2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaşlar benim Sat 24 Ağustos , buna göre şuan tam 9+0 haftalığım. Ama kontrolde 8+3 üm. Son üc gitmem de hep 4 gün geriden geliyor. Normal mi? Bu 6. Hamileliğim 4 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Kucağıma daha almak nasip olmadi hiç. Ağustosta tüp bebek transfer oldum negatif geldi, eylül de rabbim kendiliğinden nasip etti. Ama elim yüreğimde bir şey olacak diye.
benimde ilk başlarda 15 gün geriden geliyordu şimdi yakaladı nerdeyse telaş etme canım sen rabbime sığın :anneadayı:

Yok kendin alırsın canım seni kontrole ne zaman çağırdı
Dün dediki bana iste teslerin falan olcak dedi. Kabul ediyorum yazdim kagida imza attim. Ama ne zaman olacagini soylemedi.simdiden randevu almali miyim alacaksam nereye almaliyim ne diye yani kadin dogum bolumune mi? Telefon mu etmem lazim ne yapicam

Dün dediki bana iste teslerin falan olcak dedi. Kabul ediyorum yazdim kagida imza attim. Ama ne zaman olacagini soylemedi.simdiden randevu almali miyim alacaksam nereye almaliyim ne diye yani kadin dogum bolumune mi? Telefon mu etmem lazim ne yapicam
Hiç böyle imza falan duymadım canım sen 12. Haftadan da kadın doğum doktoruna git. 2 li test dediği zaten ultrason ile bakıp sorna kan istiyor bu

Merhabalar kızlar son 3 gündür korkunç bir baş ağrısıyla perişan oldum ben de bebiş de. Normalde ilaçsiz bulantilarla basedebilirken sürekli istifra ettim ve dün artik prilama başladım. Karnim da inanılmaz kasilior dünden beri çok korkuorm ama doktorum kanama su gelmesi vs olmadikca korkma dedi. Migrenle mücadelem nolacak bilmiorm var mi çaresi önerisi olan😔

Annelik nasıl bir şey hic bilmiyorum galiba ilk oldugundan. Korkuyorum sadece ya basina bir sey gelirse bende onu koruyamazsam diye sadece bunu hissediyorum. Eşimin bile hala idrak ettiğini sanmıyorum.
Bebegini kucagina aldiginda tüm korkuların bitiyor inan ben yarı panik atak biri olarak hamileligim cok sitresli gecti dogumdan sonra kizimi kucagima aldigimda hersey bitti sanki ama annelik kaygi ve endiseleri bitmiyor malesef alisiyoruz

Geçmiş yorumları inceleme vaktiniz yoktur belki siz gibi ben de bir kaç kişi daha tedirgin ve çok haklısınız da çok doğal. Ama inşaallah bu yavrunuzun sağlıkla doğduğunu görürüz. Benim bir buçuk hafta kadar geriden geliyor. Geç döllenme deniyor. Bu nedenle takmaya gerek yok. İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız sağlıkla büyüdüklerini görürüz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌿
Aminn insallah canim hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim 🥰

Annelik nasıl bir şey hic bilmiyorum galiba ilk oldugundan. Korkuyorum sadece ya basina bir sey gelirse bende onu koruyamazsam diye sadece bunu hissediyorum. Eşimin bile hala idrak ettiğini sanmıyorum.
Bizim 2. Bizde sudan çıkmış balık gibiyiz ama emin annelik sen anlamadan senin yüreğine işleniyor Allah tarafından ilmek ilmek sonra doğduktan sonra tamamlanıyor lütfen o konuda hiç endişelenme 🥰

Merhabalar kızlar son 3 gündür korkunç bir baş ağrısıyla perişan oldum ben de bebiş de. Normalde ilaçsiz bulantilarla basedebilirken sürekli istifra ettim ve dün artik prilama başladım. Karnim da inanılmaz kasilior dünden beri çok korkuorm ama doktorum kanama su gelmesi vs olmadikca korkma dedi. Migrenle mücadelem nolacak bilmiorm var mi çaresi önerisi olan😔
Migren karanlık ortam ve uyumak ile düzeliyor bu ara benim de çok ağrım var bide ensene buz koymayı dene bakalım

Bende de migren var ve normalde basim agriyacak gibi olsam hap icerdim migrene dönmesin diye. Simdi cok fena oluyor. Ben akupunktura gidiyorum migrene karsi hamilelikte. Epey faydasini gördüm. Su icin falan deniyor ama o migren bulantisi bi baslayinca su icmeyi birak gözümü acamiyorum

Bende de migren var ve normalde basim agriyacak gibi olsam hap icerdim migrene dönmesin diye. Simdi cok fena oluyor. Ben akupunktura gidiyorum migrene karsi hamilelikte. Epey faydasini gördüm. Su icin falan deniyor ama o migren bulantisi bi baslayinca su icmeyi birak gözümü acamiyorum
Aynen benim de öyle sudan bile tiksiniyorum. Ne karanlık oda ne buz press hiçbir şey fayda etmior. Akupunktur araştırim ben böyle geçmez çünkü

Bu zamanlarda artıyomuş çok geçmiş olsun. Bol su baş ağrısını bastırır bendede olmuştu su ile geçirdim. Gerçi migren daha farklı Allah yardımcın olsun

Selam arkadadlar idrar yolu enfeksiyonu icin 10 gundur antibiyotik kullaniyirdum simdi tekrar gidiyorum dua edermisiniz gecmis olsun
Nasıl ortaya çıktı? Bende de geçen hafta biraz belirti verir gibi oldu yabanmersini yemek tavsiye ediliyordu çok abartmadan onu denedim şu an kötü değilim ama geçtiğinden emin olmak istiyorum. Haftaya doktora gidince sorup test yaptırırırm belki. Umarım geçmiştir senin de.

Hanımlar biraz depresifim açikçası. Bu çocuga annelik yapabilecek miyim, veya onu koruyabilecek miyim hic bilmiyorum. Ben kendimi henuz kucuk hissediyorum acikcasi. Ilk dusuk olan gebeligimde boyle degildi cok cok sevinmistim ama ikincide de cok isteyerek yaptık ama korkuyorum.
Başka bir grupta yazmıştım az önce ama buraya da yazayım. Spotifyda anne adayları için meditasyon diye bir podcast dinledim rahatlatıcıydı. Yaşla çok ilgili olduğunu düşünmüyorum bunun. Yaşlılıkta bile kendini olgun hissetmeye n insanlar var ama etrafında sana muhtaç biri olduğunda kaç yaşında olursa olsun farklı bir evreye geçiyor insan bence. Bebek doğunca başka hisler gelecektir. Kaç yaşındasın?

9. Haftalik tahmin yapan

Eklentiler

• 20221026_172743.jpg
    20221026_172743.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 44
12.haftada durumum neredeyse aynı. Bulantı gitti ama ilaca devam etmezsem geri geliyor. Yerini uyku aldı. Öyle bir uyku ki evdeysem sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum. İlk hamilelik göbek baya çıktı hep kendimi dinliyorum şişkinliğim mi var acaba diye ama baya göbek var. Çıkıyor bence bu haftalarda. Önceden giydiğim esnek taytları da giyemiyorum artık. Büyüsün bebeklerimiz sağlıkla neşeyle🙏
Amin canım inşallah 🤲🏻 Benimde öyle şişkinlik değil 5 ve 6. Haftalarda şişkinlik vardı o farklı duruyordu bu cuma ikili için gidicem inşallah bi sorun çıkmaz keşke cinsiyet tahminide yapsa ama devlette yapacağını sanmıyorum bu kadar erken tahmin yapmaz

11+3 te karnın hissedilmesi normal midir? sanki göbeğim daha sertleşti gibi, ama önceden de göbeğim olduğu için emin olamıyorum🤷🏻‍♀️
Benim 11+6 göbeğim yuvarlak minik bi top gibi önümde sivri duruyo canım bende hissediyorum zaten şişlik hissediyorum benim 3. Gebeliğim geceleri sırt üstü yattığımda çok hafiften kelebek kıpırtısı gibi pır pır hareketler hissediyorum 2 gündür bağırsak hareketiyle alakası yok bu arada o his çok farklı bişey rabbim herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻

Back