2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Selam arkadadlar migde bulantilari yetmiyormus gibi birde ne yese. Agzima geri geliyi bu durumu yasayanlar nasil basa cikiyorsunuz bezdim artik
Ben baş edemiyorum sadece uyumak işe yarıyor artık bitkisel hayatta gibi sürekli uyuyorum. Bir de yeni bir şey çıktı sabah uyandığımda öksürük geliyor devamına mide öz suyuma kadar çıkarıyorum. 4 kilo vermişim şu ana kadar Allah gerçekten yardımcımız olsun 🤲🏻

Ben baş edemiyorum sadece uyumak işe yarıyor artık bitkisel hayatta gibi sürekli uyuyorum. Bir de yeni bir şey çıktı sabah uyandığımda öksürük geliyor devamına mide öz suyuma kadar çıkarıyorum. 4 kilo vermişim şu ana kadar Allah gerçekten yardımcımız olsun 🤲🏻
Aminn canım

Suanda kafam cok karısık yarim saat once lavobadan sonra peceteye süküksü bir akıntınin icinde kıl gibi acik pambe akınti geldi simdi ben neyapayim acilemi gideyim yoksa yarin dokto kontrolüm var onumu bekleyeyim böyle bir sey yasayan varmiydi

Suanda kafam cok karısık yarim saat once lavobadan sonra peceteye süküksü bir akıntınin icinde kıl gibi acik pambe akınti geldi simdi ben neyapayim acilemi gideyim yoksa yarin dokto kontrolüm var onumu bekleyeyim böyle bir sey yasayan varmiydi
Kaç haftaliksin. Bende üç hafta sürdü o bahsettiğin ince pembemsi akintiya karışık lekelenme Doktorum endiselenme dedi ama yine de yanlış yönlendirmek istemem

Istersen bi danis doktoruna cnm icin rahat etsin

Ev temizledigim zorlandigim zaman gelmisti bende 6. ve 9. Haftalarda bir gun geldi gecti bu haftalarda normal demisti doktor takip istersen artarsa acile gidersin yoksa yarinki kontrolune gidersin canim icin nasil rahat edecekse öyle hareket et

Merhabalar sevgili mayıs anneleri :)
Kısmetse ben de bir mayıs annesi olacağım. Grubu yeni gördüm, hemen yazmak istedim. Dayanışma için çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. Herkesin hamilelik ve doğum sürecini kolaylıkla ve sağlıkla geçirmesini diliyorum ve niyet ediyorum :)
Ben 11+3'teyim. SAT 8 Ağustos. Tahminen 15 Mayıs doğum, hadi hayırlısı.

Az once bende de ayni şey oldu ama kalcamda ve vajinada hafif sizilar da var. Acile gitmelimiyim bilemedim:( sizin tekrar geldimi

Bugün kontrolümüz vardı ikili testimizi verdik şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür cinsiyet söylemedi ama buna kendim baktım erkek gibi duruyordu bakalım 2 hafta sonra bekli olacak 🧿♥️😊
Benim yarınki randevum zorunlu iptal olmuş 3 kasıma randevu aldım tekrardan yarın benimde ikili test olacaktı kaldı malesef çok şükür bi sıkıntı yokmuş çok sevindim canım darısı başıma inşallah sonuçlarda güzel gelir 🥰

Tahmininiz varmı arkadaşlar
IMG-20221028-WA0082.jpg

Back