahem hastane yerşne küçük tıp merkezleri oluyor ya onların muayeneleri daha uygun oluyo hastane 600 tıp merkezi 250₺ mesela. Ben sigorta yaptırdım o yüzden rahatım
![]()
Ekledim canım evet sat günlermiz aynı bakalım hayırlısıcanım eklesen bilgiyi yazdım üste
Sanırım aynı gün doğurcaz![]()
Allah kolaylık versin canım, stres yapma kendine çalışmıyorsan yavaş yavaş yerleşirsin ınsallahDüm burda basagrisiyla ilgili yorum yaptim aksamdan beri basim catliyor. Migrene döncek diye ödüm kopuyor cünkü bugün tasiniyoruzAilemizden kimse de yok yanimizda artik karikoca yavas yavas nasil yerlestirirsek
Ne kadar benzer yaşadıklarımız.. hep hep ağzım burnumda agrim olsa neden agrim var agrim gitse belirtim gitti diyorum. Herkesin gogusunde hassasiyet var bende niye yok.. hic bulantim olmadi neden bulantim yok.. boyle gecer mi gunler onuda bilmiyorum. En son 3 hafta sonra gel kontrole dedi hala her hafta gidiyorum. Amin insallah.. genetik testlerim temiz kürtaj oldugumu gonderiyorum temiz kan sulandirici kullaniyorum yok yinede nasip olmadi. İnsallah bu olur.. cok dua ediyorumSanki kendi yasadiklarimı hatirladim mesaji okuyunca 7 düsük 1 kurtaj oldum sonra 1 tüo bebek denemem oldu ama tutmadi 3 sene sonra kendiliginden oldu hamileligimin son anina kadar agzim burnumda geldim enufak biseyde doktora kostum icini ferah tut rabbimin sayesinde sag salim kucagına alacaksin insallah
Rabbim korktuklarını yaşatmasın saglıkla alırsın kucağına inşallah hepimiz korkuyoruz annelik böyle hep bi tedirginlik varNe kadar benzer yaşadıklarımız.. hep hep ağzım burnumda agrim olsa neden agrim var agrim gitse belirtim gitti diyorum. Herkesin gogusunde hassasiyet var bende niye yok.. hic bulantim olmadi neden bulantim yok.. boyle gecer mi gunler onuda bilmiyorum. En son 3 hafta sonra gel kontrole dedi hala her hafta gidiyorum. Amin insallah.. genetik testlerim temiz kürtaj oldugumu gonderiyorum temiz kan sulandirici kullaniyorum yok yinede nasip olmadi. İnsallah bu olur.. cok dua ediyorum
Haftada 3 gün calisiyorum ama artik agir agir hallolcakAllah kolaylık versin canım, stres yapma kendine çalışmıyorsan yavaş yavaş yerleşirsin ınsallah![]()
Aminn insallah hepimiz saglikla alalim kucagimizaRabbim korktuklarını yaşatmasın saglıkla alırsın kucağına inşallah hepimiz korkuyoruz annelik böyle hep bi tedirginlik var
Kızlar merhaba 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim , ilk gebeliğim ve cok tecrübesiz olduğum bir konu… Kadin doğum doktoru arayışındayız(Ankara) Devlet-Özel farketmez..Öneride bulunabileceğiniz biri var mı acaba?
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNENİN DOĞUM TARİHİ/Yaşı SON ADET TARİHİ ŞEHİR BAŞLANGIÇ KİLO KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ H Hllgrkn1704 34 21 Temmuz İzmir 58 2 @Melek8663 27 21 Temmuz Diyarbakır 52 3 A Artur 23 22 Temmuz Ankara 67 2 @beriko77 31 23 Temmuz İstanbul 85 1 @April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 @Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @hifaebru1 28 27 Temmuz Fransa 60 1 @Cerenalpay 34 27 Temmuz Şanlıurfa 58 3 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @ucge 30 29 Temmuz Tekirdağ 65 1 @Tilay78 25 31 Temmuz Ankara 82 1 @Melekbebekannesi 31 1 Ağustos Kayseri 65 2 @niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1 @mercancikocan 31 3 Ağustos Ankara 75 1 @Seuta 33 4 Ağustos Kırklareli 78 2 @mehrunnisa 26 5 Ağustos İstanbul 56 1 @maviisss 24 5 Ağustos Manisa 62 1 @Mahurbirbeste 34 5 Ağustos Hatay 71 1 @busraninprofili 25 5 Ağustos İstanbul 70 1 @duyguyaziyo 26 6 Ağustos Tekirdağ 1 @Papatyam1176 26 6 Ağustos Tokat 68 1 @zeyn1404 28 8 Ağustos Ankara 78 1 @scher 30 8 Ağustos Ankara 58 1 @Selay ay 34 8 Ağustos Şanlıurfa 68 2 @Lavanta89 33 9 Ağustos Konya 68 2 @Yildiz__Tozu 28 10 Ağustos Manisa 87 3 I ikraaa06 30 11 Ağustos Ankara 69 1 Manolya27c
30 11 Ağustos Gaziantep 53 2 @mevsiminegore 34 11 Ağustos Karaman 63 2 @morumsuangelll 22 11 Ağustos Antalya 75 1 @sutlaacc 31 12 Ağustos Eskişehir 83 1 @Yigitimgelsin 36 13 Ağustos Kayseri 69 3 @tbafth 27 14 Ağustos İstanbul 3 @kahvesizasla91 31 14 Ağustos Adana 58 1 @Esmaaa 26 15 Ağustos Yalova 64 1 Nazli gelin
32 15 Ağustos 65 2 @mrv353593 29 16 Ağustos İzmir 66 1 W wunder2023 35 17 Ağustos İsviçre 58 2 @matmazelce33 30 18 Ağustos Nevşehir 72 2 NurseCelline
29 19 Ağustos İstanbul 67 1 @CURIOUS-WOMAN 30 19 Ağustos Karabük 1 P prensess0902 26 19 Ağustos İstanbul 46 1 @Opecert 32 20 Ağustos İstanbul 74 1 @Nakresya 31 21 Ağustos İzmir 52 2 @askzor 28 22 Ağustos Uşak 71 2 K Ketenkusu 27 22 Ağustos Konya 64 1 @wish2401 26 22 Ağustos Bursa 57 1 Ftm41
38 23 Ağustos Kocaeli 74 2 @Nazesskii 26 23 Ağustos Tekirdağ 56 1 @noram 32 24 Ağustos İstanbul 60 2 @CANCAN0033 32 24 Ağustos Adana 62 2 @Babybdoll 23 24 Ağustos Sakarya 56 1 @Nur06nur 34 24 Ağustos Ankara 106 4
Hayırlı olsun canım ben ankarada etlik şehir hastanesine gidiyorum oya aydemir hocaya gittim ve çok memnun kaldım hep de ona gitmek istiyorum mümkün oldukca inşAllah hastaneden de oya hocadan da çok memnun kaldım ben özel hastane olarak bilmiyorum amaKızlar merhaba 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim , ilk gebeliğim ve cok tecrübesiz olduğum bir konu… Kadin doğum doktoru arayışındayız(Ankara) Devlet-Özel farketmez..Öneride bulunabileceğiniz biri var mı acaba?![]()
Peki sistem nasil ilerliyor acaba , yani hoca bizzat kendisimi bakıyor yoksa asistanlar mı ilgileniyor..Birde gittiğim zaman dosya açtırsam,sonra bide özelden dosya açtırabiliyor muyum bilginiz var mıHayırlı olsun canım ben ankarada etlik şehir hastanesine gidiyorum oya aydemir hocaya gittim ve çok memnun kaldım hep de ona gitmek istiyorum mümkün oldukca inşAllah hastaneden de oya hocadan da çok memnun kaldım ben özel hastane olarak bilmiyorum ama
ay allah yardımcınız olsun su gibi nasıl oldu bilmeden yerleştirirsin taşınmanda aynı çok zor bilirimDüm burda basagrisiyla ilgili yorum yaptim aksamdan beri basim catliyor. Migrene döncek diye ödüm kopuyor cünkü bugün tasiniyoruzAilemizden kimse de yok yanimizda artik karikoca yavas yavas nasil yerlestirirsek
Egitim arastirma hastanelerinde randevu alırken isim olarak docent prof ismi yaziot ama arastirma hastanesi oldugundan ekip olarak calisiolar ve poliklinikte uzman ve asistani oluor bilkent sehir hastanesinde sistem böyle yani ankarada devlette gidebileceğiniz büyük hastanelerde sistem boyle ilce hastanelerinde uzman doktor oluo orda sabit doktorunuz degismez surekli doktor degismesinden rahatsiz olursanız özeli tercih edin secdiginiz içinize sinen bir doktor Dr. Mehmet Fırat Mutlu , Ömer Ant, Esra Cabuk Comert, Fatma Bolkan isimlerini bi arastir istersenKızlar merhaba 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim , ilk gebeliğim ve cok tecrübesiz olduğum bir konu… Kadin doğum doktoru arayışındayız(Ankara) Devlet-Özel farketmez..Öneride bulunabileceğiniz biri var mı acaba?![]()
Ben olips mentollu şeker yiyorum bide maden suyu iciyom onlar iyi geliyor biraz ama aynı dertten muzdaribimSelam arkadadlar migde bulantilari yetmiyormus gibi birde ne yese. Agzima geri geliyi bu durumu yasayanlar nasil basa cikiyorsunuz bezdim artik
Canım ben aşırı bulantı kusmadan 4 gün hastanede yattım hiperemesiz olmuşum. Domatesli şeyler yeme bol bol tuzlu şeyler ye dediler banaSelam arkadadlar migde bulantilari yetmiyormus gibi birde ne yese. Agzima geri geliyi bu durumu yasayanlar nasil basa cikiyorsunuz bezdim artik
Bi araştırayım teşekkür ederimEgitim arastirma hastanelerinde randevu alırken isim olarak docent prof ismi yaziot ama arastirma hastanesi oldugundan ekip olarak calisiolar ve poliklinikte uzman ve asistani oluor bilkent sehir hastanesinde sistem böyle yani ankarada devlette gidebileceğiniz büyük hastanelerde sistem boyle ilce hastanelerinde uzman doktor oluo orda sabit doktorunuz degismez surekli doktor degismesinden rahatsiz olursanız özeli tercih edin secdiginiz içinize sinen bir doktor Dr. Mehmet Fırat Mutlu , Ömer Ant, Esra Cabuk Comert, Fatma Bolkan isimlerini bi arastir istersen